Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, אני כותב את זה מהזיכרון, כשאני יתפנה אני ימצא לך סימוכין מדויקים יותר.:lol:

לגבי בוחן תנועה, עד כמה שידוע לי במקרים שאין נפגעים בגוף לא מגיע למקום בוחן תנועה. הגיוני שלמשטרה אין תיק כזה אולם מזכר של השוטרים שהיו במקום כן חייב להיות.

ניסית לבדוק האם נפתח כנגד הנהג הליך פלילי?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר בירור, צודק ס' 74 חל על נאשם וסנגורו. אני לא מוצא אסמכתא לזה אולם מידיעתי, במידה והנהג מעורב בתאונה ונחקר על כך רשאי לגשת ליחידת התנועה הרלוונטית שבה ארע התאונה ולבקש לברר מה מצב התיק. אני אומר את זה מידיעה אבל לצערי כרגע אין לי אסמכתא. אם יש פה משהו שמכיר שוטר (שקצת מכיר את הכללים) או בוחן תנועה (שוודאי מכיר את הכללים) הוא יוכל להביא לזה אסמכתא.

בנתיים האסמכתא היחידה שלי היא ידיעה שלי בלבד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אין לי אסמכתא, אבל במקרה זהה מישהי שאני מכיר שהיתה מעורבת בתאונה ונחקרה, פנתה לאחר מכן וקיבלה מידע על סטטוס החקירה. אאל״ט היא פנתה טלפונית ישירות לשוטר שחקר אותה.

פורסם

כל הפלפול המשפטי בין נפתלי לביני, לא מפריע ללכת לבקש סיוע ומה מצב התיק.

כנראה שבמקרה של פות"ש לפי תשובותיו אין תיק.

קצת הזוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח השרשור.

נתחיל מכך קודם כל אם יש אינטרס למדינה לפתוח נגד האדם הזה הליכים זה ייעשה בערוץ הפלילי אם אכן נעשתה עבירה שבגינה נגרמה תאונה.

מבחינתך תבע אותו אזרחי ותוכיח את פרטי התאונה אסוף ראיות לדוגמה. אם יש מצלמת אבטחה כלשהי באזור הזה שייתכן ותיעדה זאת בהחלט ראיה חשובה. כמובן עדי ראיה.

פרטי הפגיעה ברכב ומתן חווד שמאי לגבי חומרת הנזק.

לדעתי אם תטען נכון אתה או בא כוחך יש סיכוי שאכן האדם הפוגע ישלם לך את ערך הרכב כולל פיצויים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
עצה

כאשר מישהו נכנס בך אתה הולך למיון.

אז אתה ממליץ באופן גורף לפנות למיון גם כשברור שמדובר על תאונת נזק בלבד?

לשקר ולומר שנפגעת?

למלא את חדרי המיון שעמוסים גם כך?

לגרור הליך נזיקין למחוזות שלא קשורים אליו?

לנפח את ההוצאות ללא סיבה?

העובדה שיש אנשים שמתנערים מאחריות לא מצדיקה התנהגות בריונית. זו המלצה לא מוסרית ואף אולי לא חוקית.

פורסם

לשקר ולומר שנפגעת?

העובדה שיש אנשים שמתנערים מאחריות לא מצדיקה התנהגות בריונית. זו המלצה לא מוסרית ואף אולי לא חוקית.

הסיבה לפניה למיון אחרי תאונה (זה נאמר לי ע״י סוכן הביטוח שלי) היא שבמקרה ומס׳ חודשים מאוחר יותר פתאום מופיעים סימפטומים שקשורים לפגיעה מהתאונה, יש לך תיעוד שהיית בחדר מיון ביום התאונה ולכן קל יותר לקשר את הפגיעה המאוחרת לתאונה.

מעבר לסיבה הברורה שיתכן שנפגעת ואתה עדיין לא מרגיש את זה (אבל זה יעלה בבדיקה).

פורסם

אם סיפמטומים מופיעים חודשים אחר כך, לא בטוח שהם קשורים לתאונה, וזה המקום למומחים לבוא ולקבוע אם כן או לא, בלי קשר לביקורך במיון.

להתפנות למיון ללא סיבה רפואית גובל בהונאה (אולי אף הונאה של ממש, כי אתה מקבל פיצוי מהביטוח).

פורסם

איפה אתה רואה הונאה בזה שאדם שעבר ת.ד. פונה לבדיקות במיון? כן, כדאי לפנות למיון מהסיבות: א. אתה לא יכול לדעת אם באמת לא נפגעת. ב. כן, שיהיה לך תיעוד, אולי עוד חודשים יופיעו לך סימפטומים שקשורים ולך תתחיל להוכיח שלפני חודשים היה איזה תאונה עם נזקי פח בלבד (שאין לך לאחר חודשים שום הוכחה או הודאה של הנהג הפוגע). ג. אולי כן מגיע לך פיצוי מחברת הביטוח, משלמים ביטוח כדי שאם קורה משהו ומגיע לך פיצוי תוכל לקבל אותו ולא "לתרום" אותו לחברת הביטוח.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

למיון מגיע מי שיש לו סימפטומים של בעיה רפואית.

