Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה, בקרוב מאוד נקבל את הדירה החדשה.

הדירה ממוקמת בפ"ת והיא בת 4 חדרים. אני מחפש המלצות על חברת ניקיון

שתבריק את הדירה ובמחיר סביר. אני די פדנט בניקיון ולכן חשוב לי לבחור בחברה טובה שלא

תחפף. בנוסף אני מחפש המלצה על חברה טובה להתקנת רשתות נגד יתושים בכל הדירה.

תודה רבה מראש לעוזרים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

^

לגבי רשתות- לא מזמן השלמנו סוף סוף את התקנת הרשתות בכל החלונות בדירה, לאחר שנכנסנו אליו (לאחר שיפוץ, דירה בבניין משנת 2000). אצלנו יש בעיה שרוחב החלונות קטן, כלומר בחלק ניכר מהפתחים הותקנו חלונות ובצמוד אליהם התריסים. כך שאין מקום להתקין רשת- אלא אם אתה מוכן שהיא תהיה ממוקמת מעבר לתריס, הכי חיצונית. לי זה לא נראה הגיוני.

לקח זמן אבל בסופו של דבר מצאתי את החבר'ה האלה, שהציעו מוצר ייחודי:

[video=youtube;O09Nw-fhr2g]

מעבר לפיתרון שזה נתן לנו, מצא חן בעיניי שמדובר במוצר ישראלי שגם מיוצר בישראל. היות ואנחנו גרים בקריית אונו והם נמצאים לא רחוק מכאן (אחיסמך), קפצתי לראות ובסוף הלכנו על זה. שידרגנו חלק מהרשתות בחלונות ה"רגילים" שיכללו גם את ההגנה מפני נפילת ילדים, שאפשר לראות כאן:

החסרונות? בחלק מהחלונות אצלי בבניין התריסים כל כך צמודים לכנף החלון, שאין אפשרות להשתמש בנעילת הכפתור שרואים בסרטונים, כי פשוט אין לה מקום. אז נעשה שימוש בברגים שמחברים את הרשת לתריס.

בנוסף, יש משקל מסויים שקפיץ התריס בנוי עבורו (שזה, באופן טבעי, משקל התריס). חיבור הרשת שנמתחת ממנגנון הגלילה מעלה את המשקל שהקפיץ צריך לשאת. אני "עוזר" לתריס לעלות עם היד השניה- לא מדובר בכוח יוצא דופן. אגב, ייתכן בהחלט שבבניין חדש יותר זה לא יהיה issue. כנראה אצלנו מדובר גם בעייפות החומר.

עד כמה שאני יודע, הם גם מתעסקים ברשתות רגילות וגלילות ללא תריסים (למשל, זה נתן לנו פתרון עבור חלון הממ"ד, שם הותקנה גלילת רשת בין החלון למגן ההדף \ שלבי תריס חיצוני).

מקווה שזה עוזר.

• תוכן חדש...