Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60k לאוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סקודה אוקטביה MK II שנת 2013 שבקרוב גומעת 60K. (לכל שונאי DSG - הגיר פועל ללא רבב, כמו חדש).

עד עכשיו טיפלתי 3 פעמים במוסכים מורשים (אני מאיזור חיפה) והבנתי שהטיפול הקרוב הוא טיפול גדול ויקר. במורשה המספנות אמרו לי שהמחיר מעל 2000 שקלים בקלות כולל החלפת מצתים.

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין מוסך מורשה לבין מוסך מתמחה סקודה מבחינת מחיר הטיפול והאם כאשר אני אמכור את הרכב, קונים יעדיפו לקנות יותר רכב שטופל רק במורשה?

תודה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

(לכל שונאי DSG - הגיר פועל ללא רבב, כמו חדש).

תמתין עוד קצת.

בכל מקרה, איזה מנוע יש לך שם ?

תזמין את כל החלפים תוצרת MANN או KNECHT מאבי חלפים:

http://www.justmotor.co.il/

אם המחיר לפלאגים סביר אז גם מאבי, אם לא אז מאיביי.

Stay Dirty

פורסם

ישנו מוסך מורשה יבואן שזה ככל הניראה המוסך בו טיפלת וישנו מוסך מורשה משרד התחבורה מיתמחה סקודה שכניראה אליו אתה מיתכוון בשאלתך. קיימים הבדלים במחירים בין השניים אך כדאי לעשות סקר שוק בין שני המוסכים האלה ולראות כמה יוצע לך במוסך מיתמחה ואולי תגלה שההפרשים לא משמעותיים כך שתוכל להישאר בטוח במוסך בו טיפלת עד עכשיו והיית מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...