Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי במוסך היום לא שלטויוטה אבל מורשה שאני סומך עליו ויש לו מחשב והכל .

הוא אמר לי שלא רואים משהו במחשב וכנראה הקלאץ תקין , צריך רק לעשותלימוד גיר מחדש (איפוס גיר ) וזה מה שעשה.

אני מקווה שזה יסתדר ולא יחזור על עצמו בתקופה הקרובה .

פורסם

מאז שהחלפתי את הקלאץ מלפני שנתיים זה כבר פעם שלישית שאני עושה לימוד גיר מחדש , כל פעם על בעיה אחרת., שונא את הרובוטי הזה , אני מוכר אותה .

פורסם

אני החלפתי אצל טויוטה מרכזי לפני שנתיים , לא מאמין ששמה מול חקוי , הבעיה היאשאף פעם לא קרה לי המקרה הזה שבאמצע נסיעה קפץ N , זה חוסר בטיחות ומוריד לך את הביטחון ברכב הזה. בכל אופן עשו לי איפוס גיר

פורסם
איזה מגנטים יש בטס לחץ? אני לא ראיתי שום מגנטים למעט 2 ברגים של מנגנון כיוון גובה טס לחץ

בבקשה 2 תמונות להמחיש לך ולכולם מה כן ומה לא

בהצלחה

רמי

763772994_765.jpgimage_181.jpg

פורסם

בהצלחה

רמי

[ATTACH=CONFIG]468765[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468766[/ATTACH]

כן זהו דיסק מצמד

הטס לחץ הוא השונה ברובוטי

פורסם
סתם לידיעתך ,אתמול בצהריים החלפתי קלאץ לכזאת קורולה בדיוק ,שבעל הרכב החליף קלאץ לפני שנה וחצי ו50.000 קילומטר ,ולא הבין איך עוד פעם כבר הלך ,ולא הפסיק לקנטר

אמנם לא החליף במרכזי ,אבל במוסך מורשה מכובד ,ולהפתעתי הקלאץ שהיה מורכב היה זה שדיברתי עליו עם קפיצים ולא עם מגנטים ,ואכן הרפידה פשוט נאכלה בצורה מאד מהירה ,ואפ' השאירה המון חתיכות בתוך הבית של הקלאץ' בגיר

כמובן שהתקנתי לו קלאץ מתאים עם 2 חורים ומגנטים ,כולל לימוד מחשב ואיפוס

וראה זה פלא ,אחרי נסיעת מבחן הבן אדם חזר עם חיוך ,ואמר שמעולם לא זכור לו כאלה העברות חלקות בגיר

קח לתשומת ליבך

בהצלחה

רמי

מה בדיוק תפקיד המגנטים?

פורסם

קרה לי אותו דבר בפיאט פיורינו עם גיר רובוטי, אבל לא בפקק - בנסיעה ב 90-100 קמ"ש באיילון.

הגיר קפץ לניטרל, הופיעה הודעה Gear Failure על הצג עם ציפצוף, תפעול הילוכים ידני לא הגיב, לא הצלחתי לברוח ימינה וככה גלשתי בנתיב אמצעי באיילון עד לעצירה (עם תאורת חירום).

אחרי כיבוי מנוע - הכל חזר למצב נורמלי.

לקחתי את הרכב למוסך המרכזי לכמה ימים (4 אם אני זוכר נכון) והם לא מצאו שום תקלה.

לאחר מכן נסעתי על הרכב עוד כ 30 אלף ק"מ בלי בעיות, עד שעזבתי את אותה החברה.

פורסם
קרה לי אותו דבר בפיאט פיורינו עם גיר רובוטי, אבל לא בפקק - בנסיעה ב 90-100 קמ"ש באיילון.

הגיר קפץ לניטרל, הופיעה הודעה Gear Failure על הצג עם ציפצוף, תפעול הילוכים ידני לא הגיב, לא הצלחתי לברוח ימינה וככה גלשתי בנתיב אמצעי באיילון עד לעצירה (עם תאורת חירום).

אחרי כיבוי מנוע - הכל חזר למצב נורמלי.

לקחתי את הרכב למוסך המרכזי לכמה ימים (4 אם אני זוכר נכון) והם לא מצאו שום תקלה.

לאחר מכן נסעתי על הרכב עוד כ 30 אלף ק"מ בלי בעיות, עד שעזבתי את אותה החברה.

זה מה שקרה בדיוק לאשתי , נסעה בכביש מהיר במהירות 90 ופתאום זה קפץ ל N , האוטו היה במוסך יומיים לא מצאו כלום, עשו איפוס גיר וזהו, אני יותר לא סומך על הטיוטה הזה, פניתי למוטורס בבקשה לבדוק מה זה התופעות האלו, לא חזרו אליי, קיצר אסור להתעסק עם גירים רובוטים

פורסם

בהצלחה

רמי

[ATTACH=CONFIG]468765[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468766[/ATTACH]

Aixin. אהבתי! :lol::lol::lol:

אני מקווה שאת הקלאצ' שהחלפת לא הזמנת מאליאקספרס...

מצטרף לשאלת המגנטים. אתה מתכוון שבמקום קפיצים יש מגנטים?

Vovik, מה שונה בטס הלחץ בין קלאצ' הממותג תחת AISIN לקלאצ' המקורי? האם אתה מדבר על קלאצ' תואם ע"פ מק"ט יצרן מול OEM?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
Aixin. אהבתי! :lol::lol::lol:

אני מקווה שאת הקלאצ' שהחלפת לא הזמנת מאליאקספרס...

מצטרף לשאלת המגנטים. אתה מתכוון שבמקום קפיצים יש מגנטים?

Vovik, מה שונה בטס הלחץ בין קלאצ' הממותג תחת AISIN לקלאצ' המקורי? האם אתה מדבר על קלאצ' תואם ע"פ מק"ט יצרן מול OEM?

מצמד מחברת AISIN המיועד לגיר רובוטי קשה יותר (הקפיצים של טס לחץ קשים יותר לקיפוץ ורואים את זה בקודי תקלה לאחר מכן.מלא מקרים היו לנו

נכון הוא נראה כמו מקורי ובמקורי גם רשום AISIN.אבל בשטח הוא לא עובד כמו מקורי .

כנראה מצמדים מקוריים מיוחדים רכבים אלו.ואנחנו מרכיבים רק מקורי וזהו

• תוכן חדש...