Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה: זול זול זול

האם ניתן להגיע לנתב"ג ולאתר בדלפקי השירות מקום בטיסה לא חשוב לאן, בזול? מעכשיו לעכשיו?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

התשובה היא כן, אבל אתה צריך גם להבין מה קורה אחרי הנחיתה - האם תמצא מלון זול, או שהלינה והשהיה יקזזו את כל מה שחסכת בטיסה? וכמוכן - מה תנאי כרטיס הטיסה. למשל - כמה מטען תוכל להעלות למטוס, וכמה יהיה עליך לשלן תמורת, נניח, שליחת מזוודה בבטן המטוס או אפילו טרולי בתא העליון בקבינה.

אם לא דחוף לך - מציעלך מה שעשו כמה חברים של אחד הבנים שלי. רמז - WizzAir.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מלון מעכשיו לעכשיו זה סופר קל - Hotel tonight.

יצא לי לא מעט פעמים להזמין מעכשיו לעכשיו במחירים זולים מאוד.

בטח שעכשיו. (לא בחג המולד עצמו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחד הבנים שלי מצא טיסות לריגה בפחות מ-300 ש"ח הלוך ושוב, בפברואר.

החסרונות:

1. חורף בצפון הרחוק.

2. כולל תיק יד, אפילו לא טרולי, בודאי לא שום פינוק אחר.

3. שעות טיסה גרועות, בניוחד בחזרה - שעולות עוד לילה במלון. די מאפיין LCC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו פעם ניסה את העניין הזה של להגיע לנתב״ג (בלי להזמין כלום מראש) ולתפוס טיסה/דיל ממש זול לאנשהוא ברגע האחרון? שמעתי על אנשים שעשו את זה, אבל לא מכיר אף אחד אישית. כמו פות״ש, תמיד תהיתי איך עושים את זה - כלומר לאן ניגשים בנתב״ג כדי למצוא את הדילים האלה.

פורסם

באפליקציות הטיסה של השניה האחרונה (חוליו למשל) אתה יכול לשבת בבית עם מזוודה, לקבל עידכון, לרכוש כרטיס במחיר מגוחך (60-70$) ולרוץ לשדה התעופה.

החיסרון הוא בכך שאתה מקבל רשימה קצרה של 4-5 יעדים וצריך לבחור ממנה.

עשיתי את התרגיל פעם עם האשה, החלטנו על חופשה, בערב הטיסה (שאין לנו) פתחנו חוליו, רכשתי 2 כרטיסים לוינה באוסטיראן איירליינס, רגילים עם מזוודות ואוכל (דוחה) ודיוטיפרי (ממש צריך את זה) ב...45$ הלוך וחזור לכל אחד מאיתנו.

סיפור מעניין מחו"ל, הייתה לי פגישת עסקים בלונדון, הייתי בפריז, לא התעוררתי בבוקר ופספסתי את ה TGV פריז לונדון.

לקחתי מונית לשדה התעופה, ניגשתי לדלפק כללי כזה שמטפל במכירת כרטיסים מהרגע להרגע ועליתי על טיסת ראייןאייר ללונדון שממריאה "עוד 40 דקות".

המחיר? 5 אירו, שככה יהיה לי טוב!

אשכרה הרגיש כמו "לתפוס אוטובוס".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי בברצלונה, פיסספתי את הטיסה לארץ, כמו מטורף רצתי בין הדלפקים של כל החברות תעופה שם במטרה למצוא איזה שהיא טיסה בחזרה לארץ,

לצערי כל החברות התעופה שהיו שם, רצו מעל 800 דולר לטיסה בחזרה לארץ ועוד עם קונקשיין ,

אמרתי ממש אני אשלם לכם פי 2 מכל מה שעלה לי הטיול,

בסוף הסתדדרתי איך שהוא לחזור לארץ בזול,

אבל זה הקטע, בגלל שאתה בא לשדה התעופה ואין לך ברירה אלא לשלם מחיר מפוקע, אז למה שהחברות יורידו את המחיר של הכרטיסים, הרי אתה תקוע, כבר הגעת לשדה תעופה, אתה לא תעשה אחורנה פנה, אתה תקנה כרטיס טיסה במחיר סביר ותעלה למטוס ושלום.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

החשיבה שלך היא חשיבה "ישראלית" שהאמת, יש לה הרבה מן המשותף עם הספרדית.

בכל שדה תעופה אירופי יש דלפק דקה 90 שחברות תעופה מעבירות אליו מושבים ריקים בטיסות שממש בשעה הקרובה ממריאות ומאחר והמטוס כבר עומד להמריא, מה אכפת להם "לצוד" עוד מישהוא שישב במטוס, גם במחיר בדיחה? העיקר להכניס עוד כסף לטיסה שכבר עקרונית מכורה וסגורה ועומדת להמריא.

ההבדל העיקרי אצלך הוא שהטיסה שחיפשת היא טיסה מאוד ספציפית (זה לא לדוגמא פריז שאני מניח שממריאות איזה 15 טיסות ביום) אבל עדיין, אני מבטיח לך שאם היית מגיע לאותו דלפק דקה 90 (שקיים גם בברצלונה) חצי שעה לפני שטיסה עומדת להמריא לישראל ויש בה מקום פנוי, היית קונה כרטיס בזול מאוד.

אבל הלכת לדלפק של חברת התעופה עצמה ושם לעולם לא תמצא מציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הייתי בברצלונה, פיסספתי את הטיסה לארץ, כמו מטורף רצתי בין הדלפקים של כל החברות תעופה שם במטרה למצוא איזה שהיא טיסה בחזרה לארץ,

לצערי כל החברות התעופה שהיו שם, רצו מעל 800 דולר לטיסה בחזרה לארץ ועוד עם קונקשיין ,

אמרתי ממש אני אשלם לכם פי 2 מכל מה שעלה לי הטיול,

בסוף הסתדדרתי איך שהוא לחזור לארץ בזול,

אבל זה הקטע, בגלל שאתה בא לשדה התעופה ואין לך ברירה אלא לשלם מחיר מפוקע, אז למה שהחברות יורידו את המחיר של הכרטיסים, הרי אתה תקוע, כבר הגעת לשדה תעופה, אתה לא תעשה אחורנה פנה, אתה תקנה כרטיס טיסה במחיר סביר ותעלה למטוס ושלום.

מוזר, יצא לי לאחר לטיסה ותמיד נתנו לי אופציה לעלות על הטיסה הבאה תמורת 50 או 75 דולר...

• תוכן חדש...