אתה לא תגיע למיון ותגיד "עברתי תאונה, לא נפגעתי אבל תבדקו שהכל בסדר", להגיע למיון רק בשביל שתהיה ניירת שבקרת שם בלי שום תיעוד של ממצא רפואי זה כסת"ח שמעמיס על המערכת, ואם ממילא אין מה לבדוק לא יהיה שום ממצא לקשר אותו לסימפטומים עתידיים.

פניה אוטומטית למיון היא לא פתרון נגד אנשים שמתנערים מאשמתם בתאונה. להפך היא מגדילה את תופעת ניפוחי הנזק.

מוזר לראות איך יש שרשורים של אנשים שבוכים על זה שעל תאונה קטנה הלבישו עליהם נזק שהיה קיים וכולם מנסים ליעץ ולעזור, אבל להמציא נזק גופני זה בסדר.

פורסם

אף אחד לא אומר להמציא. אתה לא רואה שום ערך בכך שאדם שזה עתה עבר תאונה, והוא מבולבל ולא ממש יודע מה קורה איתו, יגש לחדר מיון כדי שיוודאו שאין נזק מיידי (וגם לא מיידי) מהתאונה?

אני הייתי מעורב בתאונה כזו שבה הרכב שלי נחרב, ואני יכול לומר לך שאני הייתי בדיוק במצב הזה - מבולבל לגמרי, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. בכלל לא חשבתי לגשת לחדר מיון. השוטרים שהגיעו ממש התעקשו שאעשה את זה, הפנמתי את דבריהם ועשיתי. למזלי לא נגרם שום נזק ולכן לא הוגשה שום תביעה.

פורסם

לשקר ולומר שנפגעת?

גם אחרי כל מה שכתבת

ההמלצה שלי נשארת בתוקף.

אם נפגעתי גופנית אין בינינו מחלוקת

אם נבדקתי ונשללה פגיעה, אני רגוע.

אם נבדקתי ונשללה פגיעה, אבל כעבור זמן אני חש בכאבים, ניתן לקשר בין הכאבים של היום עם התאונה שאירעה זמן כלשהו בעבר, מאשר מצב בו אין אסמכתא של ביקור במיון.

בית החולים לא פראייר וגובה עבור מתן שירותיו כסף טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למיון מגיע מי שיש לו סימפטומים של בעיה רפואית.

אתה לא תגיע למיון ותגיד "עברתי תאונה, לא נפגעתי אבל תבדקו שהכל בסדר", להגיע למיון רק בשביל שתהיה ניירת שבקרת שם בלי שום תיעוד של ממצא רפואי זה כסת"ח שמעמיס על המערכת, ואם ממילא אין מה לבדוק לא יהיה שום ממצא לקשר אותו לסימפטומים עתידיים.

פניה אוטומטית למיון היא לא פתרון נגד אנשים שמתנערים מאשמתם בתאונה. להפך היא מגדילה את תופעת ניפוחי הנזק.

מוזר לראות איך יש שרשורים של אנשים שבוכים על זה שעל תאונה קטנה הלבישו עליהם נזק שהיה קיים וכולם מנסים ליעץ ולעזור, אבל להמציא נזק גופני זה בסדר.

על סמך מה אתה קובע אם נפגעת או לא? יש צוות רפואי שאמור לבדוק ולגלות את זה. אני לא חושב שמי שנפגע (ובמקרה הזה לא נפגע) הולך להבדק והבית חולים עושה את זה לא בהתנדבות הוא מעמיס על המערכת וכו' אני לא מבין איך אתה יכול לקחת אחריות ולקבוע כי אדם שעבר ת.ד. וכעת מרגיש טוב אין לו איזה פגיעה פנימית שאיננה נראת לעין. וגם לגבי תביעת הביטוח, אני לא חושב שאם שאם עברתי ת.ד. ולאחר בדיקות במיון נמצא כי לא קרה לי כלום אולם אולי לפי תנאי פוליסת ביטוח חובה אני זכאי לפיצוי, לא רואה שום סיב לא לתבוע את הביטוח. אני לא אומר ללכת להונות את חברת הביטוח אבל אם בגין המצב שנגרם מגיע לי פיצוי, שחברת הביטוח תשלם.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הונאה או לא הונאה, עזוב לרגע את המינוח. מבחינה מוסרית, אם לא נגרם לך נזק, לא מגיע לך פיצוי מהביטוח, כי אין על מה לפצות אותך. אין שום סיבה שתגיש תביעה במקרה כזה.

• תוכן חדש...