Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
טראמפ רחוק משם. מאוד.

לא חשבתי אחרת. הוא עדיין יותר קרוב לשם יותר מרבים אחרים. אבל אני לא חושב שהוא לא פשיסט ולא פרו פשיסט, אלא שלמען הציבור שבחר בו הוא מוכן לבלוע צפרדעים פשיסטיות.

כמו שאמרת, זה לא ציבור גדול בארצות הברית של היום, אז זה לא יגרום לאסון. אבל זו כן פשיטת רגל מוסרית להתייחס לגילויי פשיזם, כולל אלימות חריפה, כ״Oh, well״ עד שעולה הלחץ הציבורי לגנות. זה שזה משביע את רצונם של בוחרים מסוימים - שמחת זקנתי וכו׳...

להגיד שקרה כאן משהו נורא שאני החסרתי שינה בגללו? ממש לא. האם יש סוגיות משמעותיות יותר להערכת ממשל טראמפ? בהחלט כן. אבל בכל זאת היה נחמד לראות נשיא קצת יותר תקיף, גם נגד ימין גזעני ולא רק נגד שמאל רגרסיבי. גינויו של האחד אין פירושו קבלתו של האחר.

אני אומר שוב שאני מנחש שדבריו של טראמפ הרבה יותר שקולים ומכוונים ממה שנדמה והמסרים שלו מדוייקים, מתוך ניתוח של מה הציבור שלו רוצה לשמוע

אני גם חושב ככה, אם כי לדעתי זה יותר אינטואיטיבי מאשר מחושב. יש לו פשוט חוש למה הציבור שלו רוצה לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קודם כל, אי אפשר באמת להשוות בין הנאצים לאנשי ANTIFA. לעשות את זה, זה לעשות רדוקציה לנאצים, אפילו אם הם מיעוט שבמיעוט.

למה לא?!

בשבילי הם אותו הדבר בדיוק, חוצמיזה שאלו רוצים להעלים אותי כי אני יהודי והאחרים בגלל דעותי הפוליטיות. גולג או מחנה ריכוז, היינו הך.

Antifa לא מתנגדים רק לנאצים, הם מתנגדים למדינה, לקפיטליזם, לחופש הפרט ולכל הסדר העולמי המערבי. יש נאו-נאצים ויש נאו-מרקסיסטים, וזה אותו חרה שמוביל לאותו מקום.

אם אתה לא רואה את ההבדל, אין לי דרך טובה יותר להראות לך.

אני יודע שאין לך טיעון טוב. אני מחכה לו, כי זה שיש לי לא אומר שאני צודק, אבל בינתיים לא הראת לי שאני טועה ולא הראת שטראמפ חטא במשהו לאמת בנאומו.

הוא אולי לא אימץ את הנרטיב שלך, אבל זה רק נרטיב (מה שכתוב למעלה), אלו לא העובדות.

כך שאם לא היו שם נאצים (ודומיהם) גם לא היו שם ANTIFA.

אתה משחק במשחק הילדותי של "מי התחיל".

אז אולי נתחיל מזה שרצו להוריד פסל, סתם כדי להפגין קצת רגרסיביות מעצבנת. זה מתחיל מזה.

אבל בו לא נרד לרמה של "מי התחיל" ונחשוב מי אלו בדיוק האנשים הללו, שמוכנים לצאת לרחובות עם אלת בייסבול, במקום לתת למשטרה לעבוד. אלו בדיוק האנשים שיכניסו לך אלת בייסבול בראש, אם לא תבוא אתה להם מחר. אנשים אלימים הם אנשים אלימים. אידיאולוגיה זה רק תירוץ.

אם הנאצים היו הולכים בעיר שלך, אפילו אם זה "באישור" (כמה עלוב מצד טראמפ להזכיר את זה) - אתה היית שותק?

