Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר לפני שקניתי את הרכב הזה ב 2012 קראתי כאן כי דגם הגיר בו הוא משהו סוג L שיש לו קצת בעיית רציפות בין ההילוכים.

איכשהו היה סביר רוב הזמן.

בזמן האחרון נוצרת בעיה בין הילוך 1 ל 2 , או בין 2 ל 3, לא לגמרי בטוח ( במצב גיר אוטומאטי) שאם אני נוסע רגיל , כלומר לא נותן גז חזק, הרכב לא סוחב וקצת מקרטע עד שאני נותן גז חזק יותר ועובר להילוך הבא.

זה די מטריף אותי שפתאום הרכב לא סוחב בשלבים האלו.

לא הגיוני שיש קשר אבל יכול להיות שהתופעה התחילה אחרי טיפול 10,000 שעשיתי באחת המוסכים המורשים, שבה גם החליפו לי פלאגים.

לצערי זה התחיל די כשהסתיימה האחריות שלי לרכב.

יכול להיות שזה משהו שניתן לפתור על ידי כיוון של המחשב במנוע?

או שיש למישהו הצעה אחרת לנושא.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי dog
פורסם

קצת קשה לי להאמין שבעיית פלאגים תבוא לידי ביטוי רק בין הילוך שני לשלישי ובשאר הזמן הרכב יסחוב רגיל.

זה גם בוצע במוסך מורשה, אבל הכל יכול להיות.

אולי אני צרך להגיע אליהם בכל זאת לבדיקה.

בעבר קראתי שזו מחלה ידועה של דגם הגיר הזה.

פורסם

רשמת שאתה לא בטוח אם הבעיה בין 1ל-2 או 2-ל3,מעבר לכך אם הרכב מקרטע זה ברוב המוחלט של המקרים בעיה בפעולת המנוע,אני מציע לך להיכנס למוסך שיתחברו לסורק של פיגו,נתקלתי במקרים שגם פלאג חדש היה תקול.

פורסם

קרה לך שהרכב סוחב רק בטורים גבוהים? נגיד כשאתה בהילוך רביעי בעליה, כדי שייסע חזק כמו פעם אתה צריך להוריד הילוך ידנית?

לגיר הזה יש קטע של דפיקה בין הילוך 1 ל-2 שמחמירה עם הזמן.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

אין לי דפיקה רק סוג של חוסר סחיבה בין כנראה הילוך 2 ל 3.

בהמשך נראה שהוא סוחב רגיל.

אכנס למוסך שיבדקו את המחשב.

אגב, מה הכוונה לסורק של פז'ו ?

עריכה אחרונה על ידי dog
פורסם

לגיר הזה יש קטע של דפיקה בין הילוך 1 ל-2 שמחמירה עם הזמן.

207 נמכרה עם גיר AL4 מנוע 1600 או עם גיר רובוטי מנוע 1400.

רובוטיות היו יחסית מעט, אבל כדאי שפותח השירשור יציין איזה גיר יש לו.

• תוכן חדש...