Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בימים האחרונים המחשב קופא, וצריך לעשות ריסטרט.

קרה אתמול גם שכל פעם שהוא עשה ריסטרט והווינדוס עלה הוא שוב קפא,ככה שלושה ארבעה פעמים.

היום בדקתי טמפרטורות והמעבד על 100 מעלות (e8400). וזה מוזר כי הוא עובר החלפה של משחה אחת לשנתיים והמאוורר יחסית נקי.

בזמן שהוא חם משחקים עובדים מעולה...

בכל מקרה היום שוב קפא והפעם הוחלט לנקות לגמריי את המאוורר וגוף הקירור ולהחליף משחה טרמית.

אציין שהמשחה הקודמת נוקתה עם 70 אחוז אלכוהול כי זה מה שהיה (לא יודע אם זה קריטי)

לאחר ההרכבה וההדלקה כל פריטי החומרה מופעלים,חומרה חיצונית לא מופעלת (מקלדת עכבר וכדומה) גם המסך לא מזהה תמונה...

אין צלילים מהלוח אם,מצד שני לא זכור לי אם היה צלילים פעם(נדמה לי שיש מן צפצוף בעליה תקינה של המערכת הפעלה)

איפסתי סוללה בלוח אם ל 2 דקות,שללתי בעיה בדיסק קשיח.

נשאר לבחור מה לקנות-מעבד או לוח אם.

מוזר לי מאוד שדווקא בקפיאה האחרונה הוא נשרף,המחשב קפא המון פעמים ושרד...

לגבי חיפוש:מדובר בתקלה נפוצה אבל אף אחד לא מציין שהוא התעלל במעבד טרום התקלה

תודה לעוזרים

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שלוח האם מת. אולי גם המעבד.

אבל... איפה בדיוק תקנה לוח או מעבד כזה? מדובר בחומרה בת יותר מ- 8 שנים.

(קניתי מעבד כזה חדש באריזה כשרק יצא חדש).

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אצל דוד שלי הייתה תקלה דומה עם המעבד הזה, תתפלא לשמוע שהעברתי את המעבד ללוח אם אחר וזה הסתדר. על הלוח אם שלו התקנתי מעבד אחר שלא עשה בעיות.

לגביי מעבד יש כאלו למכירה בגרושים אם הוא צריך, ואם עוזר לך יש לי איזה E5200.

לוח אם חדש מן הסתם לא יתמוך במעבדים האלה. זה 775, מאז אינטל עברו לסוקטים 1156, 1155, 1150 ו1151.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ רק רכיב מסויים בלוח מפסיק לעבוד.

לא תמיד הוא לא יידלק בגלל זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לדעתי יותר הגיוני שזה מעבד, כמו שאמרתי אם תרצה תבוא ותיקח E5200, אם עזר - הרווחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבר רציתי לשנמך ל E2200, אבל אמרתי -נוציא את המעבד ונחזיר מה יש להפסיד, למרות שבזמן ההחלפה של המשחה הטרמית לא הוצאתי אותו מהתושבת שלו... פתר את הבעיה.

תודה לכולם ,עד התקלה הבאה (מחשב צרפתי....)

Miata ND2

פורסם

כנראה שלא היה לך Prescott.

לאחד הבנים שלי היה מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ מסוג זה, הצליח לטגן אותו בלי יתר מדי מאמץ, הוחלף באחריות (רק היה צורך להמתין שישלח לבדיקה באירלנד והתחליפי יגוע משם ארצה). הטראומה היתה כזו שגם מעבדים קרים קיבלו אצלי קירור משופר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, ארכיטקטורת הנטברסט של אינטל היתה די מחורבנת - אך גם עם ההתחממות של הסדרה הספציפית הזו, ההגנות של המעבד היו אמורות להכנס לפעולה ולהפחית את המתח/תדר העבודה.

פורסם

ההגנות אכן היו גורמות קפיאה או האטה של המחשב, עד שיום אחד החלה התנהגות מוזרה ובלתי צפוי, והתברר כי המעבד נפח את נשמתו. המעבד החלופי היה פחות בעייתי, כנראה שסדרת הייצור המוקדמת של המעבד המקורי היתה בעייתית במיוחד, והמצב השתפר בסדרות הבאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחשב הרבה יותר איטי לאחר כל הבלאגן,להזכירכם אין שינוי בחומרה...האם יכול להיות שהמעבד עבר טראומה כמו ברכב? הפעם החשוד הוא המעבד ולא לוח האם,אני צודק?

אציין שכרגע המעבד עובד על כ 70 מעלות במנוחה,אמנם לא אופטימלי אבל ב 90 מעלות הוא תפקד מצויין...

Miata ND2

• תוכן חדש...