אני לא הייתי יוצא לרחוב עם פלקטים או אלות, כי זה לא היה משנה כלום. נאו נאצים היו ויהיו, ועדיף לראות אותם מצעידים את הנפיחות הפתטית שלהם ברחוב, מאשר שייסתתרו במחשכים, ובאמריקה מותר לנאצים לצעוד ברחוב. ככה הם מנהלים את הדמוקרטיה שלהם.

אתה רוצה לחלק את העולם לרעים וטובים, זה ילדותי. זה לא ממלכתי. נשיא צריך לתת את עמדת המדינה, ועמדת המדינה שהוא הציג היא נכונה ומאוזנת, מוסרית.

זה שאתה רוצה שהנשיא ידקלם את הנרטיב שלך על טובים ורעים, זו הבעיה שלך. הוא לא נבחר לדקלם נרטיב, הוא נשיא. הוא צריך לדבר על הסוגיה העקרונית, והנאצים הם לא הסוגיה. הסוגיה היא הפגנות אלימות, גם אם הפעם זה דווקא נאצי שרצח, כי האלות של השמאל לא פגעו.

ולגבי גנרל לי, זה שהחליטו פתאום בשמאל להפוך אותו לדמות שלא ראוי להנציח, זה בגלל שהשמאל מתעסק בשטויות. כמו תמיד. כמו טרנסים בצבא, מחפשים את קצה קוצו של איזה משהו, כדי להפוך אותו לקרדום לחפור בו. הפעם ממש הצליחו, כי גם הוציאו את כל הנאצים מהחורים על השטות הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
הפעם זה דווקא נאצי שרצח, כי האלות של השמאל לא פגעו.

אהה, זו הסיבה...

או שאולי הסיבה היא שבמקרה הזה (ואני מייחד אותו כי היו גם מקרים הפוכים, זה נכון) אלו היו דווקא הנאצים שהיו מוכנים להעלות את האלימות שלב? ואולי זה מה שמצדיק גינוי קודם כל של הצד הפשיסטי בסכסוך הספציפי הזה?

פורסם
וואלה? כמה אנשי Antifa או שמאל קיצוני פגשת בחיים, או שאתה מסתמך על מה שאתה קורא באינטרנט?

אם נראה לך שההשקפות של השמאל הקיצוני פחות חמורות מהשקפות הימין הקיצוני (מבחינת הקיצוניות, השנאה לאחר, אי קבלת השלטון, זלזול בכוחות הבטחון ועוד), אז אתה קצת חי בלה לה לנד.

השמאל הקיצוני (או לפחות כזה שאני פגשתי, למרות שהמדגם לא גדול) שונא אותך לא פחות מהנאצים, רק שאצלו זה אולי מנוסח בצורה קצת יותר "נעימה" לאוזן ותוך פחות אלימות, אולי (אולי, כי אני ממש לא בטוח שהאנרכיסטים מהשמאל פחות אלימים מהנאצים ודומיהם).

תזכיר לי מה היה קמפיין הבחירות של השמאל בבחירות האחרונות, אולי משהו עם המילים רק, לא וביבי?

אל תבלבל ימין קיצוני עם נאצים. זה לא אותו הדבר, ובעוד שאתה לא מסכים עם השקפות הימין הקיצוני, אתה צריך לגנות מכל וכל את השקפות הנאצים.

ANTIFA זה לא איזה ארגון מסודר עם הנהגה ואג'נדה. זה חבורת אנרכיסטים ששונאים גזענות, סקסיזם, את הממשלה, קפיטליזם ועוד כמה דברים. אז אני לא שונא קפיטליזם או את הממשלה, אבל יודע מה - אני מסכים איתם לגבי גזענים וסקסיסטים. מקווה שגם אתה. (ואפשר להסכים עם מישהו מבלי להסכים עם דרכי הפעולה הבזויות שלו).

אין קשר בין מה שאמרתי לבין קמפיין השמאל. השמאל יצא כנגד המנהיג. המנהיג יצא כנגד כל השמאל. אתה לא מבין את ההבדל?

