Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה חיים איפה?

נושא ידוע שמנסים לעקוץ על שטויות, דומה לזה שאומרים לך הרכב פולט יותר מידי CO2 הינה תקנה מאיתנו את התוסף דלק X הזה ונעביר אותך...

קיצור לבוא לטסט עם 8 עיניים ושמיעה של עטלף ולהתיחס באופן יחסי לליקויים(לבדוק את כל מה שנרשם בטופס)

לצערנו זה ידוע ונפוץ עד מאוד, לדעתי לאחר שמשרד התחבורה סגר להם את הברז על לוחיות הרישוי הם מצאו לכאורה פטנט חדש: נורות "שרופות" "או חלשות" וכנ"ל תוספי הדלק. כ"כ מרתיח.

סטיו צודק לגמרי.

לפני 3 שנים הייתה ברשותי פורד פוקוס שבה התקנתי זוג נורות ראשיות חדשות שקניתי בלדיקו-בוש בראשל"צ כשעשיתי את

קורס הכרת הרכב שנפתח בזמנו דרך קארספורום. נחשו מה, בטסט בפ"ת הכשילו אותי על הנורות בטענה שהן חלשות.

אמרתי לעצמי, טוב הרי יכול להיות שנורות חדשות בנות חודשיים יצאו לא תקינות מהמפעל - קורה, אפילו שזה נראתה לי שיטת מצליח במיטבה. שתקתי והחלפתי במכון נורות כי מיהרתי מאוד (אישתי עמדה ללדת כל רגע). לפני כשנה באותו מכון, מיגשתי לטסט עם שברולט ספארק, והפלא ופלא גם הפעם הנורות לא תקינות, כך שזו כן נראית לי רמאות לשמה. גם פסלו בזמנו אחת מלוחיות הרישוי שלי שהייתה תקינה לגמרי כיוון שהייתה שריטה בעובי שערה על אחת הספרות, אפילו שהלוחית הייתה כמעט חדשה.

תחברו את הסכומים הללו כפול מספר המכוניות שעושות טסט ועשיואני מבין איך רוב בעלי מכוני הרישוי האלו מתהדרים במכוניות עתיקות ונדירות שעולות מאות אלפי שקלים.

בהחלט, זו השיטה אצל לא מעט מכונים. שילמת גם על נורות לספארק?

על לוחיות רישוי אפשר לבקש שיחתמו בגב רישיון הרכב ובכך לעבור את הטסט ללא החלפה בפועל.

LOL.

זה פשוט מרגיז אותי לשמוע מקרים כאלו כי אני מדמיין איזה בנאדם מבוגר או אישה מבוגרת שעושים לה קטע כזה.

גם אני מדמיין דברים כאלה - מדינת הקומבינות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמש בשעות הצהרים לקחתי את הרכב של אחותי לטסט (מבחן הרישוי השנתי), אך לפני כן בדקתי ביסודיות את כל המכלולים לרבות מערכת התאורה ותקינות כל הנורות. בנקודה זו חשוב לציין שאני הוא זה שהתקנתי את זוג הנורות בפנסים הראשיים (באדיבותו של אייל השוטר מהפורום שהביא לי אותן במתנה, ועל כך תודה רבה) לאחר שהקודמות נשרפו בהפרש של חודש ולכן הן תקינות לחלוטין, מתאימות לרכב והן מסוג H7 רגילות (סוג רכב: סקודה פאביה 2008 דגם "ספורט" עם עדשת זרקור מקורית).

שמע, מי שקורא את זה מקבל תחושה ש"זה היה היום בבוקר".

הנורות הותקנו בצורה תקינה ועברו טסט בשנה שעברה, מה שמשבש לך קצת את התיאוריה. כמו כן, אקדים תקופה למכה ואכתוב שאין עכירות על הפנס.

ואז מגיע הקטע הזה ומתברר שהנורות הוחלפו לפני שנה.

מה אגיד - :shock:

• תוכן חדש...