Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא הקפיצו את המחיר לבודד בהרבה אז זה מבצע סופר משתלם.

לא העלו מחירים, ואכן מדובר במבצע מאוד משתלם רוב המוצרים עולים סביבות ה50 ש"ח ועכשיו השני ב1.9 ש"ח.

אבל חוץ מfull effect ו bsd אילו עוד מוצרים מעניינים יש לסונקס?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ראיתי שיש להם כדור פוליש של סונקס, כרגע אני משתמש בספוג כדי לישם את המנזרנה pl אבל זה מרגיש כאילו רוב החומר נספג בספוג ולא באמת עובר למשטח, אפשר להשתמש בכדור הזה לישום אוטם?

יש אולי מוצר שכן מומלץ לישום אוטמים?

אגב זה המוצר: https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/19649

פורסם

נראה שהפד הנ"ל כמו שמו מיועד לפוליש ידני ולא למריחת אוטמים או ווקסים, אלא אם אתה יכול להדביק פד אחר במקום פד הפוליש שמגיע איתו.

את המנזרנה הייתי ממליץ ליישם עם פד מיקרופייבר, סופג פחות את החומר ויותר מתאים לוקס / אוטם נוזלי. כמו כן נוח יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם
הייתי אתמול בהום סנטר סגולה,

אצלם עדיין השני בחצי מחיר...

גם אני הייתי שם אתמול והמבצע הוא השני ב1.9 ש"ח. (גם רכשתי במבצע..)

פורסם

שואל שוב אולי לא ראו את השאלה,

האם מישהו ראה במקרה אם הום סנטר מוכרים את הנוזל שמשות Xtreme של סונקס?

התקשרתי וכמובן שהבחורה החביבה שענתה לי חשבה שאני מדבר סינית,

לא בא לי לנסוע עד להום סנטר סתם...

תודה

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אני הייתי בסניף שפיים ולא ראיתי נוזל שמשות הסגול וגם לא תרסיס לניקוי השמשות מסדרת האקסטרים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

הייתי היום בהום סנטר ועשיתי קניות.

קודם כל חשוב לציין שהמבצע עד ה25, משמע מי שמעוניין צריך להזדרז .

מבחר האקסטרים לא מדהים, אם אני לא טועה יש רק את הbsd מנקה גאנטים והחומר ג'ל לגלגלים.

קניתי משם שני סוגי שמפו שלהם כדי לנסות, אני תמיד אוהב לנסות לבד ולגבש דעה וכשהמחירים סבירים אז למה לא.

קניתי 2 bsd שישמשו אותי לזמן הקרוב רחוק, אחרי שיוגב מכר לי אחד והתמכרתי לחומר תמיד טוב שיהיה לי אקסטרה, ובמחיר של 26 שח לאחד you cant go wrong.

כמה דברים שהפריעו לי הם:

שעל רוב המוצרים אין מחיר וצריך כל שניה לקרוא לבחור שעושה לך טובה והולך לבדוק, בטענה שהמוצרים חדשים ובגלל זה הם עדיין לא "הספיקו" לשים מחירים, למרות שרוב הבקבוקים יושבים שם יותר משבועים.

אין מה לשאול את האנשים שם על המוצרים כי אין להם שמץ מה הם ביכלל החומרים הללו ולמה אנשים "משוגעים" כמונו ביכלל קונים אותם, למען ההגינות יש שם דפים מנויילנים שרשום מאוד בקצרה מה כל חומר עושה.

אין מספיק חומרים מסידרת האקסטרים.

ואין כמעט ביכלל/אין ביכלל מוצרי יישום, היה מאוד נחמד לקנות כמה פדים /מטליות לחלונות/מגבות במחירים הללו.

כמו כן אם למישהו יש כרטיס חבר שם זה יכול להקנות עוד איזה 10-15 אחוז הנחה ואז ביכלל משתלם.

בקיצור יצאתי עם נזק של 140 שח ואני כבר מחכה בקוצר רוח לסופ"ש לבדוק את הכל.

פורסם

ביקרתי בהום סנטר בירושלים, יש מבחר לא קטן של מוצרים. אין מחירים על אף מוצר, אין בכלל אזכור של המבצע ואין עם מי לדבר שם. גם שמצאתי עם מישהו לדבר, הוא לא ידע מה המחירים ובטח לא ידע להסביר מה ההבדלים בין מוצר אחד לאחר. ויתרתי והלכתי לקנות באפקס מוטורס, מבחינתי, אולי שילמתי יותר, אבל הכסף הזה שילם על שירות מעולה, הסברים מקיפים והדרכה על איך לעבוד עם כל מוצר.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

• תוכן חדש...