Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!הציעו לי בפולסווגן לעשות טרייד אין על הגולף TSI 1.2 2013 (יוני) בתמורה לגולף 1.4 חדשה בתוספת של 40K.

האוטו במצב מכני מעולה, עם קצת שריטות ומכות פה ושם, חוץ מזה אנחנו ממש מרוצים! שוקלים לקנות רק בגלל המבצע.נעולים על גולף.

השאלה הנשאלת היא:

מתי כדאי כלכלית למכור אוטו?

תודה לעונים!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

נראה לי שההצעה סבירה ביותר. אם בטרייד אין מבקשעם רק תוספת של 40 אלף שח לגולף 1.4 חדשה , זה נשמע סביר ביותר, לכן התשובה לשאלה שלך מתי כדאי למכור: עכשיו כי בעתיד ההצעה רק תהיה גרועה יותר

פורסם
שלום רב!הציעו לי בפולקסווגן לעשות טרייד אין על הגולף TSI 1.2 2013 (יוני) בתמורה לגולף 1.4 חדשה. יתנו לנו 10K הנחה ומחיר מחירון.

האוטו במצב מכני מעולה, עם קצת שריטות ומכות פה ושם, חוץ מזה אנחנו ממש מרוצים! שוקלים לקנות רק בגלל המבצע.נעולים על גולף.

השאלה הנשאלת היא:

מתי כדאי כלכלית למכור אוטו?

תודה לעונים!

תיקנתי טעויות,לא הצלחתי לערוך את ההודעה.

פורסם

תודה!שילמנו מקדמה ואנחנו מחכים לטריידאין על מנת להשלים את העסקה. במידה ולא יורידו לנו יותר מידי נבצע את העסקה.

מתי תיאורטית הכי משתלם לקנות רכב חדש ולמכור את הישן?

• תוכן חדש...