Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני כרגע נמצא בצבא ומחפש דרך לשטוף את הרכב מבלי לעשות יותר מדי נזק במהירות, ורציתי לדעת האם אפשר לקחת צינור גינה (הצינור אצלי בלחץ ממש ממש גבוהה - בהגזמה) ולעשות איתו "Snow Foam" - איזו כלים חוץ מכמה טיפות של הוני דיו אני יצטרך?

עדיפות לרכישה מהארץ כמובן, אבל אפשר להזמין אם צריך.

תודה!

פורסם

אהלן בחור חדש, הנושא הזה נטחן עד דק.

שום צינור עם לחץ ביתי לא יהווה פיתרון להקצפת סבון כמו מכונת שטיפה יעודית, זולה, שתעלה בערך 400 ש"ח (ועוד 100 למקציף מתאים) שיעבדו כמו שצריך, במקסימום תקבל מים מהולים בסבון שהולך לרצפה עם קצת בועות.

כמות הסבון שתבזבז בשימוש למכשיר מעפן ביתי יעלה לך יותר מכל מקציף כזה או אחר שתקנה, וחבל.

הבקבוקים בלינק הנ"ל, אולי נחמדים ועושים עבודה "סבבה", אבל תתכונן לשפוך חצי בקבוק סבון לכל שימוש.

לשם השוואה, אני משתמש במכונת שטיפה שקניתי לפני כמה חודשים ב 60 מ"ל סבון על ליטר מים שמספיקים להקציף 2 רכבים קטנים בערך.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה אבדוק את המוצרים!

אהלן בחור חדש, הנושא הזה נטחן עד דק.

שום צינור עם לחץ ביתי לא יהווה פיתרון להקצפת סבון כמו מכונת שטיפה יעודית, זולה, שתעלה בערך 400 ש"ח (ועוד 100 למקציף מתאים) שיעבדו כמו שצריך, במקסימום תקבל מים מהולים בסבון שהולך לרצפה עם קצת בועות.

כמות הסבון שתבזבז בשימוש למכשיר מעפן ביתי יעלה לך יותר מכל מקציף כזה או אחר שתקנה, וחבל.

הבקבוקים בלינק הנ"ל, אולי נחמדים ועושים עבודה "סבבה", אבל תתכונן לשפוך חצי בקבוק סבון לכל שימוש.

לשם השוואה, אני משתמש במכונת שטיפה שקניתי לפני כמה חודשים ב 60 מ"ל סבון על ליטר מים שמספיקים להקציף 2 רכבים קטנים בערך.

אהלן חבר. ברשותי זרם מאוד מאוד מאוד חזק ובגלל זה שאלתי פה את הנושא. הזרם כ"כ חזק שהוא שבר לי 2 פיות כאלו של הצינור גינה (הרובה הזה שבוחר איך הזרם יוצא)

כהיותי חייל ואני עומד על משכורת של 800 ש"ח, רציתי לשטוף את הרכב בצורה מהירה וכמה שפחות מזיקה לרכב.

חוץ משיטת 2 הדליים, בחרתי בשיטת הSnow Foam, שלמרות שהיא נחותה, היא תתאים לי יותר

או בקיצור - על מה אתה ממליץ לי לרכוש שייתן לי קצף טוב?

תודה!

פורסם

קצף טוב יותר = מכונת שטיפה בלחץ + מקציף יעודי.

נוחות = אקדח קצף.

ג'רניק ומקציף יותר מסורבל ויקר בזמן הקנייה אך לארוך זמן הוא משתלם יותר.

אקדח שמתחבר לצינור גינה, זול יותר במעמד הקנייה אך צורך סבון רב בהשוואה לגרניק.

תעשה חושבים ותבדוק איזה אופציה יותר טובה לך.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

Snow foam זה לא תחליף לשיטת 2 הדליים,והיא לא נחותה יותר,יש להן 2 יעודים שונים לחלוטין.

ועם צינור גינה לא משנה כמה הזרם חזק זה לא יספיק לקצף סמיך שישאר על הרכב,בקיצור תוותר על העניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זרנוק של כיבוי אש מאוד בזבזני מבחינת מים ומאוד מסורבל (צינור כבד ולא נוח)

לדעתי גם תתקשה למצוא מתאם מהזרנוק למקציף.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
גם זרם של צינור כיבוי אש לא יספיק?

לצינור כיבוי אש אין לחץ גבוה בהרבה מצינור גינה.

הקוטר שלו פשוט גדול והוא נועד להעביר כמות גדולה של מים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...