Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

היום ביצעתי טיפול 10,000 ברכב (הרכב עבר 124,000) .המוסכניק בנוסף לטיפול השוטף החליף פלאגים.

לאחר נסיעה הבחנתי שנורת המנוע מהבהבת לכמה שניות ומפסיקה, לאחר כמה זמן מתחילה שוב פעם להבהב ומפסיקה.

כמו כן שמתי לב שמיכל הדלק שלי התרוקן דיי מהר ( אחרי הטיפול ירדו 8 ליטר)

מה יכולה להיות הסיבה? האם יכולה להיות בעיה מהותית במנוע?

תודה,

עריכה אחרונה על ידי sofip
פורסם

לדעתי משהו במצתים, בעיקר כשאתה מציין שהיא מהבהבת .

האם שם מצתים מתאימים? האם הרכב נוסע כראוי? סל"ד בסרק? קבוע או משחק?

פורסם

תודה,

לא ראיתי בדיוק איזה מצתים הוא שם,אני מאמינה שהוא שם מצתים מתאימים.

הרכב נוסע רגיל.לא שמתי לב לסל"ד -אסתכל בבוקר כשאסע לעבודה.

פורסם

אפשר להיתחבר עם סורקעל מנת לזהות את התקלה שבעיקבותה נידלקת המנורה אבל בכל מיקרה תחזרי אליו כניראה משהו בהצתה או אפילו איזה קונקטור שניתק ולא חיבר...

פורסם

עדכון... היום הייתי במוסך. המוסכניק ניתק וחיבר את המצבר מחדש וזה לא עזר. הנורה עדיין מהבהבת.

יש למישהו חשמלאי מומלץ באיזור תל אביב? שמבין ברכבי דיהטסו?

תודה

פורסם

אתה צודק. הוא גרוע. אני מנסה לטפל בתקלה וכנראה שהוא לא מסוגל. אז אני צריכה ללכת למישהו אחר..

יש לך מישהו להמליץ עליו באיזור תל אביב?

תודה

פורסם

הכנסת למוסך רכב תקין וקיבלת אותו לא תקין. מי שצריך לתקן את הרכב הוא בעל המוסך ולא מישהו אחר. במידה והוא לא מסוגל תבהירי לו שכל הוצאה שתהיה לך תחול עליו ואולי אז הוא ידע לפתור את התקלה/ות.

פורסם

מוסך שלא יודע להיתמודד עם תקלות שהוא גרם גם לא ייתן אחריות עליהם אז למזלך זה מיסתכם נכון לעכשיו בלחבר סורק שיש כמעט לכל אחד בפורום ומשם להיתקדם לפי התקלה שתעלה. ומי זה המוסך הדביל שנדע להיתרחק ממנו?

פורסם
מוסך שלא יודע להיתמודד עם תקלות שהוא גרם גם לא ייתן אחריות עליהם אז למזלך זה מיסתכם נכון לעכשיו בלחבר סורק שיש כמעט לכל אחד בפורום ומשם להיתקדם לפי התקלה שתעלה. ומי זה המוסך הדביל שנדע להיתרחק ממנו?

לא יודע להתמודד או לא רוצה להתמודד. אז הפתרון לדעתך הוא להרים ידיים, לתרום אולי למוסכניק חלקים יקרים שלך ולשלם שוב למוסכניק אחר? צריך להיות לו ברור שהוא ישלם על פשלות שלו.

• תוכן חדש...