Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגיש תביעה, אפשר להפגין מול סוכנות היבואן או בית המחוקקים אבל על הקרקס הוולגרי שמזכיר אירוע בשטחים אפשר לוותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לעמוד מול הסוכנות בשמש עם שלטי נאצה, להטריד את העוברים והשבים ולצעוק במגפון כמו איזה דחוי קצבה מביטוח לאומי, מה רע בסרטון נחמד שכל המשתתפים נהנים ואף אחד לא נפגע?

זכותך לצקצק בלשונך ולקרוא לזה "קרקס וולגרי מהשטחים" למרות שזו הגזמה רצינית. בתכלס, כל עוד הכל נעשה באופן חוקי ובטוח זה לגיטימי למהדרין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מכיר מישהו שזומם לעשות את זה לפורד מונדאו [emoji3]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מונדאו זה אכן הרכב שמביא את המחשבות החיוביות ביותר.

כמו האם לשים את המפתח בסוויץ', ולתת לו להתגלגל דרך מחסום לתוך רצועת עזה (ואז לקבל זימון לבית משפט בהאג).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומה יצא להם מזה? הם הפסידו את הכסף של הרכב, כנראה השקיעו בצילום ועריכה. אה ו... להביא טנק!

קיצר לא מבין מה יצא להם מכל הסיפור הזה חוץ מצפיות ביוטיוב שלא יכסו את נגן ה DVD הארור

פורסם
יכול להבין אותם לגמרי. אני מכיר מישהו שזומם לעשות דבר דומה מבחינת תוצאה סופית לרנו סניק.

גם אני הייתי יכול להיות האדם המאושר עלי אדמות אם הייתי עושה את זה לרנו סניק שהייתה לי. באמת.

פורסם
ומה יצא להם מזה? הם הפסידו את הכסף של הרכב, כנראה השקיעו בצילום ועריכה. אה ו... להביא טנק!

קיצר לא מבין מה יצא להם מכל הסיפור הזה חוץ מצפיות ביוטיוב שלא יכסו את נגן ה DVD הארור

כנראה שיש להם מספיק כסף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יצא להם מזה? מה שלא היה יוצא להם אם היו מחליטים ללכת בצינורות המקובלים ולתבוע.

לחברה שמכרה להם את הרכב יש בטח משרד עורכי דין שמתעסק בתביעות האלה שיוציא את הנתבע עם כמה שיותר ואת התובע עם כמה שפחות.

במקום זה הם עשו משהו שאין לחברה יכולת להתמודד איתו - סרטון שיימינג וויראלי.

אולי זה ילדותי, אבל בהחלט עוזר להם "להחזיר" לחברה על היחס המזלזל והאטימות שלהם.

זה כמו המקרה עם להקה כלשהי שחברת תעופה שברה להם את הגיטרות כשהעלו את המזוודות למטוס. הם עשו סרטון שיימינג שקיבל מליון צפיות ודפקו אותם קשות. החברה שילמה להם לא מעט כדי שיורידו את הסרטון, הרבה יותר מהשווי של הגיטרות. זה סיפור מפורסם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהבתי את הסרט (כסרט).

פחות את הכוונה.

ועוד פחות את זה שהורסים משהו כמו רכב.

מה שהניע כאן זה רצון לנקמה (ורצון להראות ש"הראינו להם" וכו') שספק אם הושג.

alfa 156 2.5.

פורסם

ועוד שאלה - מאין הביאו את הגרוטאה? הטנק הזה בן 50 לפחות (צנטוריון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ועוד שאלה - מאין הביאו את הגרוטאה ומישהו שיודע לתפעל אותה?

הטנק הזה בן 50 לפחות (צנטוריון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח יש להם מוזיאון שבו יש גם רכבים (בהם טנקים) משומרים לעילא ובמצב נסיעה (להבדיל מפה למשל...). אם יש כבוד למורשת הצבאית - תמצא כאלה "זזים" ולא רק כמצבות סטטיות.

צנטוריון לא כלי כ"כ עתיק (נכון שהראשונים ראו אור ושימוש בסוף מלחמת העולם השניה אבל מצד שני - לא צריך לומר מתי הם "שוחררו" למשל מצה"ל. כלי מוצלח מאוד).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא בטוח שאני רוצה שכל הטנקים במוזיאון הטנקים בלטרון יהיה במצב נסיעה, המקום יהיה פתוח לקהל הרחב, וכל מה שמפריד בין אנשים שמסתובבים בחוץ לבן 15 עם נטיות אובדניות שכרגע השתלט על מרכבה סימן 4, זאת גדר תיל וכמה שומרים ג'ובניקים משועממים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שאתה לא בקיא במונטיזציה ביוטיוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...