Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבטות דלתות מכוונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תנסה להפחיד אותו - דרך הכיס.

קודם כל תצלם אותו בפעולה, כמובן כשרואים שהרכב שלך חונה כחוק בין הקווים.

אחרי זה לך לקבל הצעות מחיר מפחחים לתיקון כל המכות. בחר את ההצעה היקרה ביותר, גש גם למוסך יבואן טויוטה.

חרטט איזה משהו שאתה הולך לתביעות קטנות עם הסרטון וההצעת מחיר ותראה מה התגובה שלו.

אלות, איומים וגרימת נזק ישימו אותך באותה משבצת של השכן הקופיף שלך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא ציפיתי שהמשטרה תעשה משהו, זה רק בשביל לתעד את האירוע.

אחרי שתגרור אותו כמה פעמים למשטרה, בית משפט, אולי יוציאו גם צו הרחקה וכו' הוא בהחלט יפסיק.

כל העצות שנתנו לך פה הנשמות הטובות אולי יהיו יותר פרקטיות במציאות אבל הן בהחלט לא חוקיות.

ההצעות עם העמודים חוקיות לגמריי בתנאי שמדובר על חניה פרטית רשומה בטאבו ובעלת מסמכים וכו'.

כל השאר חרטא ברטה.

ברגע שהבן אדם יסבול מכך שהוא לא יכול לפתוח את הדלת, והעמודים עומדים בתוך, נא לשים לב... בתוך החניה של השכן שלו, אין לו שום דבר שהוא יכול לעשות עם זה, בדיוק כמו מחסום חניה.

פורסם

בשביל לשים ברזלים או הפרדה כולשהי בין החניות בחניה משותפת צריך אישור משאר השכנים.

פותח הדיון, תנסה להחליף עם מישהו חניה, אולי גם תציעה להוסיף סכום כספי עבור ההחלפה.

במידה וכלום לא עוזר, לפעמים זה נכון להתנהג ברומא כרומאי.

אותי אישית זה מרתיח לשמוע דברים כאלו, וכמה שאני חושב שאלימות זה אף פעם לא הפתרון לשום מצב, אבל תראה לו שאתה מוכן לנהל גם במישור הזה. קח בחשבון שזה מדרון חלקלק.

פורסם

היה כבר דיון בנושא העמודים (בכיכובו של אדריכל הפורום אאל"ט) והגיעו למסקנה שזה לא אפשרי כי יש תקן של רוחב חניה, הקבלנים בונים את החניות במידה מאוד קרובה לתקן ולכן אין אפשרות לצמצם את רוחב החניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה, לעזאזל, נסגר.

אפשר לשאול איפה אתה גר?

שאדע לא להכנס לשם בטעות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בשביל לשים ברזלים או הפרדה כולשהי בין החניות בחניה משותפת צריך אישור משאר השכנים.

פותח הדיון, תנסה להחליף עם מישהו חניה, אולי גם תציעה להוסיף סכום כספי עבור ההחלפה.

במידה וכלום לא עוזר, לפעמים זה נכון להתנהג ברומא כרומאי.

אותי אישית זה מרתיח לשמוע דברים כאלו, וכמה שאני חושב שאלימות זה אף פעם לא הפתרון לשום מצב, אבל תראה לו שאתה מוכן לנהל גם במישור הזה. קח בחשבון שזה מדרון חלקלק.

זה לא בין החניות, אלה בשטח החניה המסומן שלך, כל עוד זה בשטח שלך ולא נכנס לקו הלבן או ללבנה שמסמנת את הגבול, זה נמצא בשטח שלך ואינו דורש אישור שכנים בדיוק כפי שאתה מתקין מחסום חניה (שאגב חוקיותו גם כן לא מי יודע מה בשמיים במקרה של פגיעה כזאת או אחרת).

הכוונה לא הייתה להתקין את העמודים על גבול הסימון מן הסתם, אלה לפניו כך שזה בחניה שלך לחלוטין אך מה זה אומר? עמוד דק צר ופשוט, תצטרך להוריד את הנוסעים/נוסעים ורק אז להחנות.

באסה מצד אחד חינוך מצד שני.

פורסם

יש פה לא מעט עורכי דין שיוכלו להבהיר ששימוש במקרקעין שלך באופן שיוצר הפרעה לשימוש במקרקעין סמוכים, אינו בדיוק מה שאתה קורא "חוקי". מצלמות הן פיתרון אבל במישור האזרחי, תתקשה להוכיח גם עם תיעוד מצולם שמדובר במעשה מכוון ולכן קשה לראות מה יש ל 433 לעשות כאן. הכי נכון לקחת תמונות לקחת שמאי להצמיד אחד לשני באופן שיראה קשר בין הצילום לנזק ולשלוח מכתב תביעה. תזכה להתעלמות ? יש תביעות קטנות, גוזל זמן אמנם, מעצבן, אבל רואים בסוף כמה לירות והכי חשוב זה אפקטיבי.

פורסם

הרעיון עם העמודים היה שלי. לי יש ג'יפ עם מדרגות שבאמת עוצרות 90% של פתיחות. אבל לשכן היה מיניוואן שהוא גם גבוהה וגם מדרגות לא עוזרות נגד דלת אחורית. רכשתי 3 עמודים וחבל נמתח עבה. קדחתי 3 חורים בכל אחד בשביל להתקין את החבל. גם הדבקתי פסים זוהרים כדי שיבלוט.

לקחתי עמוד אחד ובאתי לשכן. אמרתי לו יפה שיש לי דלת מאוד כבדה בג'יפ ובגלל השיפוע היא בורחת. לכן, כדי לשמור על שכנות טובה ולמנוע פגיעה ברכושו אני רוצה להעמיד עמודים אצלי בחניה ולמתוח חבל שיתפוס את הדלת. קראתי לו שנסמן ביחד איפה מציבים עמודים כדי לא ליצור הפרעה בעת חניה.

לא היה לו מה להגיד לי והלכנו וסימנו מקום. באמת שהתכוונתי לשים אותם, אבל פשוט כבל מאריך שלי היה אצל אחי.

אבל אחרי זה פתיחות פסקו.

צחוק הגורל שהיום יש לו רכב חדש והוא בוכה לי שכל הצדדים מפוצצים מפתיחת דלתות.

העמודים עדיין אצלי. מי שרוצה מוכן להשאיל לו אותם לצורך הפגנת רצינות. :-D

פורסם

אוי ואבוי לרכב של השכן והשכן שהיה מעז רק לחשוב על לעשות לי דבר כזה בכוונה!

שתי הצעות:

1) להשתולל ולהקים צעקות שהשכן יראה שגם אתה לא תשב בשקט, כי לשרוט אחד לשני את הרכב לא יועיל כל כך.

2) להתקין מצלמות דמה שרואים בבירור (או מצלמה אמיתית) ולאיים על אותו שכן בתביעה בבית משפט ואז הוא יחשוב פעמיים אם לפתוח את הדלת שלו על הרכב שלך.

בהצלחה.

פורסם

לדעתי באמת אחת המכות הקשות ביותר הן ליפול על שכנים זבל. הבעיה שזה יכול לקרות גם בבניינים יוקרתיים ואתה לא יכול אף פעם לדעת על איזה שכנים נפלת. במקרה שלך באמת בעיה רצינית ואין ספק שאילו היה חושש ממך אז היה אולי מתנהל אחרת. מצד שני יש כאלו שבכלל לא איכפת להם על הרכב שלהם, מבחינתם הם ידפקו אותו על ימין ועל שמאל בלי להניד עפעף. בעיה רצינית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...