Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה HAIER?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 13 שנה, מתה מכונת הכביסה שלנו. ידוע לי, ששום מכונה כיום לא מחזיקה כל כך הרבה, אך מה דעתכם על הסחורה של HAIER? לכאורה, תמורה טובה לכסף מבחינת נתונים על הנייר.

למישהו יש ניסיון עם המותג או עם השירות של ניופאן?

אני לא מחפש מכונה משוכללת במחיר אסטרונומי (שגם כך מתקלקלת וזה לזרוק כסף לזבל).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אחרי קניית טופס טוטו / לוטו, אני חושב שההימור הכי שכיח הוא באיזו מכונת כביסה לבחור.

אתה כל כך צודק...בסופו של דבר הלכתי על מכונה במחיר סביר עם אחריות טובה, מקווה שהימרתי נכון. ימים (וכביסות) יגידו.

פורסם

יש לי אחת כבר 5 שנים , אחרי 4 מעברי דירות (קניתי אותה כשהייתי סטודנט) ואפס תחזוקה , עובדת פיקס. מה שמעצבן זה חלק מהפלסטיק שהצהיב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לא בטוח בכלל שהחלטה ללכת על הזול (במקרה של מכונת כביסה) היא החלטה רעה (במיוחד שטובות ויקרות וממותגות ממנה נפחו נשמתן אחרי זמן קצר).

במקרה זה -אתה כנראה כח החלוץ... ספר לנו בהמשך מהם רשמיך ממנה.

מי נותן שרות להאייר בארצנו ?

תתחדש ותהנה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

ניסיון עם באוקכנט בכמעט 3K שרדה פחות מ3 שנים, כרגע בוש באותו התקציב שאני חושב שכניראה ישרוד טיפה יותר- אני בכל זאת חושב שעדיף 2 מכונות חדשות כל 5 שנים מאשר אחד באותו התקציב שתישרוד לרוב פחות מ5 שנים.

אגב, על מה כבר משלמים אקסטרא? הבוש לא ממש ניראת חכמה יותר ואם שמים יותר סבון הוא לא ישטוף עם תוספת מים אלא יוציא כביסה שצריך להעביר אותה עוד מחזור, חשבתי שאחרי 20 שנות קידמה לפחות יטפלו בקטע הזה- אחרת מה ניתחדש היום לעומת מכונת פתח חזית משנת 1999?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קניתי INDESIT עם אחריות של ניופאן. אגב, גם HAIER זה מותג שמייבאת ניופאן. ההתלבטות שלי כעת היא האם להוסיף 249 שקל ולקבל עוד 4 שנות אחריות מעבר לשנה הרגילה. נראה לי שכדאי, כי כיום, כאמור, מכונות כבישה מתקלקלות בקצב מהיר, לא כמו פעם.

פורסם
אחרת מה ניתחדש היום לעומת מכונת פתח חזית משנת 1999?

כלום. זה תוף חלול שמסתובב ימינה-שמאלה.

לי יש באוקכנט עתיקה שלקחתי מ'אגורה' והחלפתי לה רצועה, מאז שנתיים היא מסתובבת. עברה 2 דירות. קיבלה בומבה בהעברה, הכל.

משכנתא זה קל

פורסם
אחרת מה ניתחדש היום לעומת מכונת פתח חזית משנת 1999?

טיימר מכאני אמין ופשוט הוחלף בכרטיס אלקטרוני מבוסס מיקרוקונטרולר וסנסורים, שיתחרפנו אחרי שנה ויום.

:turn-l:
פורסם

למרות שאני מאד מחובר לעולם הדיגיטלי ולנוחות שהיא מנת-חלקו, כל העולם הופך למסובך יותר, במקום פשוט יותר. ננסח זאת אחרת: מתווסף יותר ויותר ציוד כגון חיישנים, כרטיסים, בקרים וכדומה שרק מייקר את המכונה (כל מכונה) ולמרות שהוא אמור לעזור, הוא לא מחזיק מעמד יותר מכמה שנים. גם היצרנים רוצים שתחזיק מוצר -אפילו מוצר יקר כמו מכונית - רק זמן מוגבל, והרבה פחות זמן מאשר בעבר. ואולי זה בכלל תלוי במעבר לייצור זול במדינות עולם שלישי? במקרה של מכונות הכביסה, כמעט כל מה שנחשב פעם "אירופאי" טהור מורכב כיום במדינות כמו תורכיה, פולין, והשאר מיוצר בסין. למזלם של היצרנים, רובנו עדיין מקשרים את המותגים עם ארץ המוצא המקורית, גם בענף הרכב.

פורסם

אני בטוח שהמעבר מטיימרים מכאניים לבקרים אלקטרוניים לא יקר את המכונה אלא להפך. ולראייה, גם במכונות הזולות ביותר, הזולות מאי פעם (ראיתי מכונות ב-900) יש כרטיס בקרה אלקטרוני.

:turn-l:
פורסם

עלות הכרטיסים האלו אפסית - ליצרן. כחלקי חילוף הם עולים כמשקלם בזהב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...