Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם TSI 1.4

יש לרכב היסטוריית בעיות בטורבו? וסתם לידע כללי, כמה יעלה לתקן/להחליף אם יהיה צורך

פורסם
מדובר על המנוע עם טורבו יחיד (122) או כפול מגדשים (160/170/140)?

יחיד 122

ד"א זה הבדל משמעותי בין היחיד לכפול (150 למשל) ?

פורסם

בעיקרון כן. אני לא יודע על בעיול אמינות מיוחדות במנוע זה. במנוע כפול המגדשים, כן ובשפע.

הרבה יותר סביר שתיבת ה-DSG שמשודכת למנוע זה בשנתון הזה תהייה בעייתית.

פורסם
בעיקרון כן. אני לא יודע על בעיול אמינות מיוחדות במנוע זה. במנוע כפול המגדשים, כן ובשפע.

הרבה יותר סביר שתיבת ה-DSG שמשודכת למנוע זה בשנתון הזה תהייה בעייתית.

אוקי תודה, בקשר להבדלים, משמעותי?

כמו כן איך אפשר לדעת אם יש בעיה בגיר בעת הקנייה? מה התסמינים והאם אפשר לבדוק את מצב הגיר לפני קניה?

כמו כן במידה ומשהו קורה כמה עולה התענוג?

פורסם

הבדל משמעותי במה? בכוח? יש הבדל כן, משמעותי לא ממש, זה מהיר וזה מהיר מאוד (יצא לי להיות כנוסע על גולף 122 סוס DSG ב-220 בלי בעיות מיוחדות, גם הדרך לשם די מהירה והחלטית ולא מאופיינת בצבירת קמ״שים בדרך למהירות המירבית).

תסמינים מיוחדים- רעידות בהילוכים נמוכים (1,2,3), דפיקות בהעברת הילוך, תחושה של קלאץ׳ מחליק וסימן של מפתח שוודי בלוח המחוונים.

בדוק אם בוצעה החלפת קלאצ׳ים/מכטרוניק או משהו.

יכול לעלות כמה אלפים טובים (בין כמה מאות אם נפלת על משהו קטן למספר הנושק או עובר את רבבת השקלים במקרים רעים במיוחד).

פורסם
הבדל משמעותי במה? בכוח? יש הבדל כן, משמעותי לא ממש, זה מהיר וזה מהיר מאוד (יצא לי להיות כנוסע על גולף 122 סוס DSG ב-220 בלי בעיות מיוחדות, גם הדרך לשם די מהירה והחלטית ולא מאופיינת בצבירת קמ״שים בדרך למהירות המירבית).

תסמינים מיוחדים- רעידות בהילוכים נמוכים (1,2,3), דפיקות בהעברת הילוך, תחושה של קלאץ׳ מחליק וסימן של מפתח שוודי בלוח המחוונים.

בדוק אם בוצעה החלפת קלאצ׳ים/מכטרוניק או משהו.

יכול לעלות כמה אלפים טובים (בין כמה מאות אם נפלת על משהו קטן למספר הנושק או עובר את רבבת השקלים במקרים רעים במיוחד).

אוקי וסהכ רכב בסדר לא? הבעיה העיקרית ידועה אצלו זה הגיר?

ואיך הוא מבחינת צריכת דלק בפועל?

פורסם

כן, אחלה אוטו- לא הכי מרווח מאחורה אבל כן מקדימה, מאובזר במה שצריך, נוח, שקט ומבודד- טיפיקאל גולף.

הבעייה העיקרית היא בהחלט עם הגיר (ובריא גם לבדוק את משאבת המים).

מה תוואי הדרך שלך? עם מי אתה באוטו? מהי צורת הנהיגה שלך? יכול להיות די חסכוני בשיוט (1-17 לא מילה גסה בשיוט לא מהיר מדי) ובלחיצות חזקות יכול להיות גם 1-10 או גרוע יותר.

פורסם

האמת שאני גם תכננתי לראות רכב כזה כי על פניו נראה שמקבלים הרבה רכב במעט (יחסית כמובן) כסף.

אבל עם כל הדברים "הטובים" שמספרים על הגיר DSG המהולל - כנראה שארד מזה.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
כן, אחלה אוטו- לא הכי מרווח מאחורה אבל כן מקדימה, מאובזר במה שצריך, נוח, שקט ומבודד- טיפיקאל גולף.

הבעייה העיקרית היא בהחלט עם הגיר (ובריא גם לבדוק את משאבת המים).

מה תוואי הדרך שלך? עם מי אתה באוטו? מהי צורת הנהיגה שלך? יכול להיות די חסכוני בשיוט (1-17 לא מילה גסה בשיוט לא מהיר מדי) ובלחיצות חזקות יכול להיות גם 1-10 או גרוע יותר.

הבנתי תודה רבה, הרכב עבר 65k ב 5 שנים זה סבבה לדעתך? נהגת עם ילדים ככה שאפשר להניח שלא התפרעו עליו

פורסם (נערך)
יד ראשונה? יש היסטוריית טיפולים מסודרת? הגיר עבר תיקון/החלפה?

יד 2 כל השאר לא ידוע, אם זה עבר תיקון או החלפה זה קריטי? (לטובה או לרעה)

הבחורה קנתה את הכרכב כשהיה 7K והיא נסעה בו את כל השאר, אישה עם ילדים קטנים

עריכה אחרונה על ידי david12
  • תוכן חדש...