Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודים, נמצא במבוי סתום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואתה חושב שיצירתיות דרושה רק בתכנות? איפה הברווז שיסביר לך כיצד היצירתיות שלו מאפשרת לו לפתור בעיות מכאניות בבניית חפצים שונים?

סוף סוף אני דוגמא חיובית למשהו! :lol:

רוצה לקום בבוקר ולדעת שיש לי ערך או משהו משל עצמי, שעושה טוב לאנשים.

אם אני כבר שופך את הלב - לא בא לי למות אנונימי, פשוט ככה.

Peace

מה שציטטתי, זה 2 סעיפים שאמורים ללכת יד ביד.

ואני אענה לך לגבי שניהם יחד.

אתה בן 26. מחשבות בסגנון הזה לא חדרו לי למוח לפני גיל 32, וגם זה רק אחרי שהפכתי לעצמאי.

ואתה יודע מה? אם אני אגלה לך כמה רעיונות למיזמים עברו לי בראש בין גיל 32 עד היום (רמז, הגיל שלי נשמע מאד מאד דומה ל36 :lol:), שהם פשוט מיזמים חברתיים, כאלו שיעזרו לחברה ככלל, ולא רק ליזם, אתה פשוט לא תאמין לי.

אפשרות כרגע לעשות איתם משהו- אין. זו גם הסיבה שהקו שמנחה אותי הוא, "תעשה עכשיו מה שאתה יכול ויודע, כדי שתוכל לעשות אחר כך מה שאתה רוצה".

כרגע אני מתכנן כמה דברים קטנים לקראת ינואר, אני עושה שוב עושק מורשה כדי שאוכל לעשות דברים שיוכלו לקדם אותי הלאה, בתחומים שאני רוצה.

מה הקשר אליך? תעשה, חביבי, תעשה. אם לא תעשה דברים שיכולים להזיז אותך, אתה לא תזוז ותיתקע באיזור הנוחות שלך- ואז אתה תהיה קשור בחבלים (חבל שלא עשיתי את זה, חבל שלא עשיתי את זה...).

אל תשכח לרגע, שאתה ממש לא חייב "להחזיק 10 שעות ביום מול המחשב", אם אתה יוזם משהו. אתה יכול להתחיל משהו, ובהתחלה כנראה תצטרך להיות מחובר למחשב- אבל בהמשך, אתה תתעסק במציאת פתרונות, בלתת מענה לצורך של אנשים ודברים כאלו הם משהו מאד מספק. אני יודע את זה מהניסיון האישי שלי- נתתי מענה לבעיות של אנשים, וזו פשוט הרגשה מדהימה.

אם תעצור לרגע את מירוץ העכברים, ממש תעשה משהו תלוש מהמציאות- לך ליער, לאיזה מסלול טיול, תמצא פינת חמד לשבת בה, ותישאר לבד עם המחשבות שלך לחברה- אתה תידהם לאן תוכל להגיע עם רעיונות.

עבורי, מדובר על ללכת לעשות טיול הליכה בטיילת בים. אף פעם לא אהבתי את הים, אבל מצאתי שאני חייב משהו שיוכל לנקות לי את הראש, בלי שום הוצאה כספית נלווית... אז הלכתי לטייל בחוף איזה ערב. סתם כדי לטייל-משהו שלא עשיתי אף פעם.

הייתי בסוטול יומיים וחצי אחר כך מההרגשה המדהימה של רוגע ומיקוד שקיבלתי מזה.

לך, תעשה משהו נחמד שכזה, ולך תדע- אולי האפליקצייה הגדולה הבאה תגיע ממך. רק מקווה שתזכור את כל חברי הפורום שעזרו לך בדרך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...