Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיפורי אימה לגבי הרכב והגיר.

אחד החברים סיפר שהוא לא מרחם על הרכב ונוסע רק במצב S כבר עשרות אלפי ק"מ ללא שום בעיה.

גם הנשים בצוות שלי שנוהגות באוקטביה המליצו בחום על הרכב לאור העובדה שהרכב מיועד לאשתי.

לא מפתיע בכלל. אני גם מאוד מרוצה מהאיביזה - האחות הקטנה של האוקטביה שחולקות את אותו הגיר והמנוע.

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

טוויסט בעלילה. למרות שהאוקטביה עונה על הדרישות המשפחתיות לא הרגשתי שלם עם ההחלטה.

אני כבר שנים רבות עם משפחתיות סטנדרטיות מהליסינג שמכוונות עבור דרישות המשפחה.

הילדים גדלו וכבר לא זקוקים לכיסאות בטיחות ועגלות, הלב רוצה משהו קצת יותר שובב וקצת פחות "משפחתי", הגיע זמן לשינוי.

האוקטביה אומנם כבר הוזמנה אבל קצין הרכב אישר לי לשנות את ההזמנה לגולף 1.4 טרנדליין.

הרכב קטן יותר והבוסית בבית ממש לא מרוצה מההזמנה החדשה אבל הפעם לא עמדתי בפיתוי.

מקסימום נתקין גגון עבור הטיולים והקניות שאנו עושים מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

יפה החלטת שיהי בהצלחה.

הסקודות מצויינות ומהנות לנהיגה,אני על ראפיד 15

ממש נהנה מבחינתי אם היצרן היה נותן 3 שנות אחריות לא הייתי

בכלל מתלבט להמשיך עם גב' אוקטביה האחות הגדולה,

גם הביטוח של סקודה יקר וזה מרגיז,אבל חווית הנהיגה מפצה על הכל.

אני מניח שבגולף חווית הנהיגה דומה,אגב

היא לא קטנה מידי?

• תוכן חדש...