Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם מקבל דיוור למייל על מבצעים של פינות אוכל למרפסת (שולגן וכיסאות) ומידיי פעם יש מחירים ממש טובים. להבדיל מטלפון או גרניק, סט ישיבה זה משהו שנדמה לי שצריך להרגיש אותו, לשבת, לנסות, לראות את איכות החומרים וכו.

מישהו כאן קנה פעם סט כזה של ריהוט גן באינטרנט? ללא בדיקה קודם בחנות? מה דעתכם?

לחילופין - אם אני רואה מבצע שמוצא חן בעיניי - האם יש דרך לראות את המוצר פיזית לפני רכישה?

פורסם (נערך)

תלוי באיזה ריהוט מדובר.

לא הייתי קונה ריהוט זול במיוחד, שלא יעמוד בפגעי מזג האויר.

אם אתה רוצה ריהוט פלסטיק לך לחנויות או סוכנויות של כתר, אם אתה מעדיף מתכת\זכוכית\טקסטיל לך לחנויות מתמחות או חנויות מהסוג של הום-סנטר או שזר. עדיף בסוף העונה, יש מציאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בפינת אוכל (שולחן ו6-8 כיסאות) למרפסת - עם קירוי אבל זה צריך לעמוד בתנאי מזג אוויר.

לא מחפש ריהוט זול או לא איכותי. מחפש עץ \ מתכת \ זכוכית, לא פלסטיק. אבל כן רוצה מחיר מצויין כמה שאפשר עבור מוצר איכותי יחסית.

הבעיה היא שכאשר רואים מבצע באינטרנט - קשה מאוד להעריך אם זה מוצר איכותי או נוח.

פורסם

לפני כ-3.5 שנים עברתי לדירה עם גינה. במסגרת זו הצטרפתי למועדון הלקוחות (עם כ"א) של הום סנטר, כיון שיש להם חנות במרחק פחות מ-10 דקות נסיעה מהבית.

במסגרת זו מצאתי:

1. 2 פינות ישיבה קטנות של שולחן עגול ו-2 כסאות, נרכשו עבור הגינה האחורית והמרפסת (שצמודות לחדרים של הבנים הגדולים), בסופו של דבר מצאו מקומם בתוך הבית. כל סט כ-250 ש"ח.

2. שולחן גינה (מתכת + זכוכית) - דומני באורך 1.5 מ' בערך - עם 4 כסאות, אאל"ט כל הסט עלה 1000-1200 ש"ח. כשיש צורך יש במחסן עוד כמה כסאות פשוטים שיכולים להצטרף.

3. הוצאה צריך לזכור היא כיסוי לרהיטים (אצלי רק לשולחן - במזג אויר בעייתי הכסאות נהנסים למחסן הגינה הסמוך), עניין של 200-300 ש"ח לכל כיסוי, וצריך להחליף כל שנתיים-שלוש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה. האמת השאלה העיקרית שלי היא האם מוצר כזה אפשר לקנות באינטרנט או שחובה לראות ולהרגיש קודם.

פורסם

מסוג המוצרים שאני לא הייתי קונה בלי לבדוק אישית - כסא צריך לבדוק עם הישבן, ומבקרה זה אני רוצה להתרשם מהמידות ומהיכות בעיניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שלא קונים באינטרנט נעליים לפני שמודדים אותן בחנות, ככה גם בדברים כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...