Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קרה לי משהו ממש מוזר - אני נותן גז האוטו נוסע, אך ברגע שאני ממשיך ללחוץ על דוושת הגז - הגז פשוט לא יוצא.

זה לא נראה כמו בעיית גיר כי אני לא מצליח בכלל לעלות טורים. מה זה יכול להיות?

סוזוקי אלטו 2012

פורסם

אני לוחץ חלש על הדוושה - יוצא גז והרכב נוסע, אני ממשיך ללחוץ יותר - מפסיק לצאת גז

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

דניאל, אני חושב שאני יודע למה הוא מתכוון.

הוא מתכוון אולי שהוא מאיץ חלש ורגיל הטורים והמהירות עולים נורמלי וכשהוא לוחץ חזק יותר הטורים "נתקעים" והמהירות בקושי זזה...

פורסם

בגז אני מתכוון לדלק.

אני אנסה להיות ברור יותר, כשאני לוחץ חלש על דוושת הגז - נכנס דלק למנוע והרכב נוסע , בשלב מסויים אני לוחץ חזק יותר על הדוושה וברגע אחד מפסיקה זרימת הדלק והטורים נופלים. זה ממש כאילו המשאבת דלק הפסיקה פתאום

פורסם

אז יכול להיות באמת שיש בעיה של ספיקה של משאבת הדלק.

שלב הבא זה בדיקת לחץ דלק.

לפני זה כדאי מאוד לבדוק תקלות רשומות ביחידות הבקרה עם סורק.

פורסם

אושריקו - לא , הטורים לא נתקעים, הם פשוט נופלים. ממש לא זורם דלק למנוע.

נראה לי כמו בעיה בקונטרולר של מצב המצערת, אולי הוא לא מכויל. אגב, כשקורה שלא זורם הדלק אני פשוט עוזב את הדוושה ואז שוב לוחץ ממש חלש והדלק זורם

פורסם

אבל דניאל זה לא כל כך מסתדר לי, כי אם היתה בעיית לחץ אז הייתי מקבל קצת דלק כשאני לוחץ חזק על הדוושה, אבל במקרה שלי הוא פשוט מפסיק להזרים דלק בצורה מוחלטת.

יכול להיות שלמשאבת דלק יש מנגנון ניתוק שפועל במקרה מסויים?

פורסם

אין כזה מנגנון ושאתה לוחץ על המצערת ומכניס יותר אויר, משאבה חלשה לא מזרימה מספיק דלק והמנוע משתנק.

יכולות להיות סיבות נוספות לבעיה שלך וצריך לבצע אבחון ממוחשב בשלב ראשון.

• תוכן חדש...