Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שממוצע סביר הוא 20-25 אלף ק"מ בשנה.

מצאתי רכב יד2 (יונדאי i25, שנת 2011, נובמבר) שעשה 130 אלף ק"מ (ידיים פרטיות).

זה יוצא ממוצע של 26 אלף בשנה.

הרכב טופל בזמן, במוסך מורשה, ונראה שהבעלים מטפלים בו יפה.

1. האם הממוצע הזה גבוה מדי לדעתכם?

2. האם 130 אלף ק"מ לרכב הם כבר יותר מדיי, בלי קשר לזמן שלקח לו לעשות אותם?

אני שואל זאת בלי קשר למחיר (נניח והמחיר מגלם את כמות הק"מ). האם הייתם קונים רכב שעבר כל כך הרבה?

תודה

פורסם (נערך)

תבדוק במשרד הרישוי בעלים קודמים (ליסינג/השכרה/משרד הביטחון/חברה.

יש סוגי בעלויות מכל אילו,שיתכן ואינן נרשמות ברישיון ובצירוף של מוכר שהוא סוחר זו חגיגה.

מעבר לכך,זה ממש לא רכב נדיר ויש אלפים אם לא עשרות אלפים ממנו במגרשי הליסינג ובמצב טוב יותר,למה לקנות רכב קרוע ?

רכב זה לא רק מנוע וגיר. יש עוד הרבה חלקים שמתעייפים ויש להם בלאי: משאבת מים,רדיאטור,גומיות,ציריות,הגה,צמיגים ועוד.

אם אתה ממש מתעקש- 30% מינימום פחות מהמחירון אם הרכב נקי (שילדה נקייה כמובן).

שילדה לא נקייה- שישמור את הרכב לעצמו או לפראייר הבא.

אותי אישית, הק"מ היה מרתיע וגם המחשבה ,שיהיה מאוד קשה עד כמעט בלתי אפשרי להיפטר מהרכב ,אלא במצב בו טרייד אין יתן לך מחיר ברצפה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק במשרד הרישוי בעלים קודמים (ליסינג/השכרה/משרד הביטחון/חברה.

יש סוגי בעלויות מכל אילו,שיתכן ואינן נרשמות ברישיון ובצירוף של מוכר שהוא סוחר זו חגיגה.

מעבר לכך,זה ממש לא רכב נדיר ויש אלפים אם לא עשרות אלפים ממנו במגרשי הליסינג ובמצב טוב יותר,למה לקנות רכב קרוע ?

רכב זה לא רק מנוע וגיר. יש עוד הרבה חלקים שמתעייפים ויש להם בלאי: משאבת מים,רדיאטור,גומיות,ציריות,הגה,צמיגים ועוד.

אם אתה ממש מתעקש- 30% מינימום פחות מהמחירון אם הרכב נקי (שילדה נקייה כמובן).

שילדה לא נקייה- שישמור את הרכב לעצמו או לפראייר הבא.

אותי אישית, הק"מ היה מרתיע וגם המחשבה ,שיהיה מאוד קשה עד כמעט בלתי אפשרי להיפטר מהרכב ,אלא במצב בו טרייד אין יתן לך מחיר ברצפה.

אתה מתכוון ל26 בשנה או ל130 קמ באופן כללי?

עוד שאלה - האם לא יראו את כל הבלאי הזה בבדיקה ויהיה ניתן לתקן את זה?

פורסם

25 אלף קילומטר בשנה זה לא סביר, זה נהג שנסע 500 קילומטר בשבוע, כדאי להבין קודם אם מדובר בתושב המרכז או הפריפריות, כי אם מדובר בראשון זה אומר שהוא טחן את הרכב, האחרון פשוט נסע כדי להגיע הביתה מהעבודה

פורסם

]25 אלף קילומטר בשנה זה לא סביר, זה נהג שנסע 500 קילומטר בשבוע, כדאי להבין קודם אם מדובר בתושב המרכז או הפריפריות, כי אם מדובר בראשון זה אומר שהוא טחן את הרכב, האחרון פשוט נסע כדי להגיע הביתה מהעבודה

היד האחרונה עשו עליו 50 אלף במשך 3 שנים (15 בשנה) כך שזה סביר.

אין לי דרך לדעת מה הבעלים הראשונים עשו.

מה אתם מציעים?

ובאופן כללי - האם 130 זה כבר הרבה מדיי גם בלי קשר לממוצע השנתי?

פורסם
היד האחרונה עשו עליו 50 אלף במשך 3 שנים (15 בשנה) כך שזה סביר.

אין לי דרך לדעת מה הבעלים הראשונים עשו.

מה אתם מציעים?

ובאופן כללי - האם 130 זה כבר הרבה מדיי גם בלי קשר לממוצע השנתי?

אני חושב שכדאי לשאוף לק"מ שקרוב לאזוק ה100k, אבל אם המחיר,המצב והחבילה טובה הייתי מאחל לך מזל טוב

פורסם
אני חושב שכדאי לשאוף לק"מ שקרוב לאזוק ה100k, אבל אם המחיר,המצב והחבילה טובה הייתי מאחל לך מזל טוב

תודה

במה כדאי להתמקד בבדיקה של רכב כזה?

פורסם

קח אותו לבדיקה, תהיה נוכח בזמן הבדיקה, טוב לראות את האוטו מלמטה, מגלים עוד פרטים לפעמים, אין עסקה בטוחה, אבל ברגע שאתה מוודא שיש היסטוריית טיפולים והרכב נקי אתה מפחית את הסיכון לבעיות, בהצלחה!

פורסם

קילומטראז' גבוה, מבחינתי, לא משחק תפקיד חשוב מדי ברכישת רכב.

יש הרבה רכבים שעושים את מרבית נסיעתם בתוואי בין עירונית שם השחיקה והבלאי של הרכב נמוכים יותר בהשוואהה לנסיעה עירונית, והקילומטרים נצברים יותר מהר.

יתרה על כך, אם יש רכב עם נסועה נמוכה מאוד שלא עבר טיפולים בזמן ומראה סימני הזנחה, ורכב עם נסועה יחסית גבוהה אבל שנאהב ע"י הבעלים, טופל בזמן ולא ננהג באגרסיביות יתרה- אלך על האופציה השנייה.

מצד שני, ה-I25 לא רכב נדיר במיוחד ששווה להתאמץ בשבילו, אם אתה רואה מודעה אחת שלא נראית לך תעבור לבאה, אלא אם כן יש לך מחיר ממש טוב או משהו כזה.

פורסם

ממה שזכור לי לפני שנה בthe marker הממוצע היה בערך 17,כך 25 זה מעל.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר ברכב עם ק"מ של השכרה.

במידה ואכן מדובר ברכב השכרה לשעבר (בדוק ברישיון) יש הפחתה מיידית של 27%. על זה אתה יכול להוסיף עוד 10% כי השוק גרוע - ז"א כ-40% מתחת למחירון רגיל.

אם זה ליסינג לשעבר, אתה בשקט יכול להוריד 30% מתחת למחירון הרגיל.

כנ"ל אם זה רכב פרטי בכל הידיים שלו - פשוט כי הק"מ אסטרונומי.

לי יש מכונית פרטית שנת 2011 והק"מ הוא 95 אלף, רק לשם השוואה.

• תוכן חדש...