למה לא?!

בשבילי הם אותו הדבר בדיוק, חוצמיזה שאלו רוצים להעלים אותי כי אני יהודי והאחרים בגלל דעותי הפוליטיות. גולג או מחנה ריכוז, היינו הך.

Antifa לא מתנגדים רק לנאצים, הם מתנגדים למדינה, לקפיטליזם, לחופש הפרט ולכל הסדר העולמי המערבי. יש נאו-נאצים ויש נאו-מרקסיסטים, וזה אותו חרה שמוביל לאותו מקום.

אני יודע שאין לך טיעון טוב. אני מחכה לו, כי זה שיש לי לא אומר שאני צודק, אבל בינתיים לא הראת לי שאני טועה ולא הראת שטראמפ חטא במשהו לאמת בנאומו.

הוא אולי לא אימץ את הנרטיב שלך, אבל זה רק נרטיב (מה שכתוב למעלה), אלו לא העובדות.

אתה משחק במשחק הילדותי של "מי התחיל".

אז אולי נתחיל מזה שרצו להוריד פסל, סתם כדי להפגין קצת רגרסיביות מעצבנת. זה מתחיל מזה.

אבל בו לא נרד לרמה של "מי התחיל" ונחשוב מי אלו בדיוק האנשים הללו, שמוכנים לצאת לרחובות עם אלת בייסבול, במקום לתת למשטרה לעבוד. אלו בדיוק האנשים שיכניסו לך אלת בייסבול בראש, אם לא תבוא אתה להם מחר. אנשים אלימים הם אנשים אלימים. אידיאולוגיה זה רק תירוץ.

אני לא הייתי יוצא לרחוב עם פלקטים או אלות, כי זה לא היה משנה כלום. נאו נאצים היו ויהיו, ועדיף לראות אותם מצעידים את הנפיחות הפתטית שלהם ברחוב, מאשר שייסתתרו במחשכים, ובאמריקה מותר לנאצים לצעוד ברחוב. ככה הם מנהלים את הדמוקרטיה שלהם.

אתה רוצה לחלק את העולם לרעים וטובים, זה ילדותי. זה לא ממלכתי. נשיא צריך לתת את עמדת המדינה, ועמדת המדינה שהוא הציג היא נכונה ומאוזנת, מוסרית.

זה שאתה רוצה שהנשיא ידקלם את הנרטיב שלך על טובים ורעים, זו הבעיה שלך. הוא לא נבחר לדקלם נרטיב, הוא נשיא. הוא צריך לדבר על הסוגיה העקרונית, והנאצים הם לא הסוגיה. הסוגיה היא הפגנות אלימות, גם אם הפעם זה דווקא נאצי שרצח, כי האלות של השמאל לא פגעו.

ולגבי גנרל לי, זה שהחליטו פתאום בשמאל להפוך אותו לדמות שלא ראוי להנציח, זה בגלל שהשמאל מתעסק בשטויות. כמו תמיד. כמו טרנסים בצבא, מחפשים את קצה קוצו של איזה משהו, כדי להפוך אותו לקרדום לחפור בו. הפעם ממש הצליחו, כי גם הוציאו את כל הנאצים מהחורים על השטות הזו.

אם ANTIFA הם אותו הדבר בשבילך כמו נאצים אז כנראה שזה עוד דיון אינטרנטי שהזכיר את היטלר ולא יוביל לשום דבר...

אגב, מה שאתה עושה לגבי טראמפ עכשיו זה להקטין את כל מה שהוא אמר לעניין של גינוי הנאצים והאלימות, ולהתעלם משלל הזבל והרפש שהוא זרק בנאום. אפילו אם אתה טוען שהגינוי שלו "ממלכתי", העובדה שאתה מתעלם בנוחות מכל שאר הדברים שלו אומרת לי שאתה בדיוק כמו התומכים שלו - מוכן שהמנהיג שלך יהיה המיץ של הזבל אפילו, כל עוד הוא אומר את מה שאתה מאמין בו. בשבילי - זה לא מספיק.

