Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 - צלילת ערך צפויה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשיטוטי באינטרנט מצאתי מודעה של לובינסקי-טרייד, לקראת סופשנה, מוכרים ב0 ק"מ, פיג'ו 208 ACCESS ידנית, ב61 אלף שקל. כמעט 12 מתחת למחירון.

בלוח יד 2 אנשים מוכרים את ה208 שקנו ב80-90 אלף לפני שנתיים שלוש, ב39 (!) ואפילו פחות מזה, לפני מיקוח.

מעבר ליריקה בפרצוף של כל מי שקנה כבר 208, שגם ככה לא החזיקה ערך מי-יודע-מה עקב סטיגמות, ועכשיו ככל הנראה, בעלי ה208 אולצו להתגמש כרקדנית בלט אוקראינית כדי למכור את הרכב הזה, מעניין האם המהלך מסמן איזשהו ניקוי מלאי לקראת הבאת מנוע הטורבו לגרסא הידנית ב2017 , וחס וחלילה מתחרה ראויה לאיביזה ?

כמה שבא לי 208 לוגמת דיזל, לא רנאה לי שזה זמן טוב ללכת על אחת

פורסם

ממש לא חריג.

מדובר על הדגם הידני שנמכר במבצעים מתמשכים ב-68000 ש"ח ואף פחות מכך.

ירידה של 44% בכמעט ארבע שנים סביר לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אתה יכול להסתכל על המקרה של הסיאט איביזה להשוואה.

בשנת 2014 נמכרה האיביזה 1.2 TSI עם גיר DSG ברמת גימור רפרנס בכ-106 אלף שקל - היו מבצעים לכיוון ה100 אלף.

בסוף שנת 2014 היבואן ייבא רמת גימור חדשה - AM5 שכמעט זהה לקודמת(פרט לבקרת שיוט ושליטה מההגה) ועלה 81 אלף שקל..לא עברה שנה והגיעה האיביזה סטייל החדשה שבאה עם אבזור גבוהה יותר מאותה איביזה מ2014 רק עם תג מחיר של 80 וקצת אלף שקל גם.

מה אמור להרגיש לפי מה שאתה אומר מי שקנה את האיביזה ב100 אלף שקל ב2014?

מבצעים והורדת מחירים תמיד יש..אפילו בלי מבצעי 0 קילומטר - אם תסתכל אגב על סופרמיני ידניות מאותן שנים תראה שהן מתומחרת במחיר דומה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה לא חדש,תמיד יש מבצעים או הנחות

כמו האיביזה שהוזכרה פה,הפיאט פנדה בזמנה שעלתה 80 ואז ירדה ל67.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב היבואנים עושים מבצעי הנחות ש"דופקים" את הלקוחות שרכשו זמן קצר לפני כן. גם בחברות שירותים רבות יתנו מבצעים ייחודיים ללקוחות חדשים ולא יעניקו אותם ללקוחות קיימים. רק אצל יבואני מכוניות יוקרה שיש להם מעין קשר אישי עם הלקוחות יחשבו פעמיים לפני שהם עורכים מבצעים כאלה. בכל מקרה, אחוזי הרווח של היבואנים הם כאלה גדולים שגם לאחר הורדה ניכרת עדיין ישאר אצלהם ביד רווח יפה.

פורסם (נערך)

אצל פיאט זה תמיד ככה. מתחילים עם תמחור הזוי, ואז אחרי שקברו את הרכב במשך שנתיים שלוש חותכים לו את המחיר. הבעיה שבשלב הזה אף אחד כבר לא מסתכל על הרכב.

לגבי ה208 ספציפית. צריך להפריד בין כמה מקרים. המקרה של הרכב בידני הוא יחסית פשוט. סופר מיני ידניות עם אבזור בסיסי נמכרו בשנים האחרונות סביב ה70K שקלים. מעולם לא היה מבצע חיסול או דגם חדש וזול יותר, לכן דווקא במקרה זה לא צפויות הפתעות, וגם אם כן ההפסד הפוטנציאלי הוא נמוך במונחים של כסף נטו כי הרכב גם ככה זול. לגבי מבצעי 0 ק"מ, יש מבצעים כאלו גם על מאזדות אין פה שום דבר חדש או ייחודי לפג'ו.

לגבי ה208 בלוח היד 2 שראית. צריך לשים לב האם מדובר ב208 עם יחידת הגיר+מנוע החדשים, יחידת הכוח הקודמת 1.6+גיר אוטומט 4 הילוכים, הרבה פחות מוצלחת להבנתי. גם השוק שלה כנראה יהיה פחות טוב משל ה208 עם מנוע ה1.2 טורבו וגיר 6 הילוכים יפני.

בלי קשר כפי שהסבירו לך ירידת הערך הזו נורמלית לגמרי. הייתי אומר אפילו נמוכה, וכנראה שהמחיר שהם יקבלו הוא פחות ממה שהם מבקשים.

השנה עלו על הכביש כ300 אלף מכוניות חדשות. לא נראה לי שכמות הנהגים החדשים גדלה השנה ב300 אלף וגם כולם היו צריכים רכב חדש. כלומר יש היצע גדול מאוד בשוק היד 2 וקשה מאוד למכור. ניהלו על זה כמה וכמה דיונים פה. אני חושב שרכב ממוצע בשוק של היום שמפסיד כ-50% בשלוש שנים הוא לא דבר חריג.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפי מה שאני מבין מהפוסט הפותח מדובר במכוניות בנות שנה ומעלה שכבר נרשמו ע"ש היבואן והקונה יד שניה, אם אכן כך המחיר שרוצה הטרייד אין טיפה יקר.

פורסם

כמה שבא לי 208 לוגמת דיזל, לא רנאה לי שזה זמן טוב ללכת על אחת

בנוסף על הדברים החכמים שנרשמו כאן, דווקא שוק דגמי הדיזל מתנהל אחרת לחלוטין.

נסה למצוא פלואנס דיזל שמורה לעומת פלואנס 1.6 ליטר בנזין, ותבדוק את פערי המחירים.

אותו הדבר כנראה צפוי להיות עם ה 208 דיזל. זה רכב נפלא, חזק מאוד, וחסכוני.

הבעיה שלו כמשומש לא תהיה זה שהוא 208 אלא זה שהוא עם גיר ידני, וזה מה שיגביל את השוק שלו. עם זאת, אין לי ספק שהוא יישאר מבוקש מאוד כמשומש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא שרשור ייעוץ לקראת רכישה, אבל אני רק יכול להגיד בתור אחד שעשה נסיעת מבחן על ה208 דיזל מדובר ברכב באמת נהדר.

מעניין מה היה קורה לרכב הזה עם מתלים ספורטיביים, ושינוי קטן לתוכנה. GTI מאוד מעניינת לעניים...

גם בלי זה אהבתי מאוד את הרכב. אם הרכב מתאים לך ואתה באמת צריך את הדיזל אל תנסה לנחש את העתיד. גם כי מדובר ברכב באמת נהדר שהפלוסים שלו שווים את המינוסים התאורטיים בלבד, וגם כי אתה עדיין מדבר על סכומים יחסית נמוכים. אם היית קונה רכב ב130-200 אלף שקל מדובר כבר בספקולציות שאני מבין אם יטו את העסקה מרכב אחד לרכב אחר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...