Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להודות לכולם על העזרה הרבה שקיבלתי כאן (עזרה שאני מקווה שאוכל להמשיך לקבל )

חשבתי אולי לזרוק נושא למחשבה :

אני עוסק במחשבים המון זמן - אם יצא לכם להכנס לפורומים של מחשבים - אתם תראו שם

השוואות בין רכיבים שונים בעלי נתונים שווים ובאותו טווח המחירים - כך במדרגות - כלומר

עד סכום נגיד של 100$ - מ- 100$ ועד 200$ וכך הלאה .

כל רכיב מפורק עד ליסודו - כלומר הטכנולוגיה המיושמת בו - היתרונות שלו החסרונות שלו

והאם כמובן כל פיצ'ר בו באמת נותן את מה שהוא אמור לתת , דוגמא: לפעמים חברה מסוימת מצהירה על טכנולוגיה חדשה - ישר הפורומים מריצים בנצ'ים לראות איזה שיפור, אם בכלל, נתנה הטכנולוגיה.

לא יודע אם זה יעזור במשהו - אבל כבודדים אתם 10 - באמת, אני שומע כאן המון קולות שרוצים לעזור - אך כפורום - אתם בהחלט לא מגובשים וחסרי כוח במקצת - הפעילו קשרים, בצעו מבחנים - העמיקו ידיעותיכם בהבדלים האמיתיים שבין כל רכיב ורכיב, מהי הטכנולוגיה שבה משתמשים אצל קיקר או אצל פיוניר - מה גורם לצליל אצל רוקפורד להשמע כמו שהוא נשמע .

מדוע מגבר זה או אחר נותן ככה ולא ככה , האם באמת המגבר נותן את שהוא אמור לתת.

שימו לב, המחירים לציוד סאונד בארץ - לחברות טובות - הוא בשמיים - ואתם אפילו לא יודעים למה .

קחו דוגמא מעולם המחשבים ותראו איך תוך 5 שנים הצליחו להוריד את המחירים בארץ כמעט לשפל - והאמת לא רק בארץ - כעמט בכל העולם - ולמה - כי הלקוחות נושפים בעורפי היצרנים - מצביעים ברגליים ובפה - כל רכיב -עוד לפני שהוא יוצא לשיווק המוני עובר דרך פורומים שמסקרים את הציוד תוך בחינה מדוקדקת של כל פרט ופרט .

יתכן וכך גם נעשה בשוק הסאונד - אך לצערי לא זכיתי לקבל כאן שום הפניה לבנצ' זה או אחר אשר בחן רכיבים באותו התמחור או הרמה.

תגובות יתקבלו בברכה.

jingel

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

בשביל לבדוק מגברים צריך ציוד מיוחד שאין לו שימוש יומיומי, זה לא כמו לבדוק רכיב מחשב. ברכיבי אודיו נכנס הרבה טעם אישי, זה לא רק השוואת ביצועים.

בכל בית יש מחשב, אי אפשר להשוות לאודיו לרכב.

לפורום יש כח, לראיה המבצעים שהציעו אוטופרט במיוחד לחברי הפורום.

אתה לא מכיר את התחום לכן קשה לך לייעץ בעניין.

פורסם

אכן מסכים עם איל, צריך לבחון כל מקרה לגופו כי יש המון פרמטרים, לא כמו בעולם המחשב שהרוב שמה זה שחור או לבן.. (1,0)

לגבי מבחנים של מגברים, המבחנים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם ואוכל לערוך, הם לגבי העינות תדרים והספקי כוחות.

כשיהיה לי מה להציע לפורום, אפרסם את הממצאים שיהיו ברשותי ...

מעבר לכך , לא ידוע לי שלמישהו פה יש ציוד מתקדם במיוחד, או רצון עז במיוחד לדעת נתונים מפורטים יותר.. שאי אפשר להשיג על ידי חוות דעת של המשתמש בשטח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עדיין לא ענית לי מהפתאום מבחנים של הספקים לא טובים.

אהייה מאוד מעוניין לדעת למה לחברי הפורום מעניין מה אחוזי העיוות של המגבר, אותי מעניין כמה הספק המגבר יכול להפיק, ביחס לאחר.. לא מעבר לזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...