Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , בבדיקה יצא רשום -

"תיקון תאונה מאחור ובדפנות אחוריות ומשקופים , לחיצות בפח ותיקוני מרכב וצבע ופגמים בצבע סביב , הוחלפו חלקי מרכב . "

משהו יכול להסביר לי מה זה "דפנות" ומה המשמעותי הנזק ? מומלץ או להתרחק ?

תודה

יניב

פורסם (נערך)

דופן זה אחד הצדדים של הרכב. יש קדימה (חזית), אחורה ודפנות, ימין ושמאל. לדעתי הכוונה היא לפגיעה בחיבור שבין החלק האחורי לדלת באזור הכנף כולל המשקוף של הדלת. לא נשמע טוב בכלל. להבנתי יש כאן סיכוי רב לפגיעה בשלדה.

גם משמעות נמוכה (ואגב אם אני זוכר נכון יש גם משמעות שולית שזה הכי נמוך) זו ירידת ערך, אומנם אין כאן היבט בטיחותי משמעותי אבל עדין הרכב חטף זפטה רצינית. אמור להיות לו טופס שמאי וירידת ערך - הוא בטח לא יתנדב להראות לך.

המסקנה די ברורה - לעזוב ולעבור הלאה - אלא אם כן זה יבוא לידי ביטוי (מאוד) במחיר הרכב.

אני מדגיש - זו דעתי בלבד. אני לא כזה מומחה גדול.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

ממש ממש לא. ברגע שישנם ליקויים כלשהם הם יירשמו תחת סעיף ליקויים בעלי משמעות נמוכה. במידה והליקויים תוקנו אין כל ירידת ערך. זה לא סיבה לדלג על הרכב. רכב שנוסע עובר בדרך כלל מעיכות לחיצות וכאלה...

פורסם
אני מדגיש - זו דעתי בלבד. אני לא כזה מומחה גדול.

לעניין, למה אתה חושב שהרכב לא עבר תאונת פח בלבד, לדוגמא, ממה שתואר?

לפות"ש, אם המוכר סיפק מידע על התאונה לפני הבדיקה, ויכול לספק דוח שמאי וצילומים של הנזק, כך שניתן להבין את חומרתו, זה עניין אחד. אם התאונה האמורה התגלתה רק בבדיקה, הרי שהוא הסתיר מידע, ולכן הייתי נמנע מלסמוך עליו ולקנות את הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...