Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה חודשים בפלורידה אני משתגע, השיטה כאן של "קנה ואם לא מתאים לך תחזיר עד 3 חודשים קדימה, וקבל את הכסף במזומן" גוררת אותי להוציא הרבה יותר כסף ממה שתכננתי.

אין יותר את הפחד להוציא כסף ולהתקע עם זיכוי לחנות במקרה הטוב, אז כל מה שאני רואה ונראה לי מגיע איתי הבייתה, ואחרי כמה בדיקות חלק מהדברים חוזרים לחנויות, הבעייה שאחרי כמה קניות מרוכזות כאלה מצטברים כל כך הרבה דברים שאני כבר לא זוכר מה קניתי איפה ומה בכלל יש לי.

בגדול יש לי לא מעט דברים שאלמלי השיטה הנדיבה הזו לא הייתי חושב בכלל לקנות.

וסיפור קצר שאולי ידגים עד כמה רחוק זה יכול להגיע.

קנינו 3 מזרנים ב 200$ למזרון. שבוע אחרי היה מבצע בחנות על המזרונים והמחיר ירד ל 125$ למזרן, הלכתי לאחד מאנשי המכירות וביקשתי לקבל את ההנחה (דבר דיי מקובל כאן) הנ"ל הביע צער ואמר שהמבצע רק למי שמזמין דרך האתר שלהם ברשת,אבל יש פתרון - "תזמין וכשהמזרונים יגיעו תחזיר את המזרונים שלך", וזה לא משנה שהשתמשנו בהם שבוע ? "לא אין בעייה אפילו אחרי 10 שנים נקבל אותם חזרה. אבל עדיין לא הרגשתי טוב להחזיר מזרונים משומשים.

מה שעשיתי - הזמנתי, המזרונים הגיעו אחרי כשבוע (מסן פרנסיסקו), ביקשתי מהמוביל שיעמיס אותם ישר לרכב, ומשם נסעתי ישר לחנות עם החשבונית של המזרונים שקניתי קודם, ביקשתי להחזיר אותם וקיבלתי הכסף בחזרה.

פורסם

חיים שלך תותים ;)

הנה יצא אייפון 7 ועוד מעט יהיה במלאי אצלכם,תקנה כמה חתיכות ושלח לארץ :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה פיצוי על זה שאתה נאלץ לגור בפלורידה :)

אתה חי בארץ שבערך המציאה את תרבות הצריכה אז נורא קל להישאב לזה. תכלס זה כיף. פשוט תכתוב על הקבלה מאחור מאיפה קנית ועד מתי יש לך להחזיר.

שליטה עצמית זו מיומנות נרכשת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תיכף תבכה שהשמש בפלורידה נותנת לך שיזוף מושלם מידי...

את המלח שאתה מפזר לנו על הפצעים אתה יכול להחזיר גם ?

וברצינות, כמו שכתב ניקו, קצת סדר (אפילו טבלת אקסל יכולה לעזור) ושליטה עצמית ואתה תוכל באמת להנות מהגישה האמריקאית.

פשוט תכניס לראש :

1. אין קאטצ'

2. זה תמיד זמין אז אין לחץ לקנות דחוף (מניח שאף סוכן מכירות שם לא מספר לך שזה האחרון שנשאר, תיכף נגמר המבצע, סבתא שלו בדיוק קנתה כזה, מישהו כבר התעניין וצריך להחזיר לו תשובה...)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה לא נכון שאין לחץ לקנות. כל הזמן יש מבצעים ולמרות שאתה לא צריך מוצר מסויים מייד עכשיו אתה יודע שתצטרך אותו בסיכוי גבוה בעתיד הקרוב.

סתם לדוגמה לפני פתיחת הלימודים היה מבצע על דיסק און קי - 3 כאלה USB2 של 32G ב 24$, לקחתי, ואז בחנות אחרת ראיתי במבצע אחד של 64G USB3 ב 12$, לקחתי - אמרתי לעצמי - נחזיר את הראשונים כי זה משתלם יותר, ואז למחרת בחנות שלישית 128G USB3 במחיר של 20$, איך אפשר להשאיר בחנות במחיר כזה ?

בסוף השארתי את ה 128 והחזרתי את האחרים.

היום הייתי צריך עוד אחד של 64G , המחיר - 20$.

לגבי מלח על הפצעים, אני יכול לספר בשביל לאזן שביטוח לרכב עלה לנו בחודשים הראשונים 350$ לחודש. המנוי הסלולרי כאן יקר יותר מזה שבישראל (20$ לחודש ל 1G + שיחות ללא הגבלה) והאינטרנט יקר גם הוא בהרבה - 20$ לחודש לחבילה של 15M, חבילה של 100M עולה כאן כ 70$ לחודש.

פורסם
זה פיצוי על זה שאתה נאלץ לגור בפלורידה :)

אתה חי בארץ שבערך המציאה את תרבות הצריכה אז נורא קל להישאב לזה. תכלס זה כיף. פשוט תכתוב על הקבלה מאחור מאיפה קנית ועד מתי יש לך להחזיר.

שליטה עצמית זו מיומנות נרכשת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

כשאתה רואה מוצר אטרקטיבי שהמחיר שלו ירד מ 15$ ל 3.5$ אתה יודע שהמלאי מוגבל והשליטה העצמית מתרופפת מאד.

אולי דוגמה נוספת - כשמורידים את המחיר של טלויזיית "4K 55 מ 700$ ל 400$ ליום אחד (מקרה אמיתי) :-)

פורסם

אתה קונה כלכך הרבה כי אתה חושב כמה זה עולה בארץ.

כנס לאאטלט של bose שהרמקולים עולים עשירית מאשר בארץ נראה אותך יוצא משם בלי רמקולים.

אייל

פורסם

יסלח לי פותח השרשור. אבל יש לך בעיה רצינית. גם בארץ יש אנשים שמכורים לקניות /בזבוזים מיותרים /קופונים וכו. אני גם גרתי בארה"ב לפני עשרים שנה ובהתחלה התלהבתי מהמחירים הזולים והתרבות ההנחות, השירות ולהחזיר הכספי. ואחרי חודש-חודשיים התרגלתי. לקנות דברים מיותרים או מעל התקציב זו מחלה שצריך לטפל בה. ועדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה כמו אסיר מורעב שברח ונכנס למחסן המזון של הכלא.

תקנה רק מה שאתה צריך, לא מה שזול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה קונה כלכך הרבה כי אתה חושב כמה זה עולה בארץ.

כנס לאאטלט של bose שהרמקולים עולים עשירית מאשר בארץ נראה אותך יוצא משם בלי רמקולים.

יש מצב שזה נכון.

עברת לא מזמן לשם?

או שאתה שם כבר תקופה ארוכה וסתם מכור?

תחליט מה הבעיה, כמות הצריכה או זה שאתה שוכח מה קנית מאיפה?

כי אם הראשונה אז אין ממש איך לעזור. שים לעצמך מסגרת אשראי קטנה אולי שתגביל אותך. שליטה עצמית זו מיומנות נרכשת, אולי איש מקצוע יעזור לך. זה קצת כמו להפסיק לעשן. או להפסיק לנסוע מהר.

אם הבעיה השנייה, אז תעשה באמת טבלת אקסל או קלסר קטן עם קבלות ומידע על כל מוצר.

לנו יש כזה ענק מלא בכל מה שקשור לרכישת דירה ושיפוץ שביצענו. הכל חדש מא' עד ת' ומסוגר מאוד. אין שום בעיה למצוא כל מסמך רלוונטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...