Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי לאחרונה ניסאן מיקרה שנת 2009 וכשנדלקת המנורת דלק מופיעים על הצג מספרים שרצים לאחור (מתחיל מ 60) . המספרים יורדים עם זמן הנסיעה. אני לא יודעת אם מדובר במס הקילומטרים שנותר לי לנסוע עד שהמיכל יגמר. מה אתם אומרים?

פורסם

אני מציע לך להמשיך לנסוע עד שתתקעי בצד הדרך. כך תוכלי לדעת בדיוק מה משמעות המספרים שמרצדים מולך וגם אנו נוכל לדעת כמה קילומטרים נוסעת מייקרה על מצב הרזרבה במיכל הדלק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

משהו כזה:

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

שלום שירה(?)

ברוכה הבאה לפורום!

המספרים שאת רואה על הצג הם בקילומטרים ומאד לא מדוייקים. על מנת לשמור על הרכב עדיף למלא כשעומדים על רבע מיכל.

גודל המיכל במיקרה דגם 2009 הוא 46 ליטרים. (באקו מיקרה החדשה יותר רק 41)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום לך

המספר היורד הוא הק"מ שנשאר לך לנסוע.

גם כשזה יגיע ל- 0 , תוכלי לנסוע עוד כ- 20-30 ק"מ אבל אל תתגרי במזל.

אל תתדלקי כאשר נשאר רבע. תדלקי כאשר המיכל ריק ואת ליד תחנת דלק (אגדות העבר של ליכלוך בתחתית המיכל לא רלוונטיות).

אם היו רוצים שתתדלקי כל פעם שלושת רבעי מיכל - היו עושים מיכל קטן יותר.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
כבר דובר ארוכות על המילוי ברבע מיכל.

חוץ מנוחות אפקט פסיכולוגי אין הבדל.

יש הבדל. לנסוע "על אדים" יכול לגרום להתחממות ומוות בטרם עת של משאבת דלק.

הדלק מקרר את המשאבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש הבדל. לנסוע "על אדים" יכול לגרום להתחממות ומוות בטרם עת של משאבת דלק.

הדלק מקרר את המשאבה.

לי ידוע שיסוד הוא במצב אדים (או בשפה הרגילה: גז) הגרעינים מרוחקים אחד מהשני לעומת מצב נוזל. כלומר כאשר הדלק דחוס למצב נוזל, הוא לא באופן שווה למצב אדים. לכן, לפי הגיון שלי, בשביל שתהיה שריפה באדים, צריך איזו מערכת שתהפוך את האדים לנוזל. האם במכוניות יש דבר כזה? אני לא חושב. אחרת לא תשמע את הרעש הלחץ כשאתה פותח את פקק המילוי בתא הדלק. כי כל הזמן המערכת הייתה הופכת למצב נוזל.

בנוסף, כשהייתי מתדלק בתחנה, החברות דלק היו שואבות את האדים ומכניסות את האדים למיכליות, והמיכלית לזור המילוי. באזור המילוי היו הופכים את האדים לנוזל. שעתי את אחד הנהגים כמה שווה גודל מיכלית של 10,000 ליטר אדים לנוזל, הוא טען שזה כמה ליטרים. לי זה נשמע מופרך, אבל אם זה נכון, כנראה שקונספרציה שלי נכונה.

פורסם

gbguy, צר לי לאכזב אותך, אבל זה (ממש) לא עובד ככה. לפעמים הגיון ותצפית זה לא מספיק וכדאי לקרוא או ללמוד קצת. מה שנשרף זה לא הנוזל, אלא דווקא האדים. אני מניח שבתחנת דלק שואבים את האדים כדי שלא תשתחרר כמות גדולה מדי בזמן מילוי המיכל.

כמובן שאם אין נוזל אלא רק אדים (כמו במיכל דלק שהתרוקן לחלוטין), כנראה שריכוז האדים יהיה נמוך מדי לפעולה תקינה של המנוע.

• תוכן חדש...