בנוגע ל"מי התחיל": בדוק בבקשה למה הוחלט להוריד את הפסל. אח"כ, שים לב את מי זה עיצבן - נ-א-צ-י-ם!!! תסלח לי, אבל אין לי שום בעיה שמעצבנים נאצים ותומכי עליונות לבנה.

ואולי בגלל שהמשטרה לא עובדת, אנשים יוצאים לרחובות. כי אם הם לא יצאו לרחובות, עוד 20 שנה אולי יהיו פה כמה מיליוני נאצים ולא כמה אלפים. (שוב - אני לא מעודד אלימות. אגב, יודע מי כן מעודד אלימות? טראמפ)

והנה אתה חוזר ל"השמאל מתעסק בשטויות" - כאילו זה השמאל שהוריד את הפסל. אולי זה הפוך? אולי "הימין" הוא זה שמתעסק בשטויות כמו לצעוד ברחובות בגלל פסל דבילי? (אני מתכוון לנאצים כמובן, אבל היי - אתה קראת למי שרצה להוריד את הפסל שמאל, אז מותר לי לקרוא למי שרצה להשאיר אותו ימין, לא?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עפר,

לשיטתך, מוזר שיונה אברושמי ישב בכלל בכלא.

חוצפנים השמאלנים האלה, יצאו לרחוב רחמנא ליצלן, "עם פלקטים"...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והנה אתה חוזר ל"השמאל מתעסק בשטויות" - כאילו זה השמאל שהוריד את הפסל. אולי זה הפוך? אולי "הימין" הוא זה שמתעסק בשטויות כמו לצעוד ברחובות בגלל פסל דבילי? (אני מתכוון לנאצים כמובן, אבל היי - אתה קראת למי שרצה להוריד את הפסל שמאל, אז מותר לי לקרוא למי שרצה להשאיר אותו ימין, לא?)

הפסל הוא בכלל לגנרל שנלחם בעד עבדות, זה שמישהו שפוי יהיה בעד להשאיר פסל כזה, נראה לי הזוי. לא מפתיע שנאצים הם אלה שנלחמים על הפסל.

פורסם (נערך)

כן, אבל טראמפ אמר (וצדק) שהיו דמויות אחרות בהסטוריה האמריקנית שהיו להן צדדים מפוקפקים, ואף אחד לא מתקומם בעניין אנדרטאות לכבודן. מה לעשות, בעידן הלאומי, נטילת חלק בהקמת המדינה היא מעלה שגוברת כל מגרעת מוסרית.

מדינות (כל המדינות) עושות את זה הרבה, עם דמויות מודרניות וטרום-מודרניות, אז ברמה מסוימת אני מסוגל להבין את זה.

ומצד שני, אני לא מבין את זה בכלל, והייתי שמח לראות ב״שינוי האתוס הלאומי״ בהקשר הזה, אלמלא היה לנו כאן קאטו התורן שיזעק חמס ויגיד שאני שמאלני רגרסיבי. :wink:

פורסם

תזכיר לי מה היה קמפיין הבחירות של השמאל בבחירות האחרונות, אולי משהו עם המילים רק, לא וביבי?

והקשר הוא...?

רוצים להחליף את ביבי, כן.

ימין != ביבי.

ואתה רק מחזק את מה שאני טוען. כי נתניהו משתמש בצורה יוצאת דופן בשנאת השמאל מצד הבוחרים שלו, ומשכנע אותם שיש זהות מוחלטת בין השלטון שלו לבין שלטון הימין.

...

