Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 6 שנים שהייתי בתאילנד התלהבתי וקניתי מלא דברים, שהגעתי לארץ הבנתי שהחלק מהסחורה היא פשוט זבל - חודש טיול עלה 13,000 שקלים.

לפני חודש טסתי שוב לתאילנד לשלושה שבועות, שהפעם זה היה עם אשתי, כבר ידעתי במה שווה להשקיע ומה זבל, לא התלהבתי מקניות של בגדים (הרוב הסתכם בגופיות של 100 בהאט), נהנינו והתפנקנו ולא לקחנו מלונות יקרים מדי (התנאי היחיד היה מלונות עם חדרים נקיים ובאיזור טוב - הפעם הטיול הסתכם ב-18,000 שקלים (4,000 שקלים פחות לבן אדם לעומת הפעם הקודמת).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין מה החנויות עושות עם כול המוצרים שאנשים מחזירים להם.

מוכרים מחדש או בתור Factory refurbished או בתור Open box items.

באמזון יש סקשן שלם רק לדברים האלו.

זה בעיקר עניין של אופרציה - אבל תמיד יהיה מי שיקנה מוצר במצב טוב בהפרש מסוים עם אחריות מלאה.

מאוד מקובל פה.

וכמובן - יש את ההנחה שהרוב לא יחזירו.

עניין השוואת המחיר למבצע אגב הוא סופר מקובל - במיוחד בתקופת ההחזרה - ופשוט יש לזה שם - Price match - נכנסת למחרת - ראית את זה יותר זול - אתה מביא חשבונית ומבקש Price match.

בקניות מאמזון זה אגב אפילו יותר קל - כי ההחזרה היא חינם ואתה מקבל את הכסף ברגע שאתה מחזיר לדואר / UPS / FEDEX הקרוב לביתך ישר לאשראי שממנו קנית.

בקטע הזה - כיף כיף כיף פה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
174eb806108ebdb52ba4dfaf9b94d6ef.jpg

אם בכל מקרה תכננת לקנות טלוויזיה, היו לך 1000$ למטרה הזאת, ובסוף קנית אותה ב600, אז עדיין נשארו לך 400, אז נשארת גם עם טלוויזיה, וגם עם 400 דולר בכיס, אז יוצא שחסכת 400 דולר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז זאת כבר בעיה שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
אם בכל מקרה תכננת לקנות טלוויזיה, היו לך 1000$ למטרה הזאת, ובסוף קנית אותה ב600, אז עדיין נשארו לך 400, אז נשארת גם עם טלוויזיה, וגם עם 400 דולר בכיס, אז יוצא שחסכת 400 דולר.

בהתחלה רציתי לקנות 42" ב 200$ אשתי רצתה 55" שעלתה 650$ והמוכר הראה לנו שבשביל 50$ נוספים אנחנו מקבלים 4K במקום 2K. הצלחתי להוריד אותה מה 55" לטובת ה 42" כי אנחנו גם ככה לא רואים כמעט טלויזיה (אם היה תלוי בי לא הייתי מכניס בכלל טלויזיה). ואז הגיע המבצע והורידו את המחיר של ה 55" ל 400$ עכשיו כבר הטיעון שלי מולה נחלש מאד, קנינו 55" ב 400$ במקום 42" ב 200$, והוצאנו 200$ יותר ממה שרציתי.

אז חסכתי או בזבזתי ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

תלוי אם תהנה מזה או לא.

בשום מקרה לא חסכת. השאלה היא האם הוצאת (הוצאה מוצדקת) או בזבזת (הוצאה לא מוצדקת).

בהנחה שאורך החיים של המכשיר הוא 5 שנים מדובר ב-$80 בשנה או כ-$0.25 (שקל) ליום (להוצאה הכוללת. לפרש זה חצי). מוצדק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי מעדיף למלא את הריק שבנפשי פחות בטלוויזיות וכרטיסי זיכרון, אלא בזבל מוטורי מפה עד להודעה חדשה

פורסם
תלוי אם תהנה מזה או לא.

בשום מקרה לא חסכת. השאלה היא האם הוצאת (הוצאה מוצדקת) או בזבזת (הוצאה לא מוצדקת).

בהנחה שאורך החיים של המכשיר הוא 5 שנים מדובר ב-$80 בשנה או כ-$0.25 (שקל) ליום (להוצאה הכוללת. לפרש זה חצי). מוצדק?

אני מניח שאני אהנה מזה בצורה עקיפה - היא לא תקדח לי בראש שהטלויזיה קטנה מידי ואיזו טעות הייתה לקנות רק 43", כן, השקט הנפשי כנראה היה שווה את ה 200$ :-)

• תוכן חדש...