Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2009 סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לקבל חוות דעת לרכב הנ"ל מבחינת :

* טיפולים

* אמינות

* צריכת דלק

האם מדובר בגיר אוטומט אמין ? כמה הילוכים ?

תודה

פורסם

יש לבצע טימינג כל 5 שנים. כל השאר רגיל. הרכב נחשב די אמין . גיר אוטומטי פלנטרי 4 הילוכים. צריכת הדלק לא הצד החזק של הרכב. לא חושב שיש הבדלים גדולים מבחינת צריכת דלק בינו לרכבים אחרים מאותו שנתון

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני מחזיק בפורד פוקוס סטיישן 2009 כבר 4 שנים הרכב אמין בגדול יש כמה נקודות שצריך לשים לב אליהם:

1.רצועת טיימינג חובה להחליף כל 5 שנים או 120000 ק''מ עם מותחן , עדיף במקום שיש לו ניסיון בזה מכיוון שצריך כלי מיוחד כדי להחזיק את הגלי זיזים במקום.

2. גיר אוטומטי פלנטרי אמין 4 הילוכים.

3. צינור שמן הידראולי שהולך ממשאבת הגה למסרק הגה נוטה לנזול בחיבור למסרק מה שמחייב החלפה של כל הצינור בעלות של כ 1500 שקל למקורי.

4. תושבות מנוע במיוחד העליונה רגישות ויקרות להחלפה, תחליפי לא עוזר חייב מקורי.

5.לבדוק איטום במסגרת דלת תא מטען בחלק העליון שלא סדוק במידה ויש סדקים בזמן גשם עלולים לחדור מי גשמים לפנים הרכב.

קח בחשבון שלכל רכב יש את המחלות שלו. אני עם הפוקוס סטיישן כבר 4 שנים ובסך הכל אני מרוצה ממנו אחרי כ 50K ביחד.

חשוב מאוד למצוא רכב מטופל רצוי בחלקים מקוריים עם קילומטרז נמוך.

אני מקווה שזה עוזר לך ובהצלחה ������

עריכה אחרונה על ידי קרייתי
פורסם

צריכת הדלק היא כמעט זהה בדגמים המקבילים למעט היברדים ומנועים בנפח קטן עם טורבו.

כלומר בשביל מנוע 1600 עם מרכב סטיישן וגיר פלנטרי 4 הילוכים הצריכה סבירה

פורסם (נערך)

מה העלות של החלפת רצועת טיימינג עם מותחן ומשאבת מים ?

ואם הנסיעה משולבת של 70% מחוץ לעיר כמה אגיע לצריכה בנסיעה רגועה מאוד ?

אני לא רוצה לקנות כזה ואז לגלות שהאוטו עושה 1/9 גם כשאני נוסע מחוץ לעיר ...

עריכה אחרונה על ידי EB-86
  • תוכן חדש...