Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אחרי שקראתי הרבה דברים שליליים על מכוני טסטים בזמו האחרון אז חשבתי לאזן עם מקרה שקרה לי היום .

עשיתי טיפול טרם טסט בבוקר לקאוואליר, לא הקפדתי מי יודע מה על ניקוי האגן ונשארו לא מעט שאריות שמן ישן.

לצערי עבדתי בלחץ של זמן , ולא חשבתי על לגשת לטסט היום...

ניגשתי לטסט ונכשלתי על נזילת שמן, למי שמכיר את הקאוואליר שלי יודע כמה היא מטופלת. במיוחד כשיש לי עוד אחת בשיפוץ מתקדם...

פניתי למנהל המכון אבישי, שיתפתי אותו בכך שהחלפתי שמן בבוקר ובטח ובטח שאין נזילה .

למרבה ההפתעה אמר לי תכניס את הרכב מאחור, ושלח בוחן שיכנס מתחת לרכב ויבדוק .

בוחן נכנס מתחת לרכב ניגב, ונתן לו לעבוד 15 דקות ואמר מה שחשבתי " מדבר סהרה" , התנצל והעבירו אותי טסט .

אז למרות כל הלחץ שהיה להם שם היום, וקריסת מחשבים, הכל עבר בדרך ארץ ובצורה מכובדת ויפה .

אז תודה רבה למכון רישוי טסט אשדוד שנתן שירות מקצועי ואדיב, ולא התעקש רק ממקום של אגו /כבוד/ לא יודע מה.

שבת שלום.

פורסם (נערך)
אתה קורא לזה ״שירות מקצועי ואדיב״, אני קורא לזה ״שיטת מצליח״.

מה שיטת מצליח פה? אכן היו כתמים של שמן.

הרעיון הוא שזרמו .

ולא, לא שילמתי טסט חוזר.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אין קשר לשיטת מצליח. אמנם לא שמעתי על הכשלה בגלל נזילה... באקסנט שלי הייתה נזילה בקביעות שלא טיפלתי בה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

החלק של המקצועיות היה דווקא על כך שהכשיל אותי על נזילת שמן.

האדיבות? בלהקשיב להבין ולהשקיע מהזמן שלו לבדוק ביום עמוס .

נ.ב להעביר רכב עם נזילת שמן נראה לכם הגיוני??

פורסם

אני דווקא מסכים עם Max.M , יצא לי גם לעבור טסט השבוע והייתה דרישה להחליף את נורות הלד במספר רכב ונורות דרך, לאחר שהחלפתי לבד לנורות רגילות חתמו והעבירו את האוטו טסט.

בתור מי שמטפל ברכב בין 9 שנים אני מנסה להגיעה לטסט עם מירב הסיכויים לעבור אותו (רכב נקי, מספר נקי,מגבים מתפקדים, צמיגים תקינים וכו').

בקיצור יש מקרים שהם לא ממש צדיקים אבל יש כאלה שהם בסדר גמור גם עם זה צורם לנו טיפה בלב, אבל שכל פנייה מקבלת שירות ענייני ואדיב זה כבר דרישה לגטימית שלנו וזה ראוי לציון.

פורסם

כשמכון מכשיל על לוחית הוא מניאק, כשהוא מעביר נזילת שמן הוא אללה כיפאק.

הוא יכל לשלוח אותי לחפש את החברים שלי, ולשטוף מנוע מלמטה ולחזור .

שלא נדבר על העומס המטורף שהיה שם, ועדיין זרמו בדרך ארץ בלי רעש וצלצולים. הכל ברוח טובה.

פורסם
מקס, אוהב שאתה משתף מוסכים שירותיים, אבל למען האמת אני די מסכים עם הבחור שמעל.

וממתי מכשילים על נזילת שמן מנוע ?!

גיסי נכשל בדיוק מאותה הסיבה בהרצליה לפני כשבועיים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

נשמע כמו שירות מעולה, אצלנו בב"ש פעם הכשילו אותי על אבק על המספר שלדה. שלחו אותי לעשות לחץ אוויר במוסך כי היה קשה לתת ניגוב קטן (ועזבו שיש להם לחץ אוויר שם).

פורסם

בטח שמכשילים על נזילת שמן אם הנזילה באמת קשה ולא איזו הזעה או שאריות שמן. נזילת שמן זה גם עניין בטיחותי לשאר הנהגים.

פורסם

אני לא מבין מה מסוכן לנהגים בנזילת מנוע? אפשר אס גם להחליף פילטר אוויר שחוק שיגרום לרכב לא לסחוב כמו שצריך בין היתר בעקיפות... לא מקבל את הטענה הזו. נזילות בחלקים בטיחותיים זה כמובן דורש הכשלה. לא יודע אם במכון בעיר שלי יכשילו או לא על נזילות מנוע אבל לפחות לא מתעסקים בשטויות יותר מדי לשמחתי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני לא מבין מה מסוכן לנהגים בנזילת מנוע?

בתור אחד שמצא את עצמו על אי תנועה בצד השני של הכביש, מודה לאלת המזל שבאותה שנייה נסעתי על 30 קמש ולא 80, בסיבוב שהתחת של הרכב פתאום משום מקום מחליט לעקוף אותך, אתה נכנס לסיבסוב וההגה הוא סתם חתיכת פלסטיק שלא עושה כלום ובמזל לא היו רכבים על הכביש בנתיב הנגדי, והכל בגלל כתם שמן שבלילה אין סיכוי שתראה - מאחל לך ולכולם שלא תדע על בשרך כמה זה מסוכן.

• תוכן חדש...