Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי לאנטיס שנת 2003 מנוע 1600 דגם לא יודע אם זה משנה אבל GLX

בכל מקרה המיכל היבוי שלי(איפה שממלאים את המים הירוקים האלו)

נגמר בזמן לא הגיוני כאילו FULL במיכל נגמר שם בשבוע וזה לא הגיוני

ומעבר לכך יש לי נזילות רציניות אומנם של מים ולא שמן אבל בכמות שלא ראיתי בוא נאמר עד היום אצל אחרים

כולם אומרים לי שזה בסדר וזה מהמזגן

יש לי כיוון מקצועי לתת לי ככה לגבי זה ?

ועוד משו שאני לוחץ על ברקס בברכב הוא משמיע חריקות חזקות ממש

והברקסים חדשים לגמרי האחוריים

וגם פתחו לי את הגלגל ושייפו לי שם בהתחלה זה הפסיק אבל זה חזר אבל ממש מציק כי זה רעשים חזקים

צורך עזרה בבקשה !

פורסם

אתה חייב לגשת למישהו מקצועי שייבדוק להיכן נעלמים המיים, אתה סתם מסכן כך את המנוע! לגבי החריקות תחזור למוסך שייבדוק מה הולך שם וכמובן שייגרז בגריז נחושת היכן שצריך! מאיפה אתה בארץ?

פורסם

כאשר מיים נעלמים ממיכל העיבוי זה יכול לנבוע מלא מעט סיבות. במיקרה הטוב נזילה מאחד הצינורות, מהרדיאטור, מיכל עיבוי. במיקרה הגרוע והחמור יותר מעבר של נוזל קירור לכיוון שמן הגיר בגלל פריצה של קולר גיר, מעבר אל שמן המנוע ולהיפך בגלל פריצה באטם ראש או זליגה של הנוזל לכיוון הצילינדרים גם בגלל פריצה באטם ראש מנוע. גריז נחושת זהו גריז שנועד למנוע ציפצופים ושריקות מהרפידות ברגע שמופעל עליהם לחץ מצד הקאליפר.

אני מבין שהרקע שלך בתחום הוא דל וכעצה טובה אתה חייב לגשת לאדם שמבין שייבדוק את הכל ויחווה דיעה מקצועית כדי שתדע איך אתה ממשיך.

אם אין נזילה של מיים שנראית לעיין יש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור ואם תרצה יש לי סט בדיקה שכזה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בלאנטיס 99 שהיתה לי. כל הזמן ברחו מים מהמיכל עיבוי.

בסוף התברר שהפתרון די דבילי...

התושבת שעליו יושב המיכל עשוי מתכת והמיכל מפלסטיק.

כיוון שהתושבת היתה קצת עקומה, המיכל לא התלבש עד הסוף. החיכוך הזה יצר חור קבוע במיכל, דבר שיצר צורך להחליפו מידי שנה עד לפתרון הקבוע.

מקווה בשבילך שזאת הבעיה

Sent from my LG-H735 using Tapatalk

• תוכן חדש...