סליחה על השאלה, אבל מה יעשו מצביעי ביבי כשהוא ימות מזקנה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
להגיד שדבריו של טראמפ שקולים ומכוונים מוכיח שמעולם לא באמת הקשבת לאיש. שום דבר, אבל שום דבר שהוא לא קורא מהפרומפטר הוא לא "שקול ומכוון". אלא רק אם עילגות, רפטטיביות ושקרים זו הדרך לזכות בתומכים.:lol:

...

חוסר שביעות הרצון מהקיום עולה כי אנשים רעים כמו טראמפ, או ביבי, או מנהיגים אחרים - מנסים רק לקטב ולפלג בתוך העם. יש כמובן עוד סיבות, אבל אי אפשר להתעלם מאלו, לדעתי.

הטיעונים שלך כנגד טראמפ הם: טראמפ טיפש/טראמפ עילג/התומכים שלו עיוורים או עילגים/ טראמפ מסית לאלימות/טראמפ תומך בקיצונים הימנים/טראמפ מלהיט רוחות/טראמפ יושב בבית עם קרנים של שטן ומחפש לחרחר אנרכיה והסתה כנגד הצד השני במפה".

מבחינתך, אפילו היועצים שלו שכותבים לו את הפרומפטר, לא חושבים באופן שקול ומכוון (מבלי שיש לך מושג מיהם ומה הניסיון שלהם בתפקידים הממלכתים האלה, כן?)

עכשיו, מילא שזו דעתך בלבד , אבל לאורך ההתכתבות עם עפר לא העלת טיעון לוגי או עובדתי אחד איך טראמפ מתסיס ותומך בימין הקיצוני, בעוד שעפר מסביר את טעונתיו להודעת הגינוי השקולה.

מה שמוכיח ההיפך ממה שאתה טוען- אתה אמנם מקשיב לטראמפ אבל מסדר לעצמך את הטקסט והקונטקסט שנכנסים לך לעיבוד בקופסה. כל מה שאתה מצליח לראות זה עילגות, הסתה ושקרים. (כן, הוא גם נשמע עילג לפעמים, so fucking what). מזל שיש כאלה שגם רואים דברים אחרים.

לגבי המשפט האחרון שלך- חוסר השביעות? תלוי את מי אתה שואל.

חוסר השביעות הזה מהמצב הקיים, בכל התקופה המדוברת, שייך לצד אחד! שהפסיד בבחירות.

הגיוני ומובן למה הם חסרי שביעות (באסה להפסיד אחרי שבתקשורת שלחו אותך לקרר שמפניה) וזה מוציא אותם לרחובות. דמוקרטיה. זכותם (כל עוד זה מחאתי ולא ANTIFA סטייל). כך גם אצלנו (יוצאים לשד' רוטשילד או לכיכר רבין, לביתו הפרטי של מנדלביט וכו').

זה ממש לא עולה כי טראמפ וביבי רעים (רעים!! לא פחות! זה אותם "רעים" שחילקת לקבוצות מקודם? נכנסים לרשימת הרעים מתחת לפאשיסטים או לנאצים?)

כי אם בוחנים את הצד השני במפה, מגלים שהרבה אנשים דווקא מרוצים מהמצב הקיים (אממ, כמו בארץ).

לא ברור לי למה עפר בחר להגיד שמדד אי שביעות הרצון מהקיים עולה ומוציא קיצוניים לרחובות. אני לא חושב שהוא עולה, אני כן חושב שהקיצוניים עושים מזה הרבה רעש (להצדקת אידיאולוגיה אלימה).

תמיד תהיה שביעות רצון בצד הזוכה וחוסר שביעות בצד המפסיד. עכשיו השאלה לאן לוקחים את המחאות.

פורסם
עפר,

לשיטתך, מוזר שיונה אברושמי ישב בכלל בכלא.

חוצפנים השמאלנים האלה, יצאו לרחוב רחמנא ליצלן, "עם פלקטים"...

תן לי לנחש, לא קראת כלום ממה שכתבתי או מהמידע שהבאתי?

פורסם (נערך)
נכנסים לרשימת הרעים מתחת לפאשיסטים או לנאצים?

