Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פה זה פורום מתחתנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה אני וחברה שלי מתחתנים, היא הסכימה להצעה :).

עכשיו הגיע החלק הקשה וזה למצוא אולם, אנחנו מחפשים אולמות באזור קריות חיפה.

אשמח לשמוע קצת חוות דעת שונות ממה שיש באינטרנט (הכל טוב שם).

האולמות שאנחנו מתלבטים הם: גרדן הוטל, ימה, נסיכה ולבן.

אשמח לדעתכם.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהתחתנתי לפני 7 שנים בטופ היו הנסיכה, הקאלה והינומה.

כיום, המובילים לטעמי הם נוביה, קאלה והנסיכה.

ממליץ בחום לבדוק את הנ"ל.

נ.ב: בסוף התחתנתי בקאלה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

האם אתה מחפש גן / אולם או שילוב?

קיץ או חורף?

אני סקרתי את:

פיין קלאב

ים כרמל

בקתה ביער

שמורתה

ימה

אם תרצה חוו"ד, אשמח לפרט

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

מאז הספקתי לבקר באולפ דבו התחתנתי לא מעט- הפעם האחרונה היתה לפני חצי שנה, כך שהחוו"ד שלי עדיין נשארת בעינה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
האם אתה מחפש גן / אולם או שילוב?

קיץ או חורף?

אני סקרתי את:

פיין קלאב

ים כרמל

בקתה ביער

שמורתה

ימה

אם תרצה חוו"ד, אשמח לפרט

צודק,

האירוע, סוף אוגוסט, ספטמבר - משמע חתונת קיץ

ימי רביעי עד שישי פתוחים להצעות

אשמח לשמוע חוו"ד, תודה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם (נערך)

שמע, האולם לאאאא כזה משמעותי. מה שיקבע אם יהיה כיף או לא בחתונה הם הפרמטרים הבאים (מצטער שזה נראה כמו תוכנה ב unix, אבל שם זה לא היה קורה):

- בן כמה אתה ובת כמה הכלה.

- עפ"י הסעיף הקודם יקבע הפרמטר הבא: כמה חברים יש לכם שהם לא [נשואים + >=1].

- עפ"י הסעיף הקודם יקבע הפרמטר הבא: כמה צחוקים וריקודים באמת יהיה בחתונה שלכם.

- עפ"י הפרמטר האחרון תקבע מידת הכיף.

ככלל, ככול שעולים בגיל כך עולה מספר החברים שאין להם כוח\זמן\רצון\יכולת\מנטליות לרקוד בחתונה שלך עד 2 בלילה - והם הופכים לצ'קים מהלכים שבאים לארוחת ערב ולחזור מהר לילד בבית (cant blame them, I'm one of them).

Having said that, אני ממליץ על בקתה ביער - למה ? היה כיף... למה היה כיף ? כי הייתי בן 30 ולרוב החברים שלנו לא היו ילדים, אם הייתי מתחתן היום, באותו מקום, עם אותו אוכל - היה בפירוש ה-ר-ב-ה פחות כיף.

עוד סיבות לאהבתי למקום - זה לא באמצע אזור תעשייה - לא סובל את זה. היה חורף - וחמים ונעים שם בחורררף.

בקיצור, אתה מבין, גם ככה האישה תחליט בסופו של דבר על המקום + הפרמטרים שהסברתי בהתחלה = ההמלצות שלנו זניחות\לא רלוונטיות.

מש"ל ומזל טוב.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסכים עם אלון ^.

העיקר האלכוהול.

ובקתה ביער זה אחלה מקום, גם יפה וגם טעים יחסית וגם בסקאלה הזולה של המחירים (לא כמו אולם באזור תעשיה למשל, אבל זול).

אני התחתנתי בשמורתה, אבל זה היה בחורף. והיה מעולה. בקיץ לא הייתי מתחתן בגן שהוא פתוח 100%.

משכנתא זה קל

פורסם

קודם כל תסגרו על כמות משוערת של מוזמנים, זאת השאלה הראשונה שנשאלת כשאתם קובעים פגישה באולמות כי לכל אולם יש דרישה למינימום אורחים. המספר כמובן משתנה ממקום למקום.

מומלצי האזור:

הנסיכה: מתחם עם 3 אולמות. הביקורות על האולם והאוכל מעולות מכל עבר, אבל אני אישית לא אהבתי את הקונספט של חתונה במתחם קניות שיהיה עדיין עמוס בתחילת האירוע (חניה חניה חניה) וגם לאולמות עצמם פחות התחברתי במציאות למרות שנראו מעולה בתמונות.

נוביה: מתחם יחסית חדש של שלושה אולמות, הביקורות על האוכל והשרות נהדרות, אבל כאן קצת הולך לאיבוד היתרון שבחתונת הקיץ כי המקום בעצם מתחם בטון אחד שלם.

קאלה: ביקורות טובות, גם יצא לי להיות אורחת בכמה אירועים וגם כל החברים שהתחתנו שם ממליצים בחום. מאוד אהבתי את החניון שבכניסה, הגישה יפה, יש אפשרות לשלב בין קבלת פנים יפה בחוץ למסיבה ממוזגת. שמעתי שבימי שישי הדרישה למינימום מוזמנים יורדת ואפשר לקבל גם את האולם הגדול עם הגן המרשים עם מעט מוזמנים.

ימה: ללא ספק מקום מאוד יפה במיוחד לחתונת צהריים עם חופה על הים, אבל לגבי האוכל הדעות היו חלוקות. אישית לא הייתי באירוע וגם לא בדקתי את המקום. מכירה זוג שהתחתן שם לפני כמה חודשים והם מאוד מרוצים מהאירוע.

