Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמתי על הרשיון רכב דרך האינטרנט, אין לי את טופס עצמו של החידוש רשיון (כנראה נשלח לכתובת שאני כבר לא גר בה)

האם אפשר בכל זאת לגשת למכון רישוי ולעבור טסט?

פורסם

כן. אפשר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אין בידך שום טופס משולם או לא משולם, לא ניתן לגשת לטסט.

אם יש את הלא משולם, ניתן לגשת.

פורסם

זה לא אחרי כמה ימים אלא די מיידי מתעדכן.

אבל שימו לב - אם הכתובת לא מעודכנת במשרד הפנים, לא הרישיון הראשון ולא השני לא יגיעו אליו.

אני מבין מההודעה שאין לו שום טופס ביד כרגע.

פורסם

אם תגש למשרד הרישוי , תוכל לקבל העתק עם רישום שמשולם ללא עלות.

אני לא יודע מה בנוגע לעמדה בסופר-פארם.

בכל מקרה מאוד מומלץ לעדכן את הכתובת במשרד הפנים , כך שיגיעו לך כל המכתבים (חוץ ממה שדואר ישראל לא יעביר כמובן )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברישוימט אתה מקבל מיד רשיון רשמי משולם שאיתו אתה יכול לגשת לטסט.

תשלום באינטרנט גורר המתנה של שבועיים עד שיישלח בדואר רגיל הרשיון המשולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה ברור, השאלה מה קורה שכבר שילמת באינטרנט ולא קיבלת את העותק. מידיעה , במשרד הרישוי מקבלים עותק נוסף ללא תשלום. יכול להיות שברשיומט במקרה כזה תאלץ לשלם אגרה על העתק. אין לי מושג.

פורסם

היום שילמתי דרך האינטרנט, מקבלים הודעה שאין צורך לחכות לטופס המשולם באינטרנט ואפשר לגשת לטסט.

בכל מקרה הם ממליצים להדפיס את הודעת התשלום ולקחת אותה למכון טסטים.

• אחראי פורום
פורסם
זה ברור, השאלה מה קורה שכבר שילמת באינטרנט ולא קיבלת את העותק. מידיעה , במשרד הרישוי מקבלים עותק נוסף ללא תשלום. יכול להיות שברשיומט במקרה כזה תאלץ לשלם אגרה על העתק. אין לי מושג.

ברישיומט העתק כזה עולה 29 ש"ח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השאלה היתה פשוטה וכך גם התשובה. מהרגע ששילמת דרך האינטרנט, זה מעודכן .

ניתן להגיע למכון הרישוי (שמתחבר למחשב משרד הרישוי ורואה את התשלום) עם ההודעה הלא משולמת.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

^^ ראה את המואדם בשאלה המקורית של פותה"ש

שילמתי על הרשיון רכב דרך האינטרנט, אין לי את טופס עצמו של החידוש רשיון (כנראה נשלח לכתובת שאני כבר לא גר בה)

האם אפשר בכל זאת לגשת למכון רישוי ולעבור טסט?

• תוכן חדש...