Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברשותי יונדאי i20 שבינואר הקרוב תחגוג 4 שנים על הכביש.

הרכב היה בבעלותי מהיום הראשון וכיום כבר אינו תחת אחריות יצרן.

אני עומד לפני טיפול שנתי רביעי ברכב (הקילומטראז' עומד על כ-47,000).

1) רציתי לשאול היכן כדאי לבצע את הטיפול הקרוב ואת אלו שאחריו בשנים הבאות, במוסך מורשה או במוסך "רגיל" (לא מורשה)?

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות מהותיים.

2) בנוסף, אודה לכם על המלצות למוסכים רגילים שיודעים לטפל ברכב הזה כמו שצריך ושאפשר להתנהל מולם בראש שקט.

כרגע המוסך המורשה בו טיפלתי ברכב עד עכשיו, התקשר אלי מיוזמתו והציע לי את הצעת המחיר הבאה לטיפול הנ"ל:

1,662 ש"ח לאחר הנחה (12%) ממחיר המחירון שלהם, כולל כבר עבודה ומע"מ.

פעולות שהם עושים בטיפול:

החלפת שמן

החלפת מסנן אוויר

החלפת נוזל בלמים

החלפת 2 מסנני מזגן

החלפת 4 מצתים למנוע

החלפת שמן בתיבת ההילוכים.

החלפת אטם בורג לריקון אגן שמן.

החלפת מסנן שמן

אשמח לתגובותיכם!

יום טוב

פורסם

Help! I need somebody

Help! Not just anybody

Help! You know I need someone

And it's you CarsForum People

מישהו יכול לתרום מהידע שלו?

:lol:

פורסם
לטעמי יקר!!!

רמי שירותי רכב בתל אביב נחשב למוסך מומלץ ליונדאי (לא מורשה כלמוביל) וכנראה המחיר שם יהיה זול יותר....שווה בדיקה.

תודה!meir_gi

אשמח להמלצות מחברי פורום נוספים.

פורסם
יותר חשוב שתשים לב איזה חליפים מכניסים לך.

יש אהבה למוסכניקים לשים דקסטרון 3 והוא לא מתאים לרכב שלך. הם שמים כי זה זול וזמין בחנויות.

תודה gbguy.

איזה שמן עלי לוודא ששמים?

פורסם

כבעלים של יונדאי I20 שמתקרבת ל 200000 ק"מ - אני מגיע מאזור אשדוד ל"רמי שירותי רכב" ברחוב תושיה 4 בתל אביב ואני מאוד מרוצה. הוא נמצא ממש ליד יונדאי שופ וקונה מהם הרבה פעמים חלקי חילוף, המחירים שהוא לוקח סבירים, אני מאוד מרוצה ולכן אני מגיע אליו מחוץ לעיר.

פורסם
כבעלים של יונדאי I20 שמתקרבת ל 200000 ק"מ - אני מגיע מאזור אשדוד ל"רמי שירותי רכב" ברחוב תושיה 4 בתל אביב ואני מאוד מרוצה. הוא נמצא ממש ליד יונדאי שופ וקונה מהם הרבה פעמים חלקי חילוף, המחירים שהוא לוקח סבירים, אני מאוד מרוצה ולכן אני מגיע אליו מחוץ לעיר.

itamarg

תודה רבה על האינפוט !

פורסם

ראש שקט רק מוסך יבואן מורשה. בטוח בחלקים מקוריים לפי הוראות יצרן גם אם משלמים מעט יותר. גם אני מטפל במוסכי יבואן בפ״ת עם i10 של אשתי, אין הפרש גדול בכסף ויש הנחות אם כי מעט.

• תוכן חדש...