Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהקליאו דור ראשון הפתיעה גם אותי, הכסאות היו ממש נוחים לי.

אני מחפש בין היתר גם קליאו B \ קליאו דור ראשון.

יש לי העדפה לקליאו ידנית. העניין שרוב המודעות ביד 2 הן לנפח 1.2 ידני, לא יודע מהי אמינות המנוע הזה.

איזה נפחי מנוע של הקליאו B היו ברשותך? האם היו ידניים?

תן חיוך הכל לדוושה.....8)

פורסם

גטס לא מתיישנת טוב יותר מ-206 או קליאו, בטח לא מכוניות בתקציב הזה שאופן אחזקתן לאורך השנים השפיע יותר מהכל. כשמחפשים רכב בתקציב נמוך מאוד לא מחפשים דגם מסוים אלא מכוניות מסגנון דומה, ובוררים לפי מצב הרכב. 206 שתוחזקה כמו גטס תיתן רמת אמינות טובה, לפחות, כמו גטס. 206 וקליאו נוחות, איכותיות ומהנות לנהיגה מגטס.

פורסם (נערך)

מצטער אני ממש לא מסכים איתך.

ראיתי קליאואים שמורות ולא שמורות.

206 שמורות ולא שמורות

וגטסים.

חד וחלק הגטסים שרדו את פגעי הזמן טוב יותר. הן גם אמינות יותר באופן בסיסי וחלקי החילוף שלהן זולים בצורה משמעותית.

ברור שאעדיף 206 שמורה ומטופלת על גטס שבורה. אבל אם אפשר למצוא גטס שמורה - תהיה לך נוחות מבחינת האחזקה.

אני מוצא את עצמי מחליף המון חלקים בגטס סתם - לא כי חייבים, אלא מרוב שהם זולים אז שיהיה כבר חדש.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

יש לי העדפה לקליאו ידנית. העניין שרוב המודעות ביד 2 הן לנפח 1.2 ידני, לא יודע מהי אמינות המנוע הזה.

קליאו B ידניות רובן המוחלט היו באמת 1.2, מעט 1.4 ובודדות 1.6.

הכמויות הגדולות נמכור בשנים 2000-2003, הן כבר ישנות מידי ועולות היום 3000 ש"ח, רובן מוזנחות.

בנוסף לכך דגם 1.2RXE הגיע ללא איבזור, כמו גטס GLF או פחות מזה.

קליאו B מכונית נחמדה אבל עבר זמנה, עזוב אותה וחפש משהו יותר חדש מודל 2006-7.

• תוכן חדש...