Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה צפוף זה יכול להיות? מדובר באופציה הרבה יותר זולה מלמשל מאליבו ומכל רכבי ה5+2 שכמובן יהיו יותר נוחות אבל משלמים על זה בטסט, בשנתון ובדלק.

פורסם

אני סבור שהדגם כבר לא משווק ולכן לא ניתן לבדוק באולמות התצוגה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מניסיון, זה גבולי עד לא אפשרי. אצלי באוטו עם 2 בוסטרים עם גב ואין מקום לשבת באמצע למבוגר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מנצלש,

יש איזה טיפול משמעותי יש לC3 פיקאסו אחרי 100k? נניח החלפת טיימינג ומשאבת מים?

יש מחלות ידועות של הדגם?

האם אחזקה של רכב דיזל אירופאי יקרה משמעותית בהשוואה לקוריאני בהניתן נסועה שנתית גבוהה?

כלומר, במילים פשוטות, האם החיסכון בעלות הדלק יתנקם בעלויות מוסך?

זה אותו המנוע והגיר של הברלינגו / פיגו פרטנר?

פורסם

תלוי באיזה דגם ספציפי מדובר (שנתון ודגם מנוע יעזרו, מספר שלדה זה הכי טוב).

עקרונית, בדגם שמצויד ב-Stop&start יש להחליף רצועת אביזרים כל 5 שנים. הרצועה הזו גם אחראית על התנעת הרכב מעמידה (לאחר שנכבה מטעמי חסכון). לא מכיר את מפרט הטיפולים של האחרים בעל פה.

הרצועה לבדה (רצועת גומי V) עולה בארץ קצת פחות מ-300 ש"ח אצל היבואן (מקורית). המהדרין יחליפו גם את המותחנים שלה (יש 2 - ממש כמו קיט טיימינג).

לא מצאתי את המחיר בארץ לקיט כולו (התעצלתי להתקשר לברר), אבל מותחן עולה בנפרד 466 כולל מע"מ (המחיר לכל מותחן זהה).

לרכב שלי רכשתי את הקיט (מחיר מיוחד עבורי) ב-400 שקלים כולל הכל.

טיימינג כל 10 שנים או 180,000 לפי המלצן יצרן לאיזור שלנו (לפי ServiceBox שאיתו עובדים המוסכים המורשים).

ללא קשר לרכב ספציפי, כל שנתיים להחליף נוזל בלם.

לאחר 5 שנים / 90,000:

• ברכבים עם מסנן חלקיקים הוא שצריך לאחר 90,000 ק"מ לבדוק כל טיפול את מפלס הנוזל שמנקה את המסנן.
  • לבדוק את הרמה של ה-PH בנוזל הקירור ולהוסיף לפי הצורך. אני פשוט הייתי מחליף את כולו וסוגר עניין לתקופה נוספת.

המחירים בארץ של התחזוקה הינם יקרים יחסית לאירופה, שם המנועים נפוצים והחלקים זולים. צרכן נבון יכול להוזיל עלויות ולחסוך קרוב לשליש מעלות החלפים בארץ. זה כרוך אמנם בהתעסקות של רכישה מחו"ל תוך סיכון של עצירת החלקים במכס (נתקלתי בזה אישית מעט - ואני קונה הרבה חלקים ושולח לארץ גם חבילות יקרות).

אלעד

פורסם

בדגם ידני בלי SST רצועת אביזרים כמו טיימינג, כל 180 אלף. שם יש רצועה רגילה, מחירה לא יקר.

דגם מנוע יש רק אחד בארץ בדיזל, 9HP, ידני בלי SST או רובוטי עם. לא היו למייטב ידיעתי אפשרויות אחרות.

זה מנוע כמו של ברלינגו/פרטנר החדשות יותר, יורו 5 אחרי שנת 2011.

בנוסף נמכרו די הרבה 1.4 בנזין ידניות 95 כ"ס (אח קטן של מנוע פרינס 1.6) ומעט 1.6 בנזין רובוטיות 120 כ"ס.

פורסם

לדגם רובוטי כולל המותחנים בחלקים מקוריים? אני בספק.

אלעד

• תוכן חדש...