Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה עם הרכב הפרטי - בלאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי עבודה של חלוקת משלוחים לבתים עם הרכב הפרטי שלי..

כל משמרת 6 שעות,לכל ק"מ נסיעה הם נותנים שקל וחצי בנוסף כמובן למשכורת.

יש לי מאזדה 3 2007 שדי שותה דלק..

בחישוב פשוט אני משלם בערך 6 שקלים לליטר והרכב עושה בעיר 7-8 ק"מ אז אני אמור לקבל 10.5-12 שקל החזר על כל ליטר.

מה אתם אומרים זה שווה את הבלאי של הרכב?

פורסם
הציעו לי עבודה של חלוקת משלוחים לבתים עם הרכב הפרטי שלי..

כל משמרת 6 שעות,לכל ק"מ נסיעה הם נותנים שקל וחצי בנוסף כמובן למשכורת.

יש לי מאזדה 3 2007 שדי שותה דלק..

בחישוב פשוט אני משלם בערך 6 שקלים לליטר והרכב עושה בעיר 7-8 ק"מ אז אני אמור לקבל 10.5-12 שקל החזר על כל ליטר.

מה אתם אומרים זה שווה את הבלאי של הרכב?

זה מאוד תלוי, איזה איזור, איזה עיר, מה שולחים? כמה נקודות במשמרת?

מה עם חניות? אם צריך חניון, מי משלם?

אם מדובר בעבודה בעיר, במרכז של אחת הערים הגדולות, זה לא משתלם.

אתה יכול בשעה לעבור 2-3 ק"מ, במהלכם יהיו לך 10 נקודות, 6 פעמים תצטרך לחנות בחניון בתשלום וב 4 אחרות בכלל לא תמצא חניה.

אם זה משהו באיזור פריפריה או ישובים קטנים, איפה שאתה מגיע עד הדלת, הולך 2 מטר ונותן את המשלוח, זה אחרת. אתה גם נוסע יותר ופחות עומד, אם משלמים לך פר קילומטרים תקבל החזר יותר ריאלי.

פורסם

אם היו אומרים לי אנחנו נותנים לך 5000 שקל לתקן את כל מה שנראה לך גרוע באוטו שלך אבל אתה עובד איתו לא מעט ואולי גם קשה לאורך תקופה,וואלה אני מסכים!

בשאר המקרים, ממש לא!

פורסם

אל תשכח - מאותם שקל וחצי יורידם מיסים, כך שנשאר, במקרה הטוב, שקל. זה לא מכסה אפילו את הדלק.

מה קורה אם יש תאונה? מי משלם השתתפות עצמית? האם תקבל משכורת על הימים בהם הרכב מושבת?

להביא בחשבון - אתה צריך לדומם ולנעול את הרכב כל פעם שאתה יוצא ממנו. לפני כמה חודשים היה סיפור על מחלק עיתונים שרכבו הכמעט חדש נגנב בעת שיצא ממנו והשאירו מונע - ולא ראה פרוטה מהביטוח. כמובן שכל דימום והתנעה הם שחיקה.

בקצרה - ממש לא כדאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרכיב יקר מאוד בעבודת השליח (ברכב) בת"א והסביבה אלו דוחות החנייה.

אם זה הרכב שלך, כניראה שהמעסיק מצפה גם שאתה תשלם את דוחות החנייה.

אלא אם מדובר על איזור כפרי עם הרבה ק"מ, ריבוי חניות ומעט נקודות (עצירות),

לדעתי כדאי לוותר.

פורסם

העבודה היא באזור רחובות-נס ציונה, לא פקוק כמו המרכז אבל גם שם לא חסר..

הפחד הכי גדול שלי שזה יותר שעות על הכביש ויכול לגרום ליותר תאונות,עבירות תנועה וכו'..

בקיצור לא להיט העבודה..

פורסם

יש לי הרבה ניסיון בענף עבודת משלוחים עם הרכב הפרטי, וסמוך עלי, לא שווה בשום מצב לעבוד עם רכב פרטי.

אם משלמים לך לפי ק"מ, ואפילו 2.5 ש"ח לק"מ, זה לא שווה, כי כמו שכתבו, הם לא משלמים תאונות, ביטוח, את זה שהאוטו מצריך טיפולים והעבודה מקרבת לזה, ועוד ועוד.

ואם מוכנים לשלם את כל הנ"ל, סבבה.

שיקנו רכב ב-20,000, אתה תנהג עליו כל תקופת העבודה, ואח"כ ימכרו אותו ועוד יקבלו איזה 10/12,000 עליו.

אגב: אתה יכול לעשות זאת בעצמך, אבל כדאי שתעשה את זה רק אם אתה בטוח שתעבוד שם כמה חודשים טובים לפחות, ובמקביל שהתשלום על הק"מ יהיה הגון.

לסיכום: שווה רק ברכב ישן, שלא נצבט הלב על כל שריטה ומכה, ושהעינים לא מתעגלות אחרי חצי שנה מהק"מ האדיר שהאוטו עשה...

פורסם
יש לי הרבה ניסיון בענף עבודת משלוחים עם הרכב הפרטי, וסמוך עלי, לא שווה בשום מצב לעבוד עם רכב פרטי.

אם משלמים לך לפי ק"מ, ואפילו 2.5 ש"ח לק"מ, זה לא שווה, כי כמו שכתבו, הם לא משלמים תאונות, ביטוח, את זה שהאוטו מצריך טיפולים והעבודה מקרבת לזה, ועוד ועוד.

ואם מוכנים לשלם את כל הנ"ל, סבבה.

שיקנו רכב ב-20,000, אתה תנהג עליו כל תקופת העבודה, ואח"כ ימכרו אותו ועוד יקבלו איזה 10/12,000 עליו.

אגב: אתה יכול לעשות זאת בעצמך, אבל כדאי שתעשה את זה רק אם אתה בטוח שתעבוד שם כמה חודשים טובים לפחות, ובמקביל שהתשלום על הק"מ יהיה הגון.

לסיכום: שווה רק ברכב ישן, שלא נצבט הלב על כל שריטה ומכה, ושהעינים לא מתעגלות אחרי חצי שנה מהק"מ האדיר שהאוטו עשה...

תודה על העזרה

פורסם
בקיצור לא משתלם..

גם לי היית תחושה כזאת..

כנראה שאם זה היה משתלם לך, זה לא היה משתלם להם. רכב זה לא רק דלק, זה הרבה עלויות מסביב ובטח של בלאי מואץ כשמדובר בנסיעות קצרות עם עצירות רבות בשטח עירוני.

פורסם

בקיצור, אלא אם מספקים לך רכב חברה, אל תסכים לזה.

הם גם רוצים להרוויח, וגם לא רוצים לבזבז יותר מדי.

כל התיקונים והביטוחים יהיומעליך, ועל ימים שבהם הרכב יהיה מושבת (והוא יהיה, רכב ישן עם עומס ובלאי מוגבר), אתה לא תקבל משכורת.

שיחפשו פראייר אחר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...