Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'מחטש' רמון לא נוצר ממטאור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קליע 0.22 בטוח. את התאוריה על מהירות החזרה בדקו ב myth busters . זה עדיין ייתכן אם ניסו להתנקש בו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

א. מכתש, לא מחטש. (עריכה: עד שהגבתי כבר הקדימו אותי)

ב. אני לא פיזיקאי או משהו, ואין לי כל כך מושג בתחום, אבל התחושה שלי היא שדווקא שכדור שנופל מהשמיים אחרי שנורה מנשק בהחלט יחדור גג של רכב.

כדור יוצא מלוע הקנה במהירות של מאות מטרים בשנייה, וגם אם בנפילה הוא לא מגיע לאותה המהירות שבה הוא נורה מהאקדח הוא עדיין יגיע למהירות מספקת על מנת לחדור פח של רכב.

אם יש פה מישהו עם ידע בתחום, אני אשמח לשמוע תשובה מפורטת.

לעניין החור בגג ותיקונו, קודם הייתי בודק אם נשאר משהו בפנים. לא רק בגלל שממש היה מסקרן אותי לדעת מה לעזאזל קרה שם, אלא כי אם נגיד זה אבן קטנה או כדור או השד-יודע-מה, והוא יסגור את החור מבלי להוציא את זה משם, זה עוד עלול לזוז בנסיעה ולהתחיל לקרקש לו בכל פנייה. דבר כזה היה מחרפן אותי.

תיקון לדעתי ממש לא בעייתי. אני לא רואה אופציה אחרת מלבד ריתוך חתיכת פח קטנה שמתאימה בגודלה לגודל החור, שיוף, וצביעה. מה שנקרא פאץ' (patch).

אם ניתן לעשות שיוף וצביעה נקודתיים, הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שיפנה למשטרה. חברת ביטוח אמורה לכסות במקרה כזה אבל זה נראה כמו וואחד ירידת ערך. מבאס לגמרי. איפה הבחור מתגורר בירושלים? בסביבת שכונות מפוקפקות?

פורסם

הבחור גר בירושלים, כדור תועה מחתונה שבה הוא נורה לאוויר ונחת על הרכב זו לא תאוריה לא הגיונית ברמות מטורפות. סה"כ יכול להיות מאוד שזה המצב. אני הייתי מתקשר/ נוסע למשטרה ומבקש ששוטר יראה.

אף אחד פה לא חוקר מז"פ מקצועי שיכול להגיד בוודאות של 100% אם זה כדור או לא.

הידע של כולנו (או רובנו לפחות) מסתכם במה שאנחנו רואים בסרטים ובתמונות בחדשות. לדעתי זה דומה מאוד לחור של כדור אקדח וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את התמונה.

אם זה אכן חור מכדור תועה, במקרה כזה אני משער שהמדינה אמורה לשלם על התיקון.

פורסם

הקטע הוא שאני די בטוח(ואם אני זוכר את הפרק ממכסחי המיתוסים) כדור שנורה לאוויר ואז מתחיל ליפול מתחיל להתגלגל באוויר, נראה לי שהסיכוי שהכדור יפול עם הקצה כלפי מטה הוא די נמוך, אבל אני לא מומחה באליסטי.

פורסם
חחחח אהבתי.

בכל מקרה זה לא כדור תועה.. כדור שנורה לאוויר לא צובר מספיק כח מהנפילה כדי לחדור גג של רכב..

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

יכול בהחלט, יותר מזה, קליעה שחוזר מהשמיים לאחר שנורה באויר יכול לגרום גם למוות, והיו מספיק מקרים בעיקר במגזר הערבי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מניסיון אישי:

לפני שנים במהלך האינתיפדה קליע אקדח 9 מ"מ שנפלט לאוויר פגע במכסה המנוע של האוטו של זוגתי. הקליע היה מונח לצד הרכב ונמסר לאחר כבוד לאנשי המז"פ.

הנזק שנגרם הוא פח שנקרע ונוצר חור אך הקליע לא חדר וכאמור היה מונח לצד הרכב.

מס רכוש פיצה אותנו בעבור התיקון.

פורסם
יכול בהחלט, יותר מזה, קליעה שחוזר מהשמיים לאחר שנורה באויר יכול לגרום גם למוות, והיו מספיק מקרים בעיקר במגזר הערבי.

וגם בארצות הברית משם הגיעה המיתוס היו מספיק מקרי מוות, הקטע הוא שזה לא נושא בעל עקיבות מסויימת. יש כאן כל כך הרבה משתנים שזה קשה לראות פאטרן מסויים. היו מספיק אנשים ששרדו קליע טועה לראש.

פורסם

כמו שכבר כתבו - צריך להגיע למשטרה, להגיש תלונה ולאחר מכן לתבוע מס רכוש ( ישלכו את החבר שלך עם הרכב לשמאי שעובד עם המדינה, והוא יאשר פיצוי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...