Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה אתם אומרים על קאפצ'ור דינמיק 2015?

קיבלנו הצעה גם לגולף 0 קמ כאשר ידראשונה היא פרטית (לא ליסינג) היתכן ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

קיבלנו הצעה גם לגולף 0 קמ כאשר יד ראשונה היא פרטית (לא ליסינג) היתכן ?

יש דברים כאלה, אבל תבקשו לראות בעיניים את הרישיון שכתוב בו שם של אדם פרטי. כי כמעט בכל המכוניות שנמכרות 0 ק"מ לא מופיע במקורית כלום (כמו רכב פרטי) אך למעשה הרכב רשום כרכב חברה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן ידנראשונה בבעלות פרטית נשמע חשוד וטוב מידי. בדרך כלל זה רשום על שם חברה. באיזה חברת ליסינג הציעו לך רישום יד ראשונה על שם פרטי?

פורסם

יש לי רנו קליאו 2015 מהעבודה.

מיכוון שהדלק והטיפולים לא על חשבוני אז אין באמת התחשבנות. מה שכן, האוטו שותה אם לוחצים בלי רחמים. לגבי האבזור והיופי(אינבידואלי) הוא רכב מפנק! לגבי טיפולים הוא משמיע כל מיני רעשים למיניהם ומתחילות לצוץ מידי פעם בעיות חשמל כאלה ואחרות.

אני לא הייתי קונה אותו לעצמי אם הפרמטרים שלי היו חסכון בדלק ואמינות. אם הפרמטר היה יופי הייתי חוטף!!

פורסם

מיכוון שהדלק והטיפולים לא על חשבוני אז אין באמת התחשבנות. מה שכן, האוטו שותה אם לוחצים בלי רחמים. לגבי האבזור והיופי(אינבידואלי) הוא רכב מפנק! לגבי טיפולים הוא משמיע כל מיני רעשים למיניהם ומתחילות לצוץ מידי פעם בעיות חשמל כאלה ואחרות.

אני לא הייתי קונה אותו לעצמי אם הפרמטרים שלי היו חסכון בדלק ואמינות. אם הפרמטר היה יופי הייתי חוטף!!

וודאי שכל רכב שתחליט ללחוץ עליו בלי רחמים הוא ישתה דלק ובקליאו אני יכול להגיד שזה עוד חסכוני השתייה בדלק בלחיצה ללא רחמים. ובטח ובטח שיצוצו בעיות אם לא מרחמים על רכב ולא משנה איזה.

אגב, על איזה בעיות חשמליות מדובר ואיזה רעשים?

פורסם
אכן ידנראשונה בבעלות פרטית נשמע חשוד וטוב מידי. בדרך כלל זה רשום על שם חברה. באיזה חברת ליסינג הציעו לך רישום יד ראשונה על שם פרטי?

חברת טרייד מוביל

אנחנו נהיה יד שנייה אך הראשונה רשומה כפרטית. לדבריהם הם ועוד חברה היחידים המאושרים לכך

יבוא מגביל

פורסם

תודה על המידע

כנראה שאוותר על ה"תענוג" לטובת שלום בית :)

פורסם

כן שמתי לב שבדיבורים הם חזקים

אבקש לראות דוגמא של רשיון רכב

תודה

פורסם

אני במקומך הייתי מעדיף לרכוש בשיטת 0 ק"מ מליסינג.

לך תיקח לך את הI20 החדשה, תיסע עם שקט נפשי, עם אחריות מפגוש לפגוש, בלי לקחת לבדיקות ובלי להתעסק עם אנשים.

הרכב בדיוק בתקציב שלך, הוא די מודרני ולא משהו שעומד בפני החלפה וגם מרגיש איכותי ובנוי טוב.

פורסם
אני במקומך הייתי מעדיף לרכוש בשיטת 0 ק"מ מליסינג.

לך תיקח לך את הI20 החדשה, תיסע עם שקט נפשי, עם אחריות מפגוש לפגוש, בלי לקחת לבדיקות ובלי להתעסק עם אנשים.

הרכב בדיוק בתקציב שלך, הוא די מודרני ולא משהו שעומד בפני החלפה וגם מרגיש איכותי ובנוי טוב.

לפני הפאביה נסעה אישתי על קיה ריאו

5 דלתות דגם ex

הרכב נרכש חדש מהחברה ושרת אותה נאמנה למשך 3 וחצי שנים ו72000 קמ

הרכב הזה היום מתומחר בין היקרות בקטגוריה כמו הi20 בגלל האבזור בגלל המימדים שהם יותר מסופר מיני

נכון להיום הרכב יקר , בעל מנוע וגיר מיושנים הוא צרכן דלק לא קטן בגלל הקושי שלו לשמור על קצב אחיד. לכן הוא לא קניה אטרקטיבית עבורנו

פורסם

ה-i20 והריו לא מתומחרות יקר בגלל מימדים או אבזור.

שתיהן חמושות באותה יחידת כוח שגרתית ודיי מיושנת ואין בהן שום אבזור מיוחד.

התמחור שלהן נועד להטיב עם חברות הליסינג שהן הצרכן העיקרי שלהן.

זה אומר מחיר פתיחה גבוה, הנחה גדולה לחברת הליסינג בזמן הרכישה ומחיר מכירה גבוה אחרי 3 שנים בזכות מחירון מנותק מהמציאות שנגזר ממחיר הרכב כחדש.

פורסם
ה-i20 והריו לא מתומחרות יקר בגלל מימדים או אבזור.

שתיהן חמושות באותה יחידת כוח שגרתית ודיי מיושנת ואין בהן שום אבזור מיוחד.

התמחור שלהן נועד להטיב עם חברות הליסינג שהן הצרכן העיקרי שלהן.

זה אומר מחיר פתיחה גבוה, הנחה גדולה לחברת הליסינג בזמן הרכישה ומחיר מכירה גבוה אחרי 3 שנים בזכות מחירון מנותק מהמציאות שנגזר ממחיר הרכב כחדש.

הריאו ex

נרכשה בשנת 2012 וכללה

סאן רוף, חיישני אורות,חיישני גשם,פנסים עוקבי פניה, מראות מתקפלות חשמלית ומימדים שהם מעבר למימדי סןפר מיני

לדעתי אבזור מכובד מאוד

היום אני פחות מכיר מאחר והמחירים גבוהים

• תוכן חדש...