Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב

חבר עם סיאט איביזה מתקשר אלי בבוקר (שבת), ושולח לי את התמונות האלו חור במרכז הגג אולי ממסמר 10 מ"מ כנראה שעשו בכוונה.

או שהולך רגל החליק עם מסמר 10 ישר על הגג :-(, (את בעל הרכב זה לא הצחיק)

החור כנראה מגיע עד הריפוד הפנימי, חושבים שאפשר לתקן עם מילוי והחלקה של המקום?

כנראה שPDR זה לא התיקון שמתאים למצב.

אשמח לתגובות לאופן התיקון, ולמקום מקצועי באזור המרכז או ירושלים.

תודה

חור 1.jpgחור.jpg

עריכה אחרונה על ידי d300
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי זה נראה כמו חור שנוצר מכדור של אקדח או רובה כלשהוא, קשה לדעת.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

נראה כמו חור קליע. בהחלט יכול להיות קליע טועה שנורה לאוויר.

מכיוון שמצבו הכללי של השטח שצילמת הוא 'לא משהו', הייתי הולך לפחח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא ממש נראה לי שזה חור קחיע כי קליעים בעיקר מהקליבר הזה(קודם כל חור 10 מ"מ אז אני מניח שזה יכול להיות כדור 9 מ"מ?) ישאירו "מחטש" יותר גדול וישאירו יותר צבע מקולף מסביב, אבל זה רק ספקולציה.

שלא לדבר שהזווית אינה הגיונית לגמרי, אולי זה כדור שנורה לעבר השמיים ואז נחת על הגג אבל אני בספק שבמצב הזה יהיה לו מספיק כוח בשביל לחדור גג של רכב.

פורסם

זה יכול להיות ונדליזם (אבל במרכז הגג דווקא? למה בנקודה שהכי קשה להגיע אליה?), זה יכול להיות קליע (אבל אז הוא צריך להיות באיזור ואם הוא לא חדר אז הוא כנראה בתקרה). לחילופין קיים גם סיכוי קטנטן שמדובר בפגיעה של מטאור (גם אז, צריכה להיות שם נוכחות של אבן קטנה או חול בתקרה).

פורסם
זה יכול להיות ונדליזם (אבל במרכז הגג דווקא? למה בנקודה שהכי קשה להגיע אליה?), זה יכול להיות קליע (אבל אז הוא צריך להיות באיזור ואם הוא לא חדר אז הוא כנראה בתקרה). לחילופין קיים גם סיכוי קטנטן שמדובר בפגיעה של מטאור (גם אז, צריכה להיות שם נוכחות של אבן קטנה או חול בתקרה).

כן, אבל אם זה באמת וונדליזם זה ככול הנראה מברגה חשמלית, ונראה לי שבמשך הלילה אפשר לשמוע אותה מבלוק. לא יודע איזה טמבל היה מסתכן בזה.

האם מטאורים יכולים להשאיר חור כזה מדוייק?

פורסם
מחטש רמון רוצה לדבר איתך.

חחחח אהבתי.

בכל מקרה זה לא כדור תועה.. כדור שנורה לאוויר לא צובר מספיק כח מהנפילה כדי לחדור גג של רכב..

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

• תוכן חדש...