זה אותו דבר.

נאצים הם סוג של פשיסטים.

וכמובן, כדאי להקפיד ולציין שאנחנו מדברים על נאו-נאצים, כי זה לא בדיוק אותו דבר.

פורסם
הטיעונים שלך כנגד טראמפ הם: טראמפ טיפש/טראמפ עילג/התומכים שלו עיוורים או עילגים/ טראמפ מסית לאלימות/טראמפ תומך בקיצונים הימנים/טראמפ מלהיט רוחות/טראמפ יושב בבית עם קרנים של שטן ומחפש לחרחר אנרכיה והסתה כנגד הצד השני במפה".

מבחינתך, אפילו היועצים שלו שכותבים לו את הפרומפטר, לא חושבים באופן שקול ומכוון (מבלי שיש לך מושג מיהם ומה הניסיון שלהם בתפקידים הממלכתים האלה, כן?)

עכשיו, מילא שזו דעתך בלבד , אבל לאורך ההתכתבות עם עפר לא העלת טיעון לוגי או עובדתי אחד איך טראמפ מתסיס ותומך בימין הקיצוני, בעוד שעפר מסביר את טעונתיו להודעת הגינוי השקולה.

מה שמוכיח ההיפך ממה שאתה טוען- אתה אמנם מקשיב לטראמפ אבל מסדר לעצמך את הטקסט והקונטקסט שנכנסים לך לעיבוד בקופסה. כל מה שאתה מצליח לראות זה עילגות, הסתה ושקרים. (כן, הוא גם נשמע עילג לפעמים, so fucking what). מזל שיש כאלה שגם רואים דברים אחרים.

לגבי המשפט האחרון שלך- חוסר השביעות? תלוי את מי אתה שואל.

חוסר השביעות הזה מהמצב הקיים, בכל התקופה המדוברת, שייך לצד אחד! שהפסיד בבחירות.

הגיוני ומובן למה הם חסרי שביעות (באסה להפסיד אחרי שבתקשורת שלחו אותך לקרר שמפניה) וזה מוציא אותם לרחובות. דמוקרטיה. זכותם (כל עוד זה מחאתי ולא ANTIFA סטייל). כך גם אצלנו (יוצאים לשד' רוטשילד או לכיכר רבין, לביתו הפרטי של מנדלביט וכו').

זה ממש לא עולה כי טראמפ וביבי רעים (רעים!! לא פחות! זה אותם "רעים" שחילקת לקבוצות מקודם? נכנסים לרשימת הרעים מתחת לפאשיסטים או לנאצים?)

כי אם בוחנים את הצד השני במפה, מגלים שהרבה אנשים דווקא מרוצים מהמצב הקיים (אממ, כמו בארץ).

לא ברור לי למה עפר בחר להגיד שמדד אי שביעות הרצון מהקיים עולה ומוציא קיצוניים לרחובות. אני לא חושב שהוא עולה, אני כן חושב שהקיצוניים עושים מזה הרבה רעש (להצדקת אידיאולוגיה אלימה).

תמיד תהיה שביעות רצון בצד הזוכה וחוסר שביעות בצד המפסיד. עכשיו השאלה לאן לוקחים את המחאות.

יש לי כל מיני טיעונים כנגד טראמפ. אני לא חושב שהוא טיפש, אני אפילו לא חושב שהוא עילג במיוחד - הוא פשוט משתמש בשפה מאוד פשוטה בגלל שהוא פונה לאנשים פשוטים. אני לא יודע אם התומכים שלו עילגים אבל הם בוודאי עיוורים למה שקורה ומושפעים רק מהרטוריקה. הוא אכן מסית לאלימות ומלהיט את הרוחות וזו לא דעתי בלבד - קל מאוד לראות את זה ממה שאומר הבנאדם עצמו, בדיוק כמו שקל לראות כמה הוא שקרן, כמה האגו שלו גדול ובו בעת שביר ופריך, וכמה חשוב לו שיאהבו אותו ויגידו שהוא גדול וחכם ונפלא.