הינומה: גם כן מקום עם שם מבוסס, אפשרות לשלב קבלת פנים בחוץ וחופה מרשימה. לא יצא לי לשמוע דברים שליליים, יחד עם זאת, דילגתי עליו בחיפושים.

כינורות: קיבלתי המלצות חמות בעיקר בנושא האוכל, לא מכירה את המקום מעבר.

לבן: גם כאן קיבלתי המלצות חמות על האוכל מחברים שהיו שם באירועים, לפי האתר המקום נראה יפה מאוד. היה ברשימה שלי אבל בסוף לא הגעתי לבדוק אותו פיזית.

דבר שחשוב לקחת בחשבון הוא שאתם מכוונים לתקופה הכי חמה, תרתי משמע. גם המחירים בשיא (ואני לא מדברת רק על המנות, הספקים מסביב גם מעלים מחירים בהתאם לדרישה) וגם אירוע בחוץ עלול ליפול על יום שרבי במיוחד.

יום חמישי הכי יקר בשבוע, גם מבחינת הספקים. שני-רביעי בדר"כ מתומחרים באופן די זהה, למרות שיש מקומות שקצת מעלים את המחיר לרביעי. בפגישות ינסו להוריד אותכם מיום חמישי כי "זה יום שמוכר את עצמו גם ככה".

אוף טופיק: אם הגברת צריכה עזרה והמלצות, יש בוואטסאפ קבוצה של כלות מאזור הצפון. זה נשמע מאיים, אבל בפועל היא הרבה פחות חופרת מלא מעט קבוצות שיש לי עם הרבה פחות משתתפים כשכולם ממין זכר. יש שם שיתוף של מידע אמיתי לגבי ספקים ומחירים, להבדיל מקבוצות שונות בפייסבוק, שם פעילים ספקים במסווה ואנשים שמפחדים לדבר על מחירים או איכות השרות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

העיקר האלכוהול.

מנוקדת מבט של זקן - ההשקעה העצומה בחתונה לא מוצדקת. היחיד שיזכור את החתונה שלך כעבור חודשיים - שלושה הוא מנהל הבנק.

לגבי אלכוהול - רעה חולה. לפני יום יומיים דיברתי עם מישהו שמשכיר רכבים מיוחדים לחתונות, כולל שירות הנהיגה. באופן לא מפתיע, התאור שלו את החתנים השיכורים זעזע אותי. אז אם אתה רוצה לשכוח את החתונה של עצמך, ושאחרים יזכרו אותך מתגולל שיכור ומקיא - לך בדרך זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזבוז כסף. תשמרו את הכסף למאבק הגירושין.

פויה נהג מתחיל, פויה!

טוב נו, מזל טוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מנוקדת מבט של זקן - ההשקעה העצומה בחתונה לא מוצדקת. היחיד שיזכור את החתונה שלך כעבור חודשיים - שלושה הוא מנהל הבנק.

מסכים.

אבל באמת שהדבר היחיד שמשפיע על כמה כיף יהיה לך ולאורחים שלך, ואתה רוצה שהם ירקדו וישתוללו כל הערב, זה האלכוהול. ולאו דווקא הכמות.

צריך את החבר'ה הצעירים להשקות במתינות אך בקביעות כדי שירימו את השאר וישארו אחרי השאר. זה הכל.

משכנתא זה קל

פורסם

לגמרי מסכים עם האומרים שאף אחד לא זוכר את החתונה אחר כך, גג שבוע אחרי עוד מדברים על זה, ובסוף אתם תישארו עם החובות.

תתכוננו ל25% בערך פחות מוזמנים שיבואו בפועל ממה שתזמינו.

ותנסו לחסוך במסביב, זו תעשיה שלמה שמנפחת מחירים ללא פרופורציה,

סתם דוגמא קטנה-שמלת כלה אפשר להזמין מאיביי ולקחת לתיקונים אצל תופרת.

זה ריאלי לחלוטין אם מזמינים מספיק זמן מראש, ולאור המחירים ההזויים בארץ נראה לי מפגר להשקיע כל כך הרבה בשמלה לערב אחד...

פורסם (נערך)

לגבי אלכוהול - רעה חולה. לפני יום יומיים דיברתי עם מישהו שמשכיר רכבים מיוחדים לחתונות, כולל שירות הנהיגה. באופן לא מפתיע, התאור שלו את החתנים השיכורים זעזע אותי. אז אם אתה רוצה לשכוח את החתונה של עצמך, ושאחרים יזכרו אותך מתגולל שיכור ומקיא - לך בדרך זו.

ספיראל, זה תלוי בנאדם. אני שתיתי בכיף וממש לא הקאתי וגם לא הייתי קרוב לכך, זוכר כמעט הכל מהחתונה. מי שיודע לשמור על עצמו יודע לעשות זאת גם בחתונה, ומי שלא לא. בכל מקרה - להקיא או לא אפשר בין אם האלכוהול משודרג ובין אם לא.

כן, הייתי בחתונות אם הקאות, אכן זה גועל נפש, אבל סטטיסטית לא נראה לי שזה מדגם מייצג.

אולי החתנים שלוקחים "רכבים מיוחדים" לחתונה הם אלו שמשתכרים יתר על המידה - סטטיסטיקה מעניינת... :-P

אתה מזכיר לי ימי חורף טובים ואת הרכב המיוחד שלי :-D. לשמחתי לא הייתי צריך להשכיר אותו, הוא מלווה אותי מגיל 0 וגם ביום חתונתי :wink: (ליווה בנוסף שני חברים טובים בחתונות שלהם, יש לו ניסיון עם חתונות).

1.jpg4 (2).jpg3 (2).jpg

2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...