Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

התלבטות לפני קניית רכב

ההתלבטות בין סוזוקי סלריו גיר ידני, מנוע 960, חדשה במחיר 57000 אל מול סוזוקי ספלאש 2013 , גיר ידני,מנוע 1240 יד ראשונה, 30000 קמ, ב40000 שח

הצרכים - רכב שני במשפחה

נסיעה יומית בין עירונית קצרה (חיפה-נהריה) לבד באוטו ללא אנשים נוספים וללא עליות

נסיעות קצרות בתוך חיפה גם לרוב לבד באוטו, לעתים עם שני ילדים מאחורה, לא מעט עליות

מה אתם ממליצים????

תודה רבה רבה

פורסם

ספלאש ללא ספק , לא נהגתי בסלריו החדש אבל כן היה לי למשך כמעט שנה ספלאש ואני נוסע לא מעט:

הספלאש חסכונית מאוד.

זריזה.

מרווחת להפתיע במושבים הקדמים.

החסרונות:

תא מטען זערורי.

מזגן מרעיש באיוורור גבוה ולא חזק באופן כללי.

רק 4 כוכבים במבחני ריסוק.

חוץ מזה הירידת ערך שלכם תהיה נמוכה יותר בספלאש (אתם צריכים להתמקח על המחיר).

בהצלחה.

פורסם

במקום הסלריו עדיף את הסיטרואן C1 שנמכרת ב55 או 58את הגירסה המאובזרת,מודרנית הרבה יותר,מושבים הרבה יותר נוחים עם תמיכה טובה יותר,הסלריו לדעתי רמה מתחת למתחרות.

כמו כן יש את הדאציה סנדרו,הרבה יותר מרווחת,מושבים נוחים יותר,תא מטען,אבל בפנים ניראית מיושנת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ללא ספק ספלאש. כל מה שנכתב נכון וגם, יהיה הרבה יותר נוח וקל לצאת עם הרכב מחוץ לעיר.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...