אגב, לא יודע איך הצלחת להבין שאמרתי שמי שכותב לו את הטקסט לפרומפטר לא חושב באופן שקול ומכוון, כי אמרתי בדיוק ההפך - רק כשהוא קורא מהפרומפטר הוא נשמע שקול ומכוון.

בנוגע ל"לא העלית טיעון לוגי או עובדתי אחד איך טראמפ מתסיס ותומך בימין הקיצוני" - נכון, כי אני לא חושב שהוא תומך בימין הקיצוני. אני כן חושב שהוא מתסיס, בכך שהוא לא גינה באופן נחרץ את הנאצים ותומכי העליונות הלבנה, ובכך שהוא הקדיש המון זמן ומאמץ בשביל להסביר עד כמה הצד השני לא בסדר (שיהיה ברור - האנרכיסטים האלימים גם לא בסדר, אבל למקם אותם באותה שורה עם הנאצים זה לא לקחת צד, ולא לקחת צד כשאחד הצדדים הוא נאצים זה ביג נו-נו).

אני מקשיב לטראמפ היטב ומחפש, באמת שמחפש את הדברים הטובים שהוא אומר ועושה. אתה יודע מה, נניח שאני מוצא ש-10% מהדברים שהוא אומר ועושה הם באמת טובים. מצטער, אבל מהמנהיג שלי (ונכון שהוא לא המנהיג שלי, אבל פיגורטיבית) אני מצפה ליותר מ-10%.

אין לי בעיה שאתה ושלל תומכי טראמפ יראו דברים אחרים, אבל לעצום עין להסתה ולשקרים זה... לשקר לעצמך.

בנוגע לחוסר השביעות - אני לא חושב שעפר דיבר על ANTIFA ספציפית אלא על הציבור באופן כללי שהולך ונעשה קיצוני, משני הכיוונים, בלי קשר לצד הזוכה בבחירות. אני אגב לא לגמרי מסכים איתו - אני חושב שתמיד היו ותמיד יהיו קיצונים. הבעיה היא לא הם אלא שהציבור הולך ומתרחק מהמרכז ונוצרים מחנות שמחזירים אותנו לתקופות אפלות.

ואמנם נבחרי הציבור מעודדים את המחנות כי זה משרת את האינטרסים שלהם, אבל אין קשר ישיר בין המחנה לבין נבחר הציבור. המחנה יכול להיות לגיטימי לחלוטין, בעוד נבחר הציבור - לא. טראמפ הוא קוץ בישבן של הרפובליקאים, הם הרי לא רצו אותו בתור נשיא. וגם כנשיא - אפילו אם בחרת בו, לגיטימי שתהיה מאוכזב. וביבי - עזוב, זה לדיון אחר :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

Antifa בפעולה:

https://www.indiegogo.com/projects/the-stifling-of-free-speech-on-university-campus#/

חובה לעצור את השמאל הרגרסיבי. כרגע הוא איום גדול יותר על הדמוקרטיה מחבורת הדגנרטים הנאו נאצים.

יותר מאוחר אני אכתוב למה לגנות את אופן ההתרחשות בכלומוויל יותר חשוב מלגנות נאצים.

פורסם

אם ANTIFA הם אותו הדבר בשבילך כמו נאצים אז כנראה שזה עוד דיון אינטרנטי שהזכיר את היטלר ולא יוביל לשום דבר...

הם לא סוג של "פאשיסטים אדומים"?

פורסם
הם לא סוג של "פאשיסטים אדומים"?

הם חבורת דגנרטים שחושבים שאפשר לפתור בעיות באמצעות אלימות.

נאו-נאצים, לעומת זאת, רוצים לשלוט על כל הגזעים שאינם לבנים, או לגרש/להרוג אותם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...