Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

כבר תקופה הטמבון שמעל הלוחית רישוי מגעיל אותי ומציק לי בעין. כולו צהבהב ודהוי.

ההתלבטות שלי היא איך והאם לצבוע עם ספריי שחור ב15 שקל כמו בתמונות כאן או שללכת לשלם 200 שקל על ציפוי מבריק שחבל לי על הכסף ועל הזמן.

מה דעתכם?

זה הטמבון והספריי:

20160821_125508.jpgjgjgjgjgj.jpg20160821_125508.jpg

טמבון מסריח.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה 2 פחיות ספריי שחור מט (לא מבריק), נייר שיוף וגליל מסקיניטייפ.

תשייף את האזור כמו שצריך קודם כל שהכל יהיה מחוספס בצורה אחידה.

תדביק עיתונים מסביב שיכסו את כל מה שלא צריך לקבל צבע.

תעשה 2 שכבות לפחות במרחק 40 ס"מ מהמשטח שאתה צובע. אם נשאר לך צבע לשכבה שלישית לך על זה. בין כל שכבה תמתין 20 דקות.

כשאתה מרסס תזיז את הפיה כל הזמן ותתחיל לרסס מהעיתון אל הטמבון, אל תתמקד על אותו אזור אחרת יהיה לך גושים וטיפות מכוערות.

צבעתי ככה את 2 הטמבונים ופסי קישוט, יצא חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תשחק אותה 2 ידיים שמאליות. כל אחד יכול לעשות את זה ויצא יפה.

זה לא פחחות, בסך הכל צביעה של חתיכת פלסטיק בספריי.

לא כל הטמבון שחור נכון? אתה לא רוצה שיגיע צבע למקומות אחרים אז מכסים אותם בדבק ועיתונים.

אתה לא רוצה שזה יראה כאילו ילד בן 10 רוקן לך פחית צבע על הטמבון נכון? אז קודם משייפים את המקום שרוצים לצבוע כדי שהצבע יתפוס ויהיה אחיד.

בצבע מבריק רואים כל פאק קטן שהיה על המשטח, בגלל זה עדיף לצבוע בצבע מט. כשהאוטו היה חדש הפלסטיק היה שחור לא מבריק.

יש מלא סרטונים ביוטיוב שמראים איך צובעים בספריי בלי שיצא גושים וטיפות. ממש לא סיפור מסובך.

2 פחיותצבע, נייר לטש ומסקינגטייפ יעלו לך 40 שקל גג.

מדבקה מבריקה ב250 שקל תיראה מגעיל וגם תתקלף לך מהחום. זה לא תופס טוב על פלסטיק כמו על מתכת.

פורסם

עשיתי ציפוי מבריק למשקופים בין החלונות כי היה לי שם דבק דו צדדי מגעיל.

עשיתי את זה במרכז הציפויים לפני יותר מחודש בינתיים זה נחמד. חשבתי על לעשות על הטמבון אבל אמרת שזה מתקלף מהחום רק לא הבנתי מה הקשר בין מדבקה מבריקה על פלסטיק לבין מבריקה על מתכת שהשמש יוקדת עליה הרבה יותר.?

פורסם

תשתדל לצבוע במקום שיש בו כמה שפחות רוח וכמה שפחות חול/אבק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני עובד בחלקי חילוף ואני יכול לקחת את הספריי הזה.

אבל אין לי כח את כל התהליך של הדבקת עיתונים וחשש מרוח.

אני מניח גם שזה ייצא עקום וייהרס הטמבון. מצד שני כואב לי לזרוק 200 שקל עוד פעם על ציפוי אבל מה לעשות אי אפשר לשחזר את כל הרכב אז דברים קטנים עושים המון.8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך כח כדי להדביק כמה עיתונים עם נייר דבק. אם תרסס בלי עיתונים אתה תצבע על הדרך גם את הפנסים והפח. לא עושים חצי עבודה. רק היום צבעתי את הגריל בספריי הזה ויצא פיצוץ.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

אושריקו, אל תתעצל, זאת עבודה של 40 דקות גג, תכין את הציוד שצריך לך לחניון מקורה תדביק הכל זריז תעשה צביעה של כמה שכבות וזהו.

זה לא ביג דיל כזה, לא שעכשיו אתה עושה ציפוי לכל הרכב.

פורסם

ויתרתי על העניי כרגע, כנראה אעשה מתישהו ציפוי.

אלא אם מישהו יסכים להתנדב לעזור.

גם ככה הצבע מקולף על הפנים גם באיזור הטמבון אם אני אהרוס את זה גם עם צבע שחור "אכזרי" זה בכלל יבאס.

פורסם (נערך)

אוקיי, אני הולך לכיוון של מדבקה עם הכתובית TOYOTA וכו'.

גם לא בעיה להדביק וגם חוסך 200 שקל ^^.

רק נמדוד עם מטר כמה ס"מ להיכנס בטמבון הזה, למרות שמבחינתי רק שהצהוב המגעיל יוסתר.

עריכה:

שכחתי מהמנעול של הבגאז'. :oops: באסה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה פעם אחת בחיים שלך עבודה כמו שצריך עם צבע ואל תעשה מהאוטו שלך לוח מודעות עם כל המדבקות האלה.

• תוכן חדש...