Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה נוספת בגיר AL4 פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברים.

לאחר החלפה של אחד הסולונואידים בגיר (זה שאחראי על העברת הילוכים) בעקבות תקלה,העסק הסתדר או כך חשבתי.

בתוך פחות משבוע אשתי התקשרה אליי ואמרה לקפצה תקלה בקשר לגיר (היא דיי מיומנת בלאבחן תקלות ברכב הזה..), לי אישית לא קפצה תקלה מה שכן בכל מעבר ל - N הצג הקטן שנמצא בתוך המד מהירות מחווה את סימון השלג וסימון S מה שכביכול מראה תקללה ל ל א הודעת תקלה במחוון שבמרכז הדשבורד ו ללא צפצוף התראה כלשהוא.

מה שיותר מעניין שכאשר מעבירים את ידית ההילוכים להילוך כלשהו חוץ מ - N התצוגה הקטנה מראה את המצב הנוכחי של הידית לא תופעות כלשהם.

למישהוא יש כיוון למה מתכוון המשורר בתקלה זו?

אודה מראש למשיבים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

איפה תיקנת את הרכב בפעם הקודמת? גש לבדוק במחשב דיאגנוסטיקה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

האוטו מטופל ביד אוהבת בגבע,רציתי לדעת לפני שאני "ממריא" לת"א(אני גר באלעד) אם יש משהו או שמשהו מכיר את התופעה ויוכל לייעץ לי.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לדעתי גש ליוסי מהמוסך והסבר לו את התופעה.

בטוח שתקבל הסבר מדוייק לאחר שיבדוק את האוטו על מחשב הדיאגנוסטיקה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...