Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

מי שראה או לא ראה בפורום הטכניף הצחדשתי בפוקוס 2003 LX עם 161,000 ק"מ.

הרכב טופל בקנאות אך לא במורשה.

רציתי לשאול:

1. יש לי מתאם BT למחשב ניהול עם תוכנת TORQUE LITE. קריאת טמפ' המים מראה על 108 מעלות בטמפ' עבודה. היא לא אמורה להיות על 90-92 מעלות? האם הטמפ' שנקראת כבוהה מדי?

2. לגבי פלאגים: למה הם נרטבו?

3. שאלה נוספת: האם זה נכון שיש הבדל בין מים ירוקים לאדומים? אני מכיר שיש הבדל והמים האדומים עמידים יותר ואיכותיים יותר. האם אני טועה?

תודה לעונים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בשרשור הקודם קיבלת מענה על 2 ו-3.

פלאגים רטובים זה אטם מכסה שסתומים פגום.

פילטר שמן מנוע רק מקורי!

לכל רכב יש המלצת יצרן ולכל שמן, מים וכו' שאתה מכניס לרכב חייב להיות תקן שמתאים להמלצת היצרן. כל נוזל אחר ובטח ערבובי נוזלים מקצר את חיי המנוע.נוזל קירור אדום או ירוק, הצבע לא משנה, מה שמשנה זה האם הוא עומד בתקן שממליץ היצרן.
  • תוכן חדש...