Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוטרוניקה

casper8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

דפדפתי ברשת וראיתי מכללה שנותנת קורס אוטוטרוניקה.

עכשיו, האם זה אותו קורס כמו של קורס מכונאות רכב ורק השם השתנה, או שהקורסים שונים?

אוטוטרוניקה

פורסם

1. תבדוק את התשובה שלי באשכול הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601052-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%91%D7%90%D7%99

2. חבר הפורום בשם אושריקו, למד בקורס של רשת עתיד - פנה אליו בפרטי

פורסם

למדתי והצטיינתי, לא סתם:lol:.

לא ייאומן שזה היה בשנת 2013-2014 ואנחנו אוטוטו ב17, בחיי שהזמן טס ברמה מפחידה וקיצונית.

בגדול הקורס מקנה לך ידע בסיסי בהכל, ממכונאות ועד חשמל רכב.

אני מאוד אבל מאוד נהניתי באותה תקופה, גם קיבלתי אחלה כיתה ומרצים, באמת שהיה לי ממש כיף להגיע לכל מפגש.

עם זאת, אחרי שעברו למעלה משנתיים, וזכור לי שנאמר שמשהו הולך להשתנות בקורסים במכונאות אז צריך לבדוק מה קורה עם זה היום.

באותה תקופה היה לנו שתי שיעורים, שיעור תיאורתי ושיעור מעשי שבו מפרקים דברים, כמובן ברמה חובבנית ואל תצפה למשהו מטורף אבל עם הסברים מצויינים.

אמנם דרכי לא הכי הסתדרה בענף הזה, אבל הקורס הזה עזר לי המון.

עד היום יש לי ספר אוטוטורניקה משם שמלמד אותך מכונאות וחשמל רכב מא' עד ת'.

נחמד להסתכל עליו מדי פעם.

אה ו...תעודה ? אף מוסך לא ביקש.:lol:

• תוכן חדש...