Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע נסיעה, עצרתי ברמזור והמנוע נכבה לבד, ניסיתי להניע שוב ולא הניע, חיכיתי דקה, הנעתי והניע, עברתי את הרמזור ועצרתי בשוליים וכיביתי את המנוע, פתחתי את המכסה מנוע והיה שמן ורדיאטור ריק, הוספתי מים לרדיאטור כשהמנוע עדיין חם ואחרי שלוש שניות שמעתי "פססס" מהרדיאטור ויצא הרבה עשן מהרדיאטור לחמש-שש שניות והפסיק ומיד סגרתי את הרדיאטור עם הפקק והזמנתי גרר, הגורר הניע לי את האוטו כדי להעלות אותו לגרר והאוטו הניע יפה בלי רעש ועלה לגרר וגם כשהגענו למוסך הגורר הניע את הרכב והוריד אותו מהגרר וגם פה האוטו הניע יפה בלי רעש, האם עליי לחשוש מפגיעה במנוע? יש מצב שבכל זאת יש נזק למנוע או שיש מצב שהלך לי גם המנוע?

פורסם

שלום, אני לא הייתי מוותר על בדיקת הימצאות CO2 בנוזל הקירור בעזרת נוזל לקמוס יעודי , או בדיקת לחץ הפוך לוודא שאין בעיה בראש מנוע או פריצת אטם ראש , על פי דבריך לא נראה לי שהמנוע נפגע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה לכם על המענה, הצינור של הרדיאטור התפוצץ ונהיה קרע בצינור שממנו יצאו המים, המנוע בריא ושלם, הייתי במוסך והייתי צריך להחליף לצינור חדש וזהו, למזלי הבעיה נפתרה, תודה

פורסם

אין על המנוע בוקסר של סובארו בקטע של עמידות בהתחממות - מניסיון. ברכב אחר, סביר להניח, היית מספיד את המנוע.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...