Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים. ברשותי אופל קורסה שנת 2005, הכל תקין מכנית ברכב חוץ מהגיר הרובוטי(תוקן כמה פעמים - תקלה חוזרת) . השאלה שלי היא האם יש איזה מקום כלשהו שקונה רכבים לא שמישים כדי לתקן ולמכור אותם לאחר מכן. הקטע הוא שאני יכול לזרוק את הרכב לפירוק ולקבל עליו איזה 1000 ש"ח בלחץ, אבל קניתי את המכונית לפני שנתיים ב14k וזה כואב לי הלב להפסיד עליה ככה, בכל זאת המכונית במצב מצויין מלבד הגיר.

תודה, אבי

עריכה אחרונה על ידי aviergaz

img2.netcarshow.com/Audi-A3_Sportback_2009_800x600_wallpaper_02.jpg

פורסם (נערך)

במצבך יש 2 אפשרויות:

א.לגשת לאחד מבעלי המקצוע בפורום ,לאבחן את התקלה ולתקן את הטעון תיקון בגיר (הידוע לשימצה כנקודת התורפה של הרכב) - ייתכן וזה רק מחשב ואז גם במכוני גירים יוכלו לעזור.

ב.למכור את הרכב במחיר שהוצע לך,כי אני לא מאמין,שמישהו יעלה את ההצעה הזו וישים כספו על קרן הצבי.

אתה תמיד יכול לפרסם מודעה ביד 2 שהרכב במצב תקול ואתה מבקש X ש"ח אבל זו תקלה שיכולה להתחיל ב 2000-3000 ולהיגמר גם בהרבה יותר אם כל הגיר זקוק להחלפה וזה סיכון די לא מחושב לקונה פוטנציאלי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
במצבך יש 2 אפשרויות:

א.לגשת לאחד מבעלי המקצוע בפורום ,לאבחן את התקלה ולתקן את הטעון תיקון בגיר (הידוע לשימצה כנקודת התורפה של הרכב) - ייתכן וזה רק מחשב ואז גם במכוני גירים יוכלו לעזור.

ב.למכור את הרכב במחיר שהוצע לך,כי אני לא מאמין,שמישהו יעלה את ההצעה הזו וישים כספו על קרן הצבי.

אתה תמיד יכול לפרסם מודעה ביד 2 שהרכב במצב תקול ואתה מבקש X ש"ח אבל זו תקלה שיכולה להתחיל ב 2000-3000 ולהיגמר גם בהרבה יותר אם כל הגיר זקוק להחלפה וזה סיכון די לא מחושב לקונה פוטנציאלי.

העניין הוא ש"תיקנו" לי את הגיר במוסך מורשה רגיל ולא מורשה יבואן. פה לדעתי טמונה הבעיה ,שהייתי צריך לקחת את הרכב למקום המקצועי ביותר (הרי זה גיר-אחד הרכיבים הכי חשובים ברכב). ועכשיו להשקיע על תיקון אמיתי זה נראה לי סתם בזבוז.

פרסמתי כבר מאתמול מודעה ביד 2 שרק הגיר תקול ושאר הרכב תקין מכנית. אולי יתמזל מזלי .

תודה

img2.netcarshow.com/Audi-A3_Sportback_2009_800x600_wallpaper_02.jpg

• תוכן חדש...