Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא - מיסים - אין ולא אמורים להיות.

עמלות לדקס - הם מבקשים 100₪ על הבדיקה במכס.

ממ״ן+אגרות ממשלתיות - זאת השאלה. האם יש אגרה שהמכס דורש עבור בדיקה.

אני לא מתכוון לשלם לפדקס עוד שקל. פרנציפ. מעדיף להפסיד 100₪ מאשר לתת להם עוד 100₪ ולקבל את המוצר.

בדיוק כמו שמיוזיק 4 אבר אמר.

לוציפר - המוכר לא יחזיר לי את הכסף ובצדק, לטענתו הוא לא אחראי למיסים ואגרות וכו בארץ היעד והוא צודק.

שכר לימוד מבחינתי

כך או כך אתה יכול לפתוח Dispute ב Paypal והם יחזירו לך את הכסף. באחריות. היתה לי חבילה שבמספר מעקב ממש היה רשום Delivered (לא קיבלתי את החבילה, אין לי מושג מי כן קיבל אותה) ו Paypal ספגו את העלות (לא המוכר עצמו, Paypal).

ד"א, לאזרחים יש אפשרות להגיע למכירות הפומביות האלו?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמתי את זה באופן סכמטי. באופן כללי.

על חבילה בסכום נמוך - אין מיסים.

מאחר וזה נמצא כבר מספר ימים במחסן רשוי - סביר להניח שיהיה תשלום לממ"ן (אולי נכלל ב-160 ש"ח).

אם אתה לא רוצה לשלם עוד - תודיע לפדקס על נטישה של החבילה ונגמר הסיפור.

אח"כ תזמין את המוצר מחדש, במשלוח ע"י הדואר (בהנחה שהמוכר מאפשר).

פורסם

ה160 לטענתם זה סכום שאני צריך לשלם למכס עבור הבדיקה

הוצאת רישומון או משהו כזה.

השאלה אם זה נכון או שהם משקרים

המכס כמובן לא עונה בטלפון

פורסם

תסתכל באחד התגובות שלי - יש קישור למחירון של פדקס (כמדומני בתחתית עמוד 1).

יש הבדל בין הוצאת רישומון לבין בדיקת מכס.

הוצאת רישומון - זה חלק מהליך שחרור מהמכס, ועל זה גובים תשלום. זה למעשה העמלה שפדקס גובה עבור שחרור פריט מהמכס.

עבור בדיקה של חבילה - אין תשלום למכס, אלא זאת עמלה שחברת השילוח גובה (כנראה מאחר ויש צורך להשבית עובד שנוכח בבדיקה). לדעתי - לגיטימי לדרוש עמלה בגין כך.

אם אומרים לך משהו אחר - או שהאדם בצד השני לא מבין או שהוא משקר.

קח בחשבון - מאחר ואינך מכיר את עולם השילוח, יתכן שאתה מפרש/ מבין בצורה שגויה את מה שאומרים לך.

במחשבה שניה ושלישית, מספר הארות :

1. תסתכל במחירון שפדקס מפרסמים. אני חושב שעבור מוצר מתחת ל-75$, הם לא אמורים לגבות עבור הוצאת רישומון (בתנאי שהם מבצעים שחרור).

2. אני לא בטוח בכך, אבל אני חושב שהם תמיד מודיעים שהמכס רוצה לבדוק את החבילה. מעין הכנה נפשית. אולי המכס יבדוק את החבילה. ואולי לא.

פורסם

גיא - השאלה שלי היא כזאת, בסופו של דבר.

אם אני רוצה לשחרר באופן עצמאי את המוצר מהמכס ומוותר על הטובות של פדקס.

עלות המוצר כולל משלוח עד 75$ (במקרה שלנו 25$).

פרט לעלויות האחסון של ממ"ן - אני אמור להידרש לשלם משהו נוסף? (בהנחה שמהכס מחליט - שאין מכס, מע"מ וכו' על המוצר).

כי פדקס טענו שגם אם אני משחרר מוצר לבד המכס ידרוש ממני להוציא רישומון.

פורסם

אני לא בטוח ב-100%, אבל אני חושב שפדקס צודקים.

