Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי שני תרמוסטטים המתאימים לרכבי(בחתימה ובכותרת) במים רותחים, תמונות מצורפות. שניהם אמורים להתחיל להיפתח ב 87 מעלות. אחד גרמני מבית חברת WAHLER השני OEM מיוצר בסין. האם האם שיטת הבדיקה לא תקינה?

20161118_181440-1.jpg

20161118_181702.jpg

הזול עולה ביוקר

פורסם

רצוי לחבר חתיכת חוט לתרמוסטט ולשמור שהתרמוסטט לא יגע בתחתית המכיל או בדפנות. רצוי לחמם בצורה איטית את המים בכדי לראות את טמפ' תחילת הפתיחה ופתיחה סופית.

נסה לבצע את הבדיקה בקומקום חשמלי כאשר התרמוסטט נמצא בתוך המים ולאט לאט המים מתחממים. כמובן רצוי גם מד חום שטבול במים.

Pages from THERMOSTATS, THERMOSWITCHES-HELLA.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

יאני, ראית פעם תרמוסטט נפתח?

שואל, כי הפתיחה היא לא משהו נורא נורא בולט לעין למי שלא ראה/ מכיר/ מבין.

בא ממקום של אמיתי לא חלילה מהתנשאות .

מנסיון עם חבר קרוב ;)

פורסם (נערך)

תודה לכולם. מקס לשאלתך, אני אמנם מבצע בעצמי את הטסט בפעם הראשונה, אך ראיתי סרטונים ותמונות שמדגימים איך נראה תרמוסטט כמו שלי פתוח וסגור וגם אני מודע למידת הפתיחה המקסימאלית. לאור הארותיכם אני ביצעתי את הבדיקה בסיר תוך כדי חימום איטי ואכן, שניהם תקינים ואף עושה רושם שהסיני מדויק יותר ואילו הגרמני נפתח ממש קרוב לרתיחת המים. יש הבדלים בין שניהם: דבר ראשון, הסיני גדול יותר ואני מצרף תמונות תקריב להמחשה. דבר שני, הסיני מגיע מק"ט מעט שונה 050 121 113 H במקום 050 121 113 C או A בסוף כפי שמצהיר הקטלוג של היצרן וגם לפי TECDOC והאמת גם לפי המקט שמוצהר בדף הרכישה. בשטח נראה האם שניהם מתאימים ובכל מקרה אני אפנה למוכר הסיני בטענה שיחזרי כסף על תיאור מוצר X וקבלת מוצר Y (מק"טים שוינם שלא מזוהים עם קטלוג היצרן - סיומת H לא מופיעה ב TECDOC)

סרטונים:

20161118_200549.jpg

20161118_200602.jpg

20161118_200722.jpg

20161118_200701.jpg

20161118_200643.jpg

20161118_200611.jpg

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

אם לא שמת מד חום בתוך הסיר בכדי לנטר את נקודת הפתיחה המדוייקת אז המסקנה שלך לגבי הדיוק חסרת ערך. טמפ' תחילת פתיחת התרמוסטט 87 מעלות ופתיחה מלאה ב-102 מעלות צלזיוס.

לא מכיר את המק"ט עם האות H בסוף כנראה רק לסינים יש אותיות בסוף המק"ט שלא קיימות במקור.

המק"ט הנכון :

050121113C

אם מידות התרמוסטט הסיני שונות אז הוא לא מתאים ותמסור אותו למיחזור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהחלט, לא ניתן לאמוד בצורה מדויקת ללא מד טמפ' ולכן רשמתי שנראה ש..

בעיקר רציתי לוודא שהם נפתחים עד הסוף ושהם מתחילים להיפתח לפני רתיחה ובעבוע של המים. בסרטונים רואים בוודאות שזה קורה.

אני יודע שהמק"ט שמתאים הוא עם C ולכן הסיני לא רלוונטי גם מבחינת מק"ט וגם מבחינת מידות (השוותי מידות מול שאר יצרנים כמו BEHR ועוד).

תודה לכולם, מקווה שמי שיחפש בפורום בעתיד יתקל במידע ובסרטונים ויידע מה להזמין ומה לא...:)

הזול עולה ביוקר

פורסם

היום הייתי אצל רון לטיפול מונע יזום גדול מאוד שהפירוט שלו, למי שמעוניין, נמצא בשרשור חוות דעת על מוסך רון. נבדקו שני התרמוסטטים ושניהם מתאימים למרות ההבדלים המבניים שמסתבר שהם זניחים, אז מי שצריך תרמוסטט oem לגולף 4 מוזמן ליצור קשר. הותקן הגרמני של WAHLER שזה בעצם המקורי שהיה ברכב. המקורי בן ה15 היה תקול ותקוע בפתיחה חלקית מה שמסביר בדיעבד את סאגת הטמפרטורות המשתנות שבדיעבד חשבתי שפשוט יש הבדל בשימוש בטורק פרו או באנג'י, אך כבר רואים שלא זו היתה הבעיה ולא חיישן טמפ' נוזל קירור. הרכב מתחמם לטמפ' פתיחה תוך 3 עד 5 דקות בלבד מול 25 דקות לפני ההחלפה ואינו מתקרר בירידות ארוכות, אחד הסממנים המעידים על תרמוסטט תקוע במצב פתוח או אי המצאות של תרמוסטט. לאחר ההתקנה, בשתי האפליקציות, טמפרטורת המים נעה בין 93 עד 103 במדגם הקטן יחסית של שעתיים נסיעה משולבת כביש מהיר ופקקים ללא מיזוג ועם מיזוג (נהיה חם מהעצבים על כל הנדחפים בפקק).

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...