Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני חודש קניתי מאזדה 3 2009 צורה ישנה, 1.6 4 דלתות

כשאני מסובב את ההגה בעמידה אחרי חצי סיבוב לימין או לשמאל יש מין רעידה בהגה וקושי לסובב ואחרי סיבוב אחד ההגה "משתחרר" וקל לסובב אותו, וכש"שוברים" את ההגה לצדדים יש מעין חריקה קטנה, הבנתי שזה מהמשאבת הגה וזה תקין. השאלה היא למה יש רעידות וקושי, ממה זה יכול לנבוע?

הרכב הוא דגם אקטיב, אז היה ג'אנט 15 עם צמיגים בריאים, שמתי לב לדבר הזה בערך שבוע וחצי אחרי שקניתי, השבוע החלפתי לג'אנט 16 מקורי של אותו דור לפני המתיחת פנים, וצמיגים חדשים אומנם אבל עדיין,סינים של חברת FARROAD. לא מאמין שיש קשר לצמיגים או לג'אנט כי זה קרה גם לפני ההחלפה אבל טוב להגיד ;)

פורסם
ייתכן מאוד והבעיה נוסעת ממיסביי ההחלקה של הבולמים שפשוט נחוצים החלפה.

זה עסק יקר? אפשר להחליף את החלק הזה ספציפית או שצריך להחליף שני בולמים קדמיים, כי בגדול חבל הם מרגישים מצוין.

פורסם

החלפתי לפני שבועיים מיסב החלקה כזה עלה לי המייסב 65 שח. לא צריך להחליף בולמים הוא מגיע כחלק בניפרד. מה שכן כדי לבצע את העבודה חייב מכווץ קפיצים ואם אין ברשותך או אינך יודע לבצע את העבודה גש למוסך. כמובן שלפני הכל תן למישהו מקצועי שיאבחן בוודאות שהבעיה נובעת משם.

פורסם
החלפתי לפני שבועיים מיסב החלקה כזה עלה לי המייסב 65 שח. לא צריך להחליף בולמים הוא מגיע כחלק בניפרד. מה שכן כדי לבצע את העבודה חייב מכווץ קפיצים ואם אין ברשותך או אינך יודע לבצע את העבודה גש למוסך. כמובן שלפני הכל תן למישהו מקצועי שיאבחן בוודאות שהבעיה נובעת משם.

בגדול זה לא משהו שאני לא יכול לעשות לבד אבל אין לי מכווץ קפיצים. הטיפול הבא מעבר לפינה אז אני כבר אכניס למוסך שאני סומך עליו במקום לעשות לבד הפעם, ועל הדרך אני יבקש ממנו בדיקה של המיסבים האלו. תודה על העזרה ;)

• תוכן חדש...