בשחרור מהמכס צריך להוציא רשימון. אינני יודע האם בשחרור עצמי זה מבוצע ע"י אנשי המכס. להערכתי - לא (בניגוד לשחרור של חבילות דואר "רגיל")

פורסם

יש לך כמה אפשרויות נורמליות לחשוב עליהן-לדעתי:

1. אם תשלם את העלויות יוצא שהשלט ל PS3 עלה לך 220 שח. קצת יותר זול או בערך אותו הדבר כמו בארץ. אם אתה צריך את השלט ASAP אז שלם וקח וסגור עניין.

2. אם סתם בא לך להתנקם בפדקס אז וותר על החבילה ותזמין אחד חדש במשלוח בדואר רגיל ולא שום חברת שילוח חיצונית. תשלם שוב 100 שח ומירב הסיכויים שתקבל את השלט עד פתח הדלת ללא עלויות נוספות (קח בחשבון שקיים סיכוי מזערי שזה יכול לקרות שוב).

לא הייתי דופק את פייפל בגלל המדיניות הדפוקה של פדקס או המדינה, כי מקרים כאלה בדיוק מדרבנים את המוכרים באיביי ששולחים חבילות לישראל להימנע מלשלוח לכאן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא הייתי דופק את פייפל בגלל המדיניות הדפוקה של פדקס או המדינה, כי מקרים כאלה בדיוק מדרבנים את המוכרים באיביי ששולחים חבילות לישראל להימנע מלשלוח לכאן.

איציק

מה שאיציק אמר.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
כל עמיל מכס יכול להוציא לו רשימון. השאלה כאן היא העלויות.

אינני מאמין שהעלות בלשכת המסחר יותר נמוכה מפדקס.

עמיל מכס שמוציא רשימון הוא זה גם שמשחרר כנגד תשלום חוץ מהוצאת הרשימון

לשכת המסחר משמשת כלשכת שירות שמוציאה את הרשימון בשבילך כמשחרר הסחורה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כך או כך אתה יכול לפתוח Dispute ב Paypal והם יחזירו לך את הכסף. באחריות. היתה לי חבילה שבמספר מעקב ממש היה רשום Delivered (לא קיבלתי את החבילה, אין לי מושג מי כן קיבל אותה) ו Paypal ספגו את העלות (לא המוכר עצמו, Paypal).

ד"א, לאזרחים יש אפשרות להגיע למכירות הפומביות האלו?

פייפאל אף פעם לא סופגים את העלות, לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזו.

כשאתה פותח דיספיוט המוכר הוא זה שמשלם.

פורסם

אין לי כוונה להפיל את הבלאגן לא על פייפאל ולא על המוכר.

למוכר אמרתי שאני מצטער על הבלאגן ושאני לא חושב שהעמלות של פדקס לא הגיונית - הם סיפרו לו שאני לא מוכן לשלם את המיסים.

ביקשתי ממנו שבמידה והמוצר יחזור אליו - אם הוא יסכים - שיחזיר לי חלק מהסכום, כראות עיניו.

לגבי לשכת הסחר - אז זה בחינם הרישומון הזה?

שוב, מפתיע אותי שבדיקה של מכס עולה כסף.

לדעתי ניסה לעבוד עלי הנציג בפדאקס.

איציק - שקל אני לא שם להם יותר. אם צריל גם אקנה בארץ במחיר מלא.

פורסם

גם לי היה מקרה איתם, מדובר בחבורה של נוכלים. אל תשלם ותגיד להם שיחזירו לשולח ושזה ישלח שוב בדואר או בכל חברה אחרת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609167-נפלתי-על-פדאקס-במשלוח-מה-ניתן-לעשות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כעיקרון משלוח עד 50$ אמור להכנס לpre-clearance ,אתה לא אמור לשלם אגורה.

אז ממה פדקס ישראל תרוויח?

מעמלות שקר כלשהו.

תתקשר לפדקס, תבקש פירוט חשבונית.

תסתכל על מה גובים לך כסף.

אם הם מבקשים עמלות כאלו ואחרות עבור פדקס, תתווכח, תריב, תגיד להם שלא מקובל עליך וכו'.

עלות המוצר+משלוח בערך נמוך מ.... וכו'.

סכומים עבור ממ"ן ועמלות ממשלתיות אין לך מה לעשות.

עבדתי בפדקס לפני 8 שנים בערך, נשברתי בקטע שחייבנו לקוחות על דולר - 4.25 למרות שהוא היה אז סביבות